SNEAKAS EP OUT TODAY!!!!!!

sneakas

New member
SNEAKAS EP OUT TODAY!!!!!!

what up everyone! I hope all is good...my EP Rap, Kicks, and Politics came out today on Sony/red/Taciturn records. you can only get it online and you can get it at iTunes.com or yahoomusic, or Rhapsody! check it out and let me know what you think!!! its time to start a movement together people. Sneakas

Funky Giraffe

New member
בן אדם, תראה באיזה הפצה הוא חתום

קל מאוד לפתוח ג'ורה, קצת יותר קשה לחתום בתת-לייבלים של סוני.

volatile

New member
אני מכיר את הבחור כמה שנים

לפנייך. זה שהוא מצא מישהו רציני איזה שבע שנים שיוציא את אלבומו אחרי איזה שבע שנים שהוא יוצר לא מעיד רבות על העיסה. ןלפי התגובה הזאת אין צורך להגיד איזה פיהוק של מוזיקה הוא עושה.

dweck2k

New member
הייתי בדיוק איפה שאני

להשיג הפצה פיזית היום זה סיפור מאוד פשוט. הבעייה היא שפרומו ויחס"צ עולה מלללללא כסף. לידיעתך אנחנו כבר סירבנו להצעות הפצה בסוני וכו' בגלל הסוגיה הזו. דוויק

DJ$upreme

New member
לא התעמקתי בנבכי הדיל של סניקרז

אבל למיטב ידיעתי זה לא דיל מהסוג הזה. חוכמה קטנה מאוד להשיג דיל הפצה באחוזים שמחייב אותך לשלם אפ-פרונט אאוט אוף פוקט המון כסף ללייבל על פרומו. זה לא העניין כאן לדעתי. אבל אם זה מעניין מישהו, ג'יספוט רקורדס מוכנים לתת דיל הפצה פצצה בתנאי שמשלמים לנו 10000$ אפ-פרונט על פרומו.

tomoshe

New member
איך אתה מצליח

לדרוך בתוך שלולית גם בקיץ? האם ברור לך כמה בדיחות אפשר להריץ עלייך בעקבות מה