Soul Mate

The Orange One

New member
Soul Mate

היום החלטתי להישאר בבית במטרה לראות את הסרט "סיפורו של ויל האנטינג", אמרו שזה סרט טוב, אמרתי יצאתי כבר אתמול, אולי אני אצא מחר, אני אוותר על שישי, בכל מקרה ראיתי את הסרט, והוא היה ממש טוב
ומומלץ ביותר לכל אלה שפיספסו אותו אחרי כל כך הרבה זמן, כל מקרה, דיברו שם בסרט על סול מייט, תאום הנפש, וזה גרם לי לחשוב ולתהות (ובגלל זה אני ער ב 2 לפנות בוקר כשיש לי עוד להתכונן למגה בחינה ביום שני
), מה זה בכלל Soul mate, האם אני יכול למצוא את זה? האם זה עניין של חיפושים, האם יש חבר/ה (Friend)נפש או חברה (girlfriend) שהם סול מייט, האם אדם זוכה לשניים כאלה או שיש רק אחד. אתם בכלל מאמינים בקונספט? התחלתי לחשוב על כל מיני חברים שיש לי והיו לי, אנשים שהסתובבתי איתם בעבר ואנשים שאני מסתובב איתם עכשיו, ותהיתי אם אותה אחות נפשית, בחורה שבהחלט מתאימה לי בכל צורה שהיא עברה לידי בשבוע שעבר בפקולטה ולא שמתי לב בכלל, יכול להיות שהיה ביננו פלירטוט ופשוט פיספסתי. יכול להיות שהחבר הכי טוב של היום הוא סולמייט ובן אדם שאני מוצא איתו הרבה במשותף, האם זה מישהו שזנחתי מהעבר שלי. מה זה בכלל Soulmate? איך מגדירים אותו? והאם בני אדם שהם תאומים בנפשם נועדו בכלל להתחבר או להיות ביחד כבני זוג? אולי דווקא אנשים שנפשם שונה לחלוטין מתאימה יותר לעניין. מה דעתכם בעניין? אני ממש אשמח לשמוע. נ.ב. אני זיו ואני חדש פה
, שוטטתי בתפוז בלי הכוונה ממש והגעתי במקרה לפורום הזה, אני מצטער אם יש עוד שרשור על הנושא, אבל לפעמים אדם חייב לפרוק מה שעל ליבו, וזה נראה לי מקום מתאים, בכל מקרה, מקווה לראות אותכם יותר

spirit noa

New member
../images/Emo42.gif אהממממ.. ברוכה הבאה

ברוכה הבאה לפורום..
ואם מדברים על soul mate זה אני ויואב, נכון!!!!!?????? אין לי כ"כ איך לענות לך.. צ'טערת, מקווה שתהנה בפורום.. ( טוב, נו אני בטוחה, לא מקווה.. ), אז בו ביי
ובוקר אור לכולם, !!!!

ברוך הבא.... ../images/Emo9.gif

יצא לי הרבה לחשוב על סולמייט... אני חושבת שזה מישהו שמשלים אותך, החצי השני שלך! אני לא מצאתי אחד כזה ... זה מפחיד כשחושבים על זה, אם יש לך רק סולמייט אחד, הוא יכול להיות בכל מקום.. בסופר, או אפילו סתם אחד שיעבור לידך ברחוב, וזה הוא!! אז אם לא מוצאים את האדם הזה גם בגיל 40 יש תחושה של פספוס ואתה לא יודע אם בכלל הכרת אותו... אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, לא צריך לחשוב על בנאדם כזה, הרבה אנשים יכולים להתאים לך, אם יש לכם הרבה דברים במשותף, אם אתם מסתדרים טוב ביחד, נמשכים אחד לשני.. בהחלט יכול להיות שהוא מה שנקרא- soul mate ובקשר לזה שאנשים שנפשם שונה לחלוטים מתאימים אז לדעתי זה מאאאד יכול להיות, הרי אומרים שהפכים נמשכים זה לזה....

