The Orange One
New member
Soul Mate
היום החלטתי להישאר בבית במטרה לראות את הסרט "סיפורו של ויל האנטינג", אמרו שזה סרט טוב, אמרתי יצאתי כבר אתמול, אולי אני אצא מחר, אני אוותר על שישי, בכל מקרה ראיתי את הסרט, והוא היה ממש טוב
ומומלץ ביותר לכל אלה שפיספסו אותו אחרי כל כך הרבה זמן, כל מקרה, דיברו שם בסרט על סול מייט, תאום הנפש, וזה גרם לי לחשוב ולתהות (ובגלל זה אני ער ב 2 לפנות בוקר כשיש לי עוד להתכונן למגה בחינה ביום שני
), מה זה בכלל Soul mate, האם אני יכול למצוא את זה? האם זה עניין של חיפושים, האם יש חבר/ה (Friend)נפש או חברה (girlfriend) שהם סול מייט, האם אדם זוכה לשניים כאלה או שיש רק אחד. אתם בכלל מאמינים בקונספט? התחלתי לחשוב על כל מיני חברים שיש לי והיו לי, אנשים שהסתובבתי איתם בעבר ואנשים שאני מסתובב איתם עכשיו, ותהיתי אם אותה אחות נפשית, בחורה שבהחלט מתאימה לי בכל צורה שהיא עברה לידי בשבוע שעבר בפקולטה ולא שמתי לב בכלל, יכול להיות שהיה ביננו פלירטוט ופשוט פיספסתי. יכול להיות שהחבר הכי טוב של היום הוא סולמייט ובן אדם שאני מוצא איתו הרבה במשותף, האם זה מישהו שזנחתי מהעבר שלי. מה זה בכלל Soulmate? איך מגדירים אותו? והאם בני אדם שהם תאומים בנפשם נועדו בכלל להתחבר או להיות ביחד כבני זוג? אולי דווקא אנשים שנפשם שונה לחלוטין מתאימה יותר לעניין. מה דעתכם בעניין? אני ממש אשמח לשמוע. נ.ב. אני זיו ואני חדש פה
, שוטטתי בתפוז בלי הכוונה ממש והגעתי במקרה לפורום הזה, אני מצטער אם יש עוד שרשור על הנושא, אבל לפעמים אדם חייב לפרוק מה שעל ליבו, וזה נראה לי מקום מתאים, בכל מקרה, מקווה לראות אותכם יותר
היום החלטתי להישאר בבית במטרה לראות את הסרט "סיפורו של ויל האנטינג", אמרו שזה סרט טוב, אמרתי יצאתי כבר אתמול, אולי אני אצא מחר, אני אוותר על שישי, בכל מקרה ראיתי את הסרט, והוא היה ממש טוב