sos

bertap

New member
sos

עיזרו לי בבקשה בבעיה קשה יש לי נכדות שמשחקות במחשב הן סכ"ה בנות 10ולתוך המחשב שלי קופצות תמונות פונוגרפיות פניתי לתמיכה ואין הם יכולים לעזור האם מישהו ממכם יפתור את הבעיה

magy

New member
יש פה מומחה....אולי יעזור לך

צ´אלי את השיח , יש לו דיבור עם המחשבים......

גליה12

New member
תמונות פורנוגרפיות קופצות

אולי מהסיבה שבטעות קבעת את דף הבית כדף פורנוגרפי: הכנסי "כלים"- אפשרויות אינטרנט- ובדקי שם.

t a m n u n a

New member
מגי מסוכן לבקש את המומחה../images/Emo110.gif

הוא ירצה לראות במו עיניו כאן קבל עם ופורום, מעניין למה לי זה לא קורה ???? שיח למה??????

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
למה זה לא קורה לך

כנראה עוד לא שלחו לך את הוירוס. מסתובב עכשיו וירוס קטלני ברשת, הוא גורם למחשבות שלנו לקפוץ כתמונות על המסך. לפרט עוד ?

t a m n u n a

New member
לא לא ל א לא לא לא לא../images/Emo110.gif

עד כמה שזכרוני עדיין עימי כאשר בפעם האחרונה בקשתי ממך פרוט כמעט פרטטתי אותך. לא לוקחת סיכונים, כי שייח יש לי רק אחד.

magy

New member
רק בדיחה.....רק בדיחה

פרטטתי.....נורא דומה ....לפלירטטתי......כמעט התבלבלתי בפענוח המילה. רק בדיחה.....רק בדיחה.....רק בדיחה.....רק בדיחה..... רק בדיחה.....רק בדיחה.....רק בדיחה.....רק בדיחה..... רק בדיחה.....רק בדיחה.....רק בדיחה.....

t a m n u n a

New member
מגי בעצם היה לי בראש../images/Emo110.gif

פלירטוט ויצא לי פירטוט. את יודעת מאז שאני ב50 + הזה מה זה התקדמתי בחיים.................

חן.

New member
וירוס שגורם למחשבות..כתמונות..?../images/Emo3.gif

על המסך?

t a m n u n a

New member
בסוגייה זו הנך צריכה../images/Emo110.gif

לפנות לשיח סלימאן הוא הממונה על הוירוס או על אנטי וירוס.

מה הם קופצים ?

"מסכים קופצים" מושתלים, או בגלישה אליהם, או בטעות. יש להזהר מלפתוח, אימיילים ממקור בלתי מזוהה, המגיעים לאתרי הדואר שלנו. הם נושאי הוירוסים וכל צרות האינטרנט. במקרה הטוב, הם משתילים עצמם ב"אתר הבית". כל פתיחה של הדפדפן, תביא אותן לקידמת המסך. במקרה זה יש לפתוח : "כלים" אפשרויות אינטרנט. גלוש ריק. about:blank יישם.Apply o.k. יש לבדוק את אתרי המועדפים, הפנויים, אלה שאינם בתיקיות. האתרים האלה מתוכנתים לשוב לאתר הבית, לאחר שנמחקו. במידה וקיימים ללחוץ קליק ימין על העכבר ולמחוק. ישנם אתרים המשתילים עצמם למערכת התכניות ואף כתוכנות "מן המנין" בדיסק הקשיח. כאן נדרשת מומחיות מסוימת, להורדתן כי התוכנות האלה, במחיקה רגילה, משאירים גרורות. ומשבשים את מהלכי המחשב. את רשאית לפנות אלי, במסר, לפרטים נוספים.

שלום תמונה יקירתי,../images/Emo24.gif

´צפרי למגי על אתרי המועדפים, הפנויים באזור המרכז. ש- ת- ק- נ- א !!!!!!!!!

בן לאן נעלמת לי אתמול../images/Emo110.gif

כשהייתי צריכה אשור למושג ביידיש? סתאאאאם בטח אכלת חמין

מי שאוכל לבד...../images/Emo110.gif

צפיתי למצוא בבוקר, בתיבת המסרים. לביבה חמה, לקפה. גורנישט ! נאדה ! ככה יפה ? בטח את ומגי חיסלתן הכל. אני לא אוכל חמין. רק צ´ולנט. פארשטאנדעוו ?

תגיד לי בן אתה במקרה../images/Emo110.gif

גם פ ו ל נ י ? טוב אני מבטיחה שמחר בבוקר תמצא בתיבת המסרים שלך קיכאלעך לקפה של הבוקר שתוכל לעשות טונקען.

למעלה