Song Of Myself

idos055

New member
Song Of Myself

מה זה השיר הזה.. החלק של הסוף כל כך חופר... למה צירפו את זה לאלבום? דווקא השיר עצמו חמוד עד החלק המעצבן של הסוף :/ לא מדמיין את עצמי שומע את השיר הזה במהלך ספורט כלשהו (דוגמה ריצה) אחרת אני ארדם XD

קודם כל ברוך הבא :)

כן, Song Of Myself הוא באמת לא שיר לריצה
וכן אפשר לומר שהאורך של החלק עם השיחות קצת ארוך מדי...
אבל זה חלק מהייחוד של השיר לדעתי. והרי האלבום הוא בעצם פסקול של הסרט שהם יוצרים, כך שלכל שיר יש תפקיד ולא סתם צירפו שירים לאלבום לפי מה שהתחשק. ;)

idos055

New member
כן אני יודע על הסרט (השירים האהובים עלי)

תודה על הברכות :) אני מבין שזה הייחוד בשיר אבל לדעתי זה די הרס אותו... אגב, אני אנצל את הבמה לשתף אתכם בשירים שאהבתי מהאלבום: Storytime - האמת אני לא מחבב את השירה של אנט.. אבל הנגינה והקטע הסימפוני מחפה על זה. Ghosth River Scaretale Arabesque Turn Loose The Mermaids Rest Calm Song Of Myself - עד דקה 6:40 וזהו, אני תמיד מדמיין איך האלבום היה נראה עם טאריה.. טוב נו.. גם דימיון זה משהו :p

Amylover1

New member
(מסכימה עם אטומיק כאילו ) -->

כי זה שיר שהדיאלוגים מייחדים אותו

DCOW123

New member
הקטע הזה באמת חופר ולא אמין.

הטקסט מגוחך ונדוש. אפילו מביך. אני שומע אותו רק בגרסה האינסטרומנטאלית. מצחיק איזה ביקורות חיוביות היו על הדיסק לפני שיצא (לפחות כמו שרואים בטיזר של סטוריטיים), ולבסוף קבלנו דיסק כ"כ פרווה ושכיח.

Brombit

New member
פרוה זה אחלה

אני במילא לא מתה על השיר, מ'כפת לי

היויו

New member
שמעתי את האלבום ברצף 3 פעמים.

כששמעתי את נימו, זכרתי אותו מיד. כרגע - אני לא זוכר אף אחד מהשירים באלבום. כן, הוא יותר טוב מDPP. אבל זה לא קשה..
לאמר שהוא יצירת מופת? לא הייתי אומר.

מנווה

New member
אני כן הייתי אומר.

קליטות זה לא מדד,אני מסכים שהאלבום מאוד לא קליט ומאוד מורכב ושצריך לשמוע אותו הרבה (מאוד) פעמים כדי לקלוט את השירים במלואם. זה לפחות מה שאני אוהב בו. והאמת שהפזמון של ST ממש קליט.

bachner1

New member
יש גרסא אינסטרומנטלית?! איפה?

(יש רק לשיר או גם לאלבום כולו?) לא הייתי אומר "מגוחך ונדוש" על פואמה של אחד המשוררים הידועים והנחשבים ביותר שקיימים... אבל בהחלט צריך להיות במצב רוח מאוד מסוים כדי לשמוע את החלק הזה. קטע הגיטרה שיש לקראת הסוף ברקע מעולה. ואני כבר חילקתי את השיר הזה במחשב שלי ל2... כי באמת שהחלק הראשון הוא בין הקטעים הכי טובים באלבום. "פרווה" זה בהחלט לא מאפיין שאני רואה באלבום... ממה שראיתי או שאנשים לא אוהבים בכלל את הקונספט ואת הסאונד, או שממש נסחפים בו ואוהבים אותו.

למעלה