!!! so mote it be

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
!!! so mote it be

בוחן פתע: 1) כולנו פו מכירים את המשפט הזה אבל אתם יודעים מהוא אומר? 2)מהי משמעות המילה mote ? 3)למה אומרים אותו? 4)איזה משפט בעל 3 מילים באנגלית אפשר לומר במקומו? 5)מהוא התרגום של כול המשפט? לסטט ואילן, אל תענו!!! התשובה תבוא בפעם הבאה שאני יכנס לפו, זה מין קושיה לחג הפסח
.

A lost angel

New member
בוחן מטומטם. מאוד.

1:כן, אני יודעת. 2: התרגום המילולי במילון זה כתם קטנטן, אבל בצרפתית, mot זו מילה. אני מניחה שהמשמעות דומה. ד"א, אם אני לא טועה, המקום הוא ניאו-פגאני\וויקאני, אז אל תבקש ממני, היהודיה הנחותה, להבין את זה. 3:לציין סוג של סיום, שליחת אנרגיה סופית, סוף הלחש\טקס. 4:so be it..? 5:בתקציר, שכך יהיה. אבל אם לתרגם מילולית, אז זה משהו בסגנון של "לפי מילים אלה, כך יהיה". כמה קיבלתי?
דנה

jbu

New member
המילה mote

היא מילה אנגלית עתיקה, אז היא לא במילון (חשבתי כבר על זה
),הדבר הכי קרוב הוא התרגום המילולי, לדעתי זה חשוב לכולם לדעת על זה כי יש לזה השפעה פסיכולוגית שעוזרת לכישוף (בערך אתם כבר תבינו) בנתיים אני רוצא שתמשכו לענות על זה משום שראיתי שהרבה מכשפים לא יודעים מזה אומר וזה חשוב ,אחרת לא היו אומרים את זה כמעט בכול סוף של כישוף. אל תתבישו הרבה לא יודעים. אבל הנזיר אמור לדעת אז אל תענה גם אתה!!!

A lost angel

New member
אני חייבת לציין שכתבת שטויות הרגע.

mote באה מmot, שזה לטיני=מילה. אין לזה שום השפעה פסיכולוגית. אני מסיימת לחשים בit shall be, כי זה מתחרז, וזה מתאים למטרות. ככה פשוט. דנה

Swicca

New member
אהמממממ.......

.........המשפט אומר : "שכך יהיה"..... ובמקומו אפשר להגיד: "Let it be" או "Make it so " שני המשפטים בעלי 3 מילים....(נחמדה הקושייה רק מעט פשוטה ..... :))) אור ואהבה ,שימי.

L e s t a t

New member
אהבתי!

"Make it so"... אוי, זה מזכיר לי את הימים הטובים בהם עוד הייתה לי גישה לסדרת "מסע בין כוכבים" המהוללת (כל הסדרות שלה בעצם)... Engage, Mr. Swicca!

Swicca

New member
חחחח....

..... כן אה סדרות ה"מסע בין כוכבים" החביבות שכבר לצערנו נעלמו מהעולם!!! אור ואהבה ,שימי.

jbu

New member
אני מאוכזב, הינה התשובה:

1) כולנו פו מכירים את המשפט הזה אבל אתם יודעים מהוא אומר? 5)מהוא התרגום של כול המשפט? 2)מהי משמעות המילה mote ? שלושת השאלות האלה הם כמעט אותו דבר פשוט רציתי להוביל אותכם לתשובה, התרגום הוא "כו חייב להיות !!!", כלומר המילה mote אומרת חייב באנגלית עתיקה, היום אומרם most ,נשמע דומה לא? 3)למה אומרים אותו? אמונה. בשביל שכישוף יעבוד אתה חייב לעבור את גבול האמונה, ולדעת שהדבר יקרה כמו שרציתה ! לכן נהוג לומר בסוף כול כישוף משפט שאומר שהכישוף עבד ,היבט לוגי: "חייב להיות"=קרה\קורה\יקרה, אין ממש זמנים בתת במודע. לכן יש הנוהגים לומר במקום זה: "!!! it is done " המעיד על האמונה שלהם בכישוף שלהם וביכולות שלהם. לכן זה לא נכון מה שאמרת דנה משום שעם הזמן מילים משתנות במשמעותם ובצורתם.

