חחח
אני לא שונא אותך סניקרס, זה שמור לאנשים יותר חשובים. אני גם לא אוהב אותך, ועל זה בעצם כל הדיון. יש הבדל גדול בין לא לאהוב ללשנוא. אני לא חושב שאתה ראפר נוראי, לא אמרתי את זה באף מקום. אני חושב שאתה בינוני מינוס וממני לא תזכה על כך להערכה (תתפלא אבל דעתי כן משנה לאנשים). באשר למתקפה מתן, זה נאמר בעוקצנות שאם היתה נופלת על מישהו אחר, נניח אוקטובר (רק כדוגמא אני דווקא חושב שהוא מוכשר) היתה זוכה לתגובות פחות נזעמות כנראה. בהקשר למה שרשמת סניקרס, אני חושב שהצורה שאתה מדבר בה לא עושה לך כבוד. כשמישהו אומר לי שהוא לא אוהב משהו שאני עושה, אם הוא נתן לזה צ'אנס אני מחייך ומפנה את הלחי השנייה (אתה כל כך נהנה לחפור מידע בפורום, look it up). מה שבטוח לרדת לפסים אישים its a coward move, שרק מוריד מערכך בעיני אנשים. האמת הסיבה שהשקעתי כל כך הרבה בדיון הזה, לא היתה סביבך, הרבה יותר עניין אותי הדיון שנוצר ממנה מאשר המוזיקה שלך עצמה. לכן גם מדברים כל כך הרבה. זה לא עליך, למרות שאתה הדוגמא זה יותר על הנושא שמקיף את הדיון. אולי עצרת וחשבת שכל האנשים שנתנו לך props פה והגנו עליך בחרף נפש לא קנו/הורידו את הדיסק שלך כי אתה לא מלהיב אותם ברמה של בואו נזמין ב - preorder את הדיסק? ד"א ניר, לקנות מוזיקה מחנויות בחו"ל זה קונספט זר לך? הנה קח אחת טובה, www.djangos.com כמעט הכל אפשר למצוא בה. מוזר, אבל משום מה הדיסק של סניקאז לא שם.... בכל מקרה, אני מאחל לך רק בהצלחה. אנשים הרבה פחות מוכשרים ממך הצליחו אז אולי גם לך יש סיכוי.