SOLTON KETRON X 1

SOLTON KETRON X 1

מישהו מכיר את הכלי הזה? קניתי אותו לפני חודש וזו מקלדת מצוינת אבל אני קצת מסתבך עם הסיקוונסר שלה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד. :))))

wiz

New member
תתחדש ! ../images/Emo13.gif

זאת מקלדת מאוד יקרה, לא ?

תודה רבה ../images/Emo9.gif

זה עולה משהו כמו 12 אלף ש"ח ואני מאוד נהנה ממנה ברמה הזאת של מקלדות יש את הva 7 של רולנד ואת ה psr 9000 של יאמהה אני דווקא בחרתי במקלדת הזאת כי היא מתאימה למוזיקה החסידית שבה אני בעיקר מתעסק וגם בגלל האין ספור אפשרויות שיש במקלדת הזאת כגון סמפלר אפשרות לדיסק קשיח וליווי אוטומטי עשיר בביצועים שנשמעים מצוין וכן סאונדים מצוינים. אך אליה וקוץ בה המקלדת הקודמת שהייתה ברשותי רולנד e600 הייתה הרבה יותר פשוטה ונוחה להפעלה ובמקלדת הנוכחית אני קצת מסתבך ולכן פניתי כאן בבקשת עזרה. יש ברשותי גם אולפן הקלטות ביתי ואני מתמצא בכל מה שקשור לporta studio כלומר מכונות הקלטה ביתיות אפקטים קומפרסור לימיטר אקוליזרים ושאר ירקות ואשמח לעזור ולתרום מהנסיון הדל שיש לי בענינים הללו. גם אשמח לשתף ולהשתתף בעניני מכונות תופים (יש לי dr770 של חברת boss ) גם מעניין אותי כנגן קלרינט סקסופון ואקורדאון לשמוע מהמשתתפים הנכבדים עצות הארות והערות. אשמח גם להתפרמם בעניני מיקסים הקלטות ועריכה דיגיטלית. בעניני גיטרות ומוסיקה עכשוית אני קצת חלש במחילה מראש

wiz

New member
תכתוב !

זה רק יעזור אם יהיו פה דיונים על סוגים נוספים של כלים! דווקא את הנושא של הגיטרות כבר כיסינו מכל עבר...
ד"א, יש לך אולי קטע מוקלט שלך, של מוזיקה חסידית? למען האמת, אני לא מת על הסגנון, אבל אני מוכן ברצון לשמוע, ולהביע דעה אוביקטיבית... יהיה נחמד אם תוסיף קטעים או קישורים לקטעים שלך. המשך כתיבה מהנה ! wiz

תשים תשים!

משום מה אני דווקא מעריך מוזיקה חסידית ואני נהנה לשמוע אותה אם אני תופס מדי פעם קטעים מוזיקה נחמדה מאוד ושמחה מאוד ד"א המוזיקה של ספרות זולה...זה במקור לכלייזמרים

לאוויר העולם

יצאו כבר חמישה דיסקים שלי שניים מהם הוקלטו באולפן גדול בירושלים ושלושת הנותרים הוקלטו באולפן שלי מאחר אבל אני מעדיף להשאר ווירטואלי ולעזור ולהעזר בפורום הנכבד שלכם בעניני כלי נגינה הקלטות וכולי

למעלה