sos

קיכאלעך ../images/Emo3.gif

ותרשמי לפניך . הביטוי הנכון היה "אבא פולניה" (לא טעות דפוס)

"אבא פולניה" בן, רשמתי לפני ../images/Emo110.gif

אמרתי כבר בהזדמנות שלאבא שלי החמוד שהוא גם ז"ל, (אני כבר 100% יתומה......) קראנו אבא פולניה. הוא היה המפנק, המכסה בלילות, מחכה בחושך עד שאחזור מפגישה עם כוס תה ו.....קיכאלעך......או, או כמה שעות שינה הדרתי מפניו.

בת בבית...../images/Emo68.gif

אצלי זה רק בנים. אפילו, כשאני לא אומר, כלום, זה: אבא דייייייייייייייייי! חוץ מזה הם בסדר.

בן שלחתי לך עוגה../images/Emo110.gif

לבוקר, לא לאכול בלילה , לא בריא......... אתה לא צריך להגיד כלום, המבט בעיניים זה הדייייייייייי לא חשבתי שתגיד אחרת....שהבנים שלך בסדר......(זה חוץ? זה בפנים זה)

magy

New member
בן בן .......לא הבנתי אותך

יש לבדוק את אתרי המועדפים, הפנויים, =========================================== איפה זה? למה לא סיפרת גם לי........ ככה ? מתי יש מסיבה??? נו....תגיד .....!!!!

ללחוץ על ´מועדפים´

כרגיל. כל הקישורים הפנויים,מחוץ לתיקיות יתכן והאתרים הבעייתיים נמצאים שם. התיקיה היחידה שקולטת אתרים כאלה, links לפעמים האתרים ב"חזית" ולפעמים נשארים חבויים מעבר לחיצים (מימין) אם התופעה חד פעמית ונפתרה. מה טוב. אם לא , כדאי לשקול את העלאת דרגת הבטיחות באקספלורר. לא מומלץ אם לא נחוץ. כי זה מאיט, את קצב הגלישה.

כב´ השיח סלימאן אכן../images/Emo110.gif

יש במקרה דנן ניגוד אינטרסים, הנני פוטרת אותך משכ"ט. על כן הנך רשאי לנהוג עפ"י אמות המידה שלך ובהתאם לשיקוליך האישיים. היועמשישית שלך חוזרת בדבריה.

למעלה