dopey_wizard

New member
תלוי איך אתה עושה את זה

יש טכניקות שונות.. יש כאלה שאומרים מה שאמרת.. שכך חייב להיות.. וזה מראה כאילו את רצונם+אמונתם בכישוף ובהצלחתו.. יש טכניקה שומרים ש"הלוואי" כך יהיה.. שזה יותר שימוש הרצון על ההצלחה ואמונה... ויש גם טכניקה שאומרת שכך כבר קרה.. זאת אומרת..נגיד ואני מכשף מישהי שתאהב אותי.. אז הכוונה להאמין שהיא כבר אוהבת אותי.. כול הדרכים האלה הם שימושיותלשליחות וביטויי אנרגיה שונים, אני משתמש במה שמתאים לכישוף\טקס.. והמשפט סיום הכי פפולרי שלי הוא let it be so זה לא משנה ממש מה אומרים.. העיקר שזה ילך טוב אם ההרגשה ושליחת האנרגיה...

jbu

New member
"כך כבר קרה" זה אותו דבר

אין זמנים בתת מודע,יש רק את עכשיו, אחרי כול מה שאמרתה "so mote it be" זה הכי נפוץ ואתה לא יכול להתווכח על זה (למרות שאפשר להתווכח על הכול), הלוואי זה לא משהוא שמעיד על האמונה שזה יקרה זה כמו בקשה פשוט מי שאמר את זה נתן למחלה משמעות שונה, אתה יכול לא למור כלום אבל עדין נהוג "להצהיר אמונים" על הכישוף בסיומו, זה מאגיה הכול הולך לפי מה שעובד בשבילך אבל זה בכלליות,"let it be so" אני מניח הוא בה בתור ציווי שהכישוף יעבוד, כול אחד והדרך שלו "להצהיר אמונים" אבל הכי מקובל הוא "so mote it be" משום שזה יותר תקיף ולכן ההקבלה שלו היא "זה נעשה" כי אם זה נעשה (על ידי) אז לכו לעזאזל, אני כבר עשיתי את שלי!!!

jbu

New member
יודע עוד משהוא?

זה עדין לא למשנה שמה שאמרתי הוא נכון, והרבה אומרים אותו בלי לדעת מה הוא אומר!!! מחוץ מזה כמו שאמרתי אתה יודע את כול התשובות כי המאגיה היא משהוא שאתה יוצר אבל בגלל זה אנחנו לא נחליף רעיונות? אז מה אנחנו עושים פו? מתפאלים מהכילים של השני ואומרים מה שעובד בשבילך? כול הקונצפט של האיטרנט הוא החלפת רעיונות ומידע (טוב יש גם סקס) אז תפנה את זה למי שהמציא את המשפט ותגיד לו שלא היה צריך לפרסם את המשפט, יודע מה? למה לך לאליסטר קראולי ותריב איתו למה לעזאזל הוא קשור כול כך לקבלה? (אפילו סמל שלהם מורכב ממגן דוויד) ולגם מי שהמציא את הרעיון "המשוגע" הזה של דמיון מודרך אתה יכול לפתח קישור ישיר בין המודע לתת מודע (לזה רובנו שואפים למרות ש...),או אתה יכול לעבוד לפי חיקוי תחושות גם זה שיטה (שאני משלב אותה בעבודה המאגית שלי) הכול הוא לפי מה שעובד בשבלך !!! אז למה אנחנו בפורום? בו נקנה ביקתה מבודדת ונבדוק מה עובד בשבילנו!! אנחנו כאן כדי להחיף רעיונות וידע!!!. למרות הטון של ההודעה אני לא כועס\עצבני על אף אחד

