והתכוונתי שעדיין שמים 'רגליים'
גם בציבור הכללי - חילוני, במקומות האלה. לאורך שנות לימודי שמעתי אין ספור הערות שובינסטיות על הבחירה שלי בהנדסת אלקטרוניקה, מגברים חילונים מבית. למעשה, ההערות לא היו רק על הבחירה שלי, אלא באופן כללי על נשים. כמו-כן נתקלתי בקשיים בקבלה לעבודה ובשאלות, שלא שמעתי ששואלים אף גבר, כמו: מה תעשי עם הילדים
כאילו שלילדים יש רק אמא... ומצאתי את עצמי אומרת בראיון עבודה: אל תדאג, אני לא מתכוונת להכנס להריון.. ועוד כל מיני כאלה.. כבר בשלב קורות חיים - רואים אישה, יורדת המוטיבציה ביותר מידי מקרים, גם אם לא בכולם. לזה התכוונתי כשדיברתי על יש לאן להתקדם. ברור לי שגם כשהכל יהיה פתוח, עדיין יהיו מקומות שיכילו יותר נשים וכאלה שיותר גברים. אבל האחוזים ילכו יותר לקראת ה-50.. אין סיבה שמתוך 300 סטודנטים, יהיו רק 2 בנות.. (שהן גם דתיות וגם ספרדיות - המיעוט של המיעוט
) אז נכון שאף אחד לא עצר אותי בקבלה ללימודים, אבל בעבודה עצמה - עצרו בכל מיני דרכים. כמו תפקידם ושכר, מעבר לקושי להתקבל בכלל. ולא כל המקומות כאלה, אבל יותר מידי מקומות עדיין כאלה.
גם בציבור הכללי - חילוני, במקומות האלה. לאורך שנות לימודי שמעתי אין ספור הערות שובינסטיות על הבחירה שלי בהנדסת אלקטרוניקה, מגברים חילונים מבית. למעשה, ההערות לא היו רק על הבחירה שלי, אלא באופן כללי על נשים. כמו-כן נתקלתי בקשיים בקבלה לעבודה ובשאלות, שלא שמעתי ששואלים אף גבר, כמו: מה תעשי עם הילדים