SORRY... אבל... מה הגילאים שלכן פה?
T TRaffiC LiGhT New member 8/9/02 #2 ../images/Emo26.gif14../images/Emo36.gif../images/Emo117.gif אבל זו רק אני.
ה המאלכית של צארלי New member 9/9/02 #41 לטל- מנעמה (רק) ודניאל (רבינוביץ)|ח טל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זאת נעמה אני מהמחשב של דניאל רבינוביץ. הכינוי שלה זה המלאכית של צרלי. איפה משרשרים אתרים מומלצים???? מדניאל:מה נשמע?,נהנת בחטיבה?אני כן... בי בי נ.ב.-נעמה: עשית דוליז חדשות? אם כן אז תשלחי לפורום.
לטל- מנעמה (רק) ודניאל (רבינוביץ)|ח טל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זאת נעמה אני מהמחשב של דניאל רבינוביץ. הכינוי שלה זה המלאכית של צרלי. איפה משרשרים אתרים מומלצים???? מדניאל:מה נשמע?,נהנת בחטיבה?אני כן... בי בי נ.ב.-נעמה: עשית דוליז חדשות? אם כן אז תשלחי לפורום.
מ מיני קייט New member 12/9/02 #52 היייייייי אני שמחה מאוד שאת פה תבואי לדניאל הרבה... ו... זהו ודניאל: היי גם לך אז ניפגש בשיעור ספורט... יש לי חשק לאייקונים... ולנעמה שוב... עם המחשב החדש (ונקווה שיהיה אחד כזה)
היייייייי אני שמחה מאוד שאת פה תבואי לדניאל הרבה... ו... זהו ודניאל: היי גם לך אז ניפגש בשיעור ספורט... יש לי חשק לאייקונים... ולנעמה שוב... עם המחשב החדש (ונקווה שיהיה אחד כזה)
ע עומד לי הבולבול New member 8/9/02 #11 אני יודעת.. אני 1.66 גם ואהם.. אהה. ... מפותחת חיחיחי אבל לא נורא אני מתגברת
M Mooa-Numi New member 8/9/02 #14 וואלה? גם אני ../images/Emo9.gif וגם עלי חושבים שאני יותר מבוגרת... והקטע שזה ממש לא נכון...
ע עומד לי הבולבול New member 8/9/02 #16 חיחי אנשים שראו אותי חשבו שאני בת 16.. חחחחחחחח בחנויות חושבים שאני מוכרת.. פעם הלכו וצעקו על בוס של איזה חנות אצלינו שיפטר אותי כי אני לא מתנהגת כמו מוכרת.. חחחחחחחחחחח
חיחי אנשים שראו אותי חשבו שאני בת 16.. חחחחחחחח בחנויות חושבים שאני מוכרת.. פעם הלכו וצעקו על בוס של איזה חנות אצלינו שיפטר אותי כי אני לא מתנהגת כמו מוכרת.. חחחחחחחחחחח
M Mooa-Numi New member 8/9/02 #17 גם לי! חוץ מהקטע של הבוס והכל, אבל זה כזה מעצבן שבאים אלי וכזה "אפשר לקבל את זה במידה 40?"