A lost angel

New member
אני עדיין לא מסכימה אתך,

ואני חושבת שחלק מזה פשוט לא נכון. קודם כל, לא כל כישוף מתבצע. "כה חייב להיות" זה פשוט עבודה בעיניים. דבר שני, יש לי מילון של השפה האנגלית בבית, מילון שכולל בתוכו אנגלית קדומה. mote, משמעותו באר. תתווכח עם זה. דבר שלישי,בשביל שכישוף יעבוד צריך לשלח אנרגיה נכון. אם תגיד את המשפט הזה 1000000 פעם, זה לא יעזור בכלום, כי לא שלחת את האנרגיה. המשפט הזה לא מתאים לכולם ולא עוזר לכל אחד לשלח את האנרגיה. מי לעזעזל אומר it is done?! בשום לחש באינטרנט לא ראיתי את זה, וגם לא בשום ספר. ברור שמילים משתנות, אבל למילים דומות בשפות שמקורן זהה, ישנן משמעויות דומות. אל תתווכח אתי, זה ייגמר בבכי. דנה

Swicca

New member
בקיצור.....

.... אל תכריח אנשים לחשוב כמוך.... קאפיש!!! (מצטער שאני נדחף פה אבל מי לאזעזל אמר שדווקא אתה צודק צודק ולא היא ?! זהו שאי אפשר לדעת .....) אור ואהבה ,שימי.

jbu

New member
מי אמר שאני היכרחתי מישהוא

מי אמר שאני היכרחתי מישהוא לחשוב כמוני? זה די נפוץ לומר את זה !!! אז אם אתם לא רוצים להבין מזה אומר אז בסדר, אל תלמדו דברים חדשים בכלל אף אחד לא היכריח אותכם להשתתף. ובכלל ההודעה שלך ממש לא קשורה ואל תגיד לי "קאפיש" ובכלל מה לעשות.

Swicca

New member
תשמע לי ......

.... טוב מאוד ..... זה שאתה חושב שאתה יודע יותר טוב ממשהו לא אומר שהוא צריך לחשוב כמוך ....... ואני אגיד קאפיש כמה שליבי יחפוץ !!!!!!!!!!!!!!! מוווווו...... אור ואהבה ,שימי.

jbu

New member
קודם כל

לא קראת את הקטע עם האמונה? דבר שני אני מכיר אנשים כמוך שתמיד ירצו לצאת צודקים לא משנה מה הם אומרים כי אני חוזר ואממר שזה אנגלית עתיקה המילה מתה ולכן אין את המילה הזואות (בהקשר שאנחנו מדברים עליו) במילון (פירש המילה עצמה באה מהספר " Modern Magick Eleven Lessons in the High Magickal Arts" אז קנראה שהספר שאני טל ואילן לומדים ממנו הוא זבל! אז מה אם הוא מכר מעל 100,000 עותקים, דנה אמרה שהוא דפוק. גם את לא התייחסת למה שאמרנו עם האמונה, אני לא ימשיך את הווכח הזה כי אני מאמין לך שאת אומרת שלא כדי להתווכח איתך אני מכיר ילדה בדיוק כמוך בסיפור יצאה רע (לה) ואני לא יספר דברים מלוכלכים על אף אחד באיטרנט אז למרות שאני מזה עצבני בזמן האחרון מכיוון שאני "מקור לא אמין" בשבילך אני מקוהה שמשהוא אחר ימשיך את הווכח אילה אם כן כולם כבר מפחדים ממך מלאכית אבודה.

A lost angel

New member
אוף אתך.

