sos- קלסרי הדרכה!!!!!!

sos- קלסרי הדרכה!!!!!!

טוב, אז מסתבר שבשנה הקרובה אני הולכת להיות ראשגדית, וכל מי שמכיר אותי יכול להיות בטוח שאני כבר שוברת את הראש מה לעשות עם הקלסרי הדרכה לצוות שלי.. עד היום עשו שבצד אחד של הקלסר יש משפט כלשהו, ומהצד השני יש איזה פאנצ'. לדוגמא: "רציתי הדרכה, קיבלתי ז'", "הדרכה היא כמו רמזור, לפעמים אדום לפעמים ירוק, אבל תמיד ממשיכים", "הדרכה היא כמו שוקולוד, לפעמים מריר, לפעמים מתוק, אבל תמיד משמח". ממש בא לי להפציץ!! אבל אין לי בכלללל רעיונות . . . . . עזרה פליזזזזז ?? איזה דברים עשו אצלכם??

gorck

New member
אני מוכן לקבל עזרה גם...

מחכה להבטחה של שיר בקשר לזה!!!

inbar kofman

New member
אוקיי,

קודם כל את יכולה לשים דברים בסייסיים כמו דברות הצופה,ועל "המדריך תמיד צודק" ויש מיליוני דברים כאלה. האמתי שאפשר למצוא את רובם באתר הצופים הרישמי. מה שאת עוד יכולה לעשות ויהיה מאוד חכם-אם תתייעצי אם רשגדים קודמים מהשבט שלך. בהצלחה. :) (איזה רשגדית את?)

הדריק1

New member
בתוך הקלסר את יכולה לקחת מראה ו..

ולהדביד אותה על הכריכה ולכתוב עם טוליפ מראה מראה שעל הקיר מי היפה בכל העיר.. לקחת שמרדף ולכתוב עליו שהוא למשומושים... לקחת כל מיני דשבסרים שאותו חבר צוות אוהב כמו נייק דובוני אכפת לי צבע שחור וכו'...ולהדפיס את זה ולהדביק מאחורה של הכריכה בצורה מאגניבה... או לקחת עיתונים ולקרוע אותם..ולהדביק גם בצורה מאגניבה... זהו מקווה שעזרתי...[:

ליזיגי

New member
חכו עד שתדעו את השמות של הצוותיםםם ..

אבל לפני זה תהיה ישיבת ראשגדים מפוצצת :))))

=]

תודה רבה לכולם ! ! רעיונות חמודים ממש! אבל אני עדין מחפשת איזשהו משפט כזה עם פאנצ' מגניב ממש.. איזה דברים עשו אצלכם ..? אפילו סתם דברים מגניבים להוסיף לקלסר יכולים לעזור, אני ממשש לא שופעת ברעיונות =// ואני עדין לא יודעת איזה כיתה אני מרשגדת ואיזה צוות לצערי =// והבעיה היא שאני ממש חדשה פה.. (ברוכים הבאים לי =]). יש מצב מישהו ותיק מוצא לי קישור של הדף הזה שדיברתם עליו עם כל הרעיונות?? או יודע איך קראו לו או משו..? תודה רבה לאלו שניסו לעזור אגב =]

cohen shir

New member
היה שירשור ענק כזה שנה שעברה וחפרתי בו

בטירוף עם תמונות והכל, שמישהו יחפש אותו בהיסטוריה של הפורום.....

yaeltyl

New member
אני לא יודעת איך זה אצל כולם..

אצלנו אין בחירה,פשוט מביאים לנו מחברות לכולם

mayagur2

New member
כשאני הייתי ראשג"דית....

גילינו את השיבוצים כמה ימים לפני שטסתי לפולין, ומצאתי שם מחזיקי מפתחות חמודים בצורת כבשים... אז קניתי כאלה לצוות שלי ושמתי על הקלסר כבשה שהכנתי בעצמי :) ואז כתבתי צוות סיני - כ(ו)בשים את שצ"ג (השבט שלי...)

למעלה