SNEAKAS EP OUT TODAY!!!!!!

DJ$upreme

New member
אני לא בטוח מה כתבתי שם,

בדיוק קראתי את הבלוג של לירון תאני ונתקפתי בערפול חושים.

volatile

New member
אתה צריך עזרה אני מבין

סתם הבלוג של לירון לא רע בכלל.

tomoshe

New member
זה נראה לא רע האמת.

כנראה שאני באמת עייף. זמן לישון.

Coldplayplay

New member
כל כך עצוב

ההתנהגות המחפירה של האנשים כאן רק יוצרים אמיתיים יודעים כמה קשה להשיג את מה שהבחור הזה השיג..ובלי בילבולי השכל של המיינסטרים והחארטה הזו כשהדבר שאתה עוסק בו 99 אחוז מזמנך מקבל פתאום אפשרות להיות דבר רווחי זה חלומו של כל אדם.. וכמה שזה קשה אוי כמה שזה קשה...או קיי לא אהבתם..אבל למה להגרר לזה..כל כך עלוב נחות כולנו בני אדם לכוטלנו חלומות...לאחיך התגשם חלום תאחל לו בהצלחה זה הכל..לא יותר תהיו בני אדם

jump in gangsta...

And I thought I was hated on… its all good homie! This isn't the place to talk about some real shit so I just wanted to give you mad props for finally getting your shit out. I wish you all the best and keep doing your thing! Your brother in arms, fellow Tapuz kiddy warrior, ifty

תגובה על השירשור כולו

אם הייתי יורד לשחות בקישון עדיין הייתי שוחה בפחות צואה ושתן מהכמויות שנשפכות כאן. איכס.נתראה עוד חצי שנה (אל תטרחו להגיב).

volatile

New member
החזרתי את זה לאופנה

למעשה דאגתי שזה אף פעם לא ייצא מהאופנה.

Da Judge

New member
נו באמת לירון

הבלוג שלך לא כזה גרוע..

בהצלחה סניקאז

אתה לא יכול לגרום לכולם לאהוב אותך, אבל יש לך את הכישרון כדי לסחוף אנשים אחריך (אני בטוח שהופעות בקולג'ים למיניהם יהיו סולד-אאוט). אל תבזבז את הזמן שלך בלהתווכח עם אנשים שלא אהבו, do your thing יש מספיק אנשים שיקשיבו. לגבי החימום של לופה - דבר ראשון - כל הכבוד א-ב-ל... מהניסיון שלי בהופעה שלו בלוס אנג'לס חברת ההפקה של האירוע דאגה לדחוף משהו כמו 7 הופעות חימום לפניו, בהופעה השנייה הקהל כבר איבד את הסבלנות אז תחשוב כמה "בוז" ההופעה השביעית קיבלה (ואין קשר לאיכות המוסיקה/הכשרון - כי לחלקם היה). לחברת ההפקה קראו webookbands.com ואם הם מארגנים את זה - תדאג להופיע ראשון (או לפחות בין הראשונים). מזל טוב על הEP חביבי, טוב לראות שעוד אחד משלנו מגשים חלום. אני אנסה להשיג אותו בקרוב...

Poetic Death

New member
בהצלחה כפרע!

חבל שלכלכת את הפה ככה.. אבל בקטנה, כולנו מתעצבנים. תן בראש

למעלה