sh53

New member
נושא מאוד מסקרן ומעניין ../images/Emo13.gif

יכול להיות שיש דבר כזה ויכול להיות שאין בכלל את זה, יתכן ונפגש ויתכן שלא, ולכן לדעתי עדיף להמשיך את החיים הלאה כרגיל. אם נפגש טוב, ואם לא נפגש גם טוב, כלומר לא לחשוב על זה יותר מדיי כדי לא להיות עצובים. בכל מקרה ברוך הבא לפורום

non sence

New member
ברוך הבא זיו! ../images/Emo45.gif

אתה תשתלב פב דיי מהר כי כולם פה חברים והם אנשים ממש נחמדימים .. אז אני ליאת בת 16 (עוד חודשיים שבע עשרה!) נעים מאוד!

non sence

New member
הקונספט של נפש תאומה

זה באמת מעניין אולי יש כזה דבר נפש תאומה זה לדעתי או לפי ההגדרה שאני מכירה זה אדם בחור או בחורה לא משנה שמכיר אותך מבפנים גם אם הוא לא מכיר אותך הרבה ... אנשים שנפשם שונה לחלוטין? -אני לא חושבת שנועדו זה לזה .. החברה הכי טובה שלי לשעבר חשבה שאני הסולמייט שלה..והיינו פשוט הפכים גמורים הסוף שלנו ד"א לא כזה טוב אבל זה סיפור אחר ,הקיצ, אם אני אמצא אני אתחתן איתו!!... כי בן אדם שמבין לכל רחשי ליבי וחושב אותו דבר ?? הרי זה חלומי ממש! איך אפשר שלא להתאהב בייצור מקסים שכזה? (לא שמשהו דומה לי זה כל כך דבר טוב.. אלא פשוט נשמע לי נחמד לדבר ולהיות עם מישהו שכפי הנראה יש לנו כל כך הרבה במשותף.. מקווה שעניתי על השאלה שלך נ.ב אני ליאת וברוך הבא לפורום אתה תשתלב פה מהר ביי!

loving angel

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

בקשר לsoul mate אני חושבת שיש דבר כזה. לי אישית היה חבר והרגשתי שהוא משלים אותי מכל הבחינות והוא גם הרגיש בצורה זאת כלפי, אבל הוא היה צריך לעזוב את הארץ בגלל המשפחה שלו והקשר שלנו התנתק. חבל שזה מה שהיה בסוף אבל אין מה לעשות
ויש לי גם שתי חברות שהם הכי טובות שלי ושלושתינו משלימות אחת את השניה. בכלל כל הנושא הזה הוא מאוד מעניין..

אהלן זיו , מקווים שתשאר

בנוגע לנפש התאומה. יש אגדה שאומרת שנשמה שיורדת מהשמיים מתחלקת לשתיים לפני שהיא נכנסת לגוף העובר בבטנה של האמא, והנשמה השניה פונה לגוף של עובר אחר . (מכאן המושג נשמה חצוייה) עם חלוף השנים , הנשמה חסרת מנוח ומחפשת את נשמתה התאומה שהופרדה ממנה, אם היא מוצאת , החיבור הוא מאוד חזק , לעיתים הוא רומנטי ולעיתים הוא ידידותי ולעיתים בין אחים או חברים אפילו . אבל , לצערינו הנשמה התאומה יכולה אפילו לפנות ליבשת אחרת או עדין לא למצוא את הגוף המתאים לה וזה עצוב
. אני חושבת שלעיתים אנחנו פוגשים חברים שאנחנו מאוד מקווים שהם יהיו הנשמה התאומה שלנו שאנחנו בוטחים בהם מעל ומעבר ואז מתאכזבים מהם ואפילו נפגעים והאמנוה נחלשת . אני באופן אישי מאמינה שאולי יש איי שם נשמה תאומה אבל אני לא עושה מזה עיניין אני משתדלת להכיר כמה שיותר אנשים, כאשר אפגוש את הנשמה התאומה שלי , אדע שזו היא . בדרך כלל נוצר ישר קשר עם הנשמה ולא צריך להשתדל יותר מידי.

למעלה