קראתי. זה קטע פסיכולוגי. "בואו נשים משפט, שכווווווווולם משתמשים בו, ואז הלחש יפעל!!!" אין מילים מתות. המילים הם אנרגיה שחיה לעד, וזה גם נשמר בזכרון האנושי. אני לא יודעת מה עם הספר, כי לא קראתי אותו, אני פשוט מתווכחת עם הניסוח שלך. הוא לא נכון, לפי דעתי. במקרה הזה, אתה זה שאטום לקבלת דעות של אנשים אחרים. "דנה אמרה לא אמרה שהוא דפוק, דנה אמרה שהיא לא קראה את הספר, ולכן היא לא יודעת מה התוכן שלו ואין לה את הזכות והיכולת להתווכח עליו, לעומת הזכות והיכולת להתווכח על הניסוח הדבילי שלך", לדבריי חברתי למעגל. אני לא מחפשת לצאת צודקת. אני פשוט אומרת שזו האמת שלי. אין אמת אוניברסלית בנושאים כאלה. קשה לי להאמין שאתה מכיר מישהי כמוני, כי אתה לא מכיר אותי..! מי שמפחד ממני, שייכתוב הודעה כאן. באמת מעניין אותי לדעת אם אני יוצרת בפורום הזה אווירה של פחד, כי אני באמת יכולה ללכת. דנה.

dopey_wizard

New member
לא.. קודם כול..

אל תגיד "אני מכיר אנשים כמוך".. זה לא מנומס.. דבר שני.. אם כבר אמרת.. אתה לא יכול לשפוט סתם ככה אנשים, וגם לדעתי אתה טועה.. דבר שני.. מה לעזעזל זה קשור אם אתה טל ואילן קוראים אותו והוא מכר 100 אלף עותקים?, תחשוב כמה עותקים מכר הקוראן.. ואני אומר שהוא דפוק.. דפוק מאוד.. וחוץ מזה.. אף אחד לא אמר שהוא דפוק..(הספר "מאגיה מודרנית וכו'..) לדעתי את סתם מתעצבן ואתה חייב סליחה לדנה על השטויות שכתבת עליה.. ואני רוצה לסיים את הויכוח הזה כאן.. אז ככה.. אתה בעצמך אמרת.. כישוף ממציאים.. אז שום דבר אינו קבוע.. אז גם הסיום, למילים יש כוח, והכוח בא ליידי ביטוי על ידי השולח.. (במקרה של כישוף), זה אומר שאם נוח לי ואני מרגיש חזק אם זה, אז זה טוב.. לא משנה גם אם המילים יהיו and so this shit will work (טל, אילן.. לכתוב שיט זה בסדר אני מניח) אם יש בזה כוונה ושליחה של אנרגיה זה בסדר. אין כזה דבר "עיקרי" זה שהרוב משתמשים בו.. לא אומר שהוא טוב.. בכול רוב.. יש רוב אחר.. אז אל תגיד רוב.. רוב המפגרים שמחפשים כישופי אהבה באינטרנט גם משתמשים בזה.. אוקיי.. בדקתי במילון והמילה mote מתורגמת כ.. דבר קטן, חלקיק, אבק, וגם מצאתי תירגום ישן שאומר שזה "חפור ומלא מים" או משהו כזה.. אני לא אומר שאתה טועה בתירגום שלך, אבל דבר ראשון..המילה mote מסמלת כמה דברים.. דבר שני.. אפשר להישתמש בא בתור משהו שאתה קובע למטרת הכישוף.. ודבר שלישי.. זו לא האופציה הטובה ביותר וגם לא הנכונה ביותר, כול אחד והטוב בשבילו.. אני מקווה שסיימנו את הויכוח המטופש הזה.. מי שהיה צריך לקבל ידע על "so mote it be" ושאר "סיומי כישוף" קיבל אותו.. זהו.. פיניטו?

jbu

New member
../images/Emo52.gif

בכלל לא רציתי להתחיל וויכוח, כן הניסוחים שלי (גם בחיים) מאוד מבלבלים
,חשבתי שאנשים צריכים לדעת מה המשפט אומר כי לפי מה שראיתי הרבה אנשים משתמשים בו,אני מצטער אני בדרך כלל לא אחד שמוצא את העצבים שלי על אחרים. אני מקווה שאנחנו בסדר?

למעלה