Song Of Myself

Amylover1

New member
לא מיכאל --

תומאס לקח השראה מאותו המשורר , השיר הוא של תומאס לגמרי הוא שאל את בעל הזכויות יוצרים אם הוא יכול לקחת את הרעיון , ולחבר פואמה משל עצמו , הינה תראה ,פה הוא עונה על זה: On Song of Myself in the section we call the "Now, Voyager" inspiration (sorry just reminds us) we hear Troy and Pip etc. Who are all the people reading the poem? * Haha, it`s no secret I got the idea for the poem from "Now, Voyager". I thought it was such a beautiful idea that I wanted Nightwish to do its version of it. I carefully asked Troy what he thought if we borrowed his idea and he was cool with it. Troy and Pip are among the people reciting the poem, yes, but we shall keep the identities of the other immortal loved ones in secrecy.

bachner1

New member
עכשיו בדקתי את העניין

Troy שמתואר במה ששמת הוא טרוי דונוקלי, מי שמנגן בחמת חלילים באלבום הזה ובDPP, ממש לא בעל הזכויות על הפואמה. מסתבר שהוא גם מוציא שירים משל עצמו, ובאחד מהם בשם Now Voyager הוא עושה את אותו דבר כמו שנייטוויש עשו- חלק מהשיר הוא אנשים שונים (כולל תומאס) שמקריאים חלקים מהפואמה Song of Myself של וולט וויטמן. מצד שני, הסתכלתי על הפואמה עצמה, ואת צודקת- תומאס באמת כתב משהו שונה מהפואמה המקורית, שהיה לוקח חצי שעה להקריא אותה

DCOW123

New member
"המשוררים הידועים והנחשבים ביותר שקיימים"

לפי דעתך.

Brombit

New member
"ידועים ונחשבים" זו עובדה

אם הם באמת טובים זה משהו אחר

bachner1

New member
לא שמעתי עליו לפני זה...

כתבתי עליו דברים אובייקטיביים, איך הוא נחשב, כי אין לי דעה עליו...

היויו

New member
אביעד, וולט וויטמן הוא באמת אחד המשוררים

הידועים יותר. מלמדים אותו באוניברסיטאות ובתיכון, יש פה מאפיינים מטורפים ומעולים, הוא פשוט עושה כל כך הרבה דברים כל כך טוב... בכל אופן - סייג לחוכמה שתיקה
.

DCOW123

New member
ואיפה ראיתי שדיברתי עליו?

בכל אופן - סייג לחוכמה שתיקה.

היויו

New member
התייחסת לתגובה של מיכאל

והוא בתורו התייחס לוולט וויטמן
.

DCOW123

New member
אני לא אמור להבין שהוא התייחס לוולט,

מאחר ותומאס הוא זה שכתב את הטקסט. [והוא גם זה שהחליט שהקטע הזה "מתאים" ו"אפי".] לכן, ה"המשוררים הידועים והנחשבים ביותר שקיימים" נראה כשייך לתומאס. לפי שאתה זורק העלבות, תוודא שאתה יודע על מה אתה מדבר.

bachner1

New member
התייחסתי לוויטמן

מאיזושהי סיבה הייתי בטוח שזה ציטוט מדויק של הפואמה של וויטמן... למרות שזה בוודאי לא שונה מאוד מרוח הפואמה המקורית אם ההשראה כ״כ גדולה עד שהוא נותן לשיר את השם של הפואמה

היויו

New member
אויש, תנוח קצת...

לא העלבתי. אתה לא הבנת אותו, אני לא הבנתי אותך, מיכאל לא הבין אותנו ווולט וויטמן מת. סגרנו שהכל אי הבנה אחת גדולה ווולט וויטמן משורר דגול, ותומאס פחות.

Fairywitch

New member
זה דווקא כבר ממש לא נכון...

האלבום ממש ממש טוב, ואני אומרת את זה כמי שטוענת "לא טאריה - לא קונה!". אז בשיר הזה יש חלק חופר, אבל כל שאר השירים מעולים, וזה בטוח אלבום יותר טוב מהקודם שלהם. זה כאילו שוב נייטוויש שהכרנו ואהבנו.

Fairywitch

New member
רואה את עצמי שומעת את החלק הראשון שלו...

השני טוב כתחליף לכדור שינה
זה יפה, זה פואטי, אבל זה ארוך ומייגע מדי.

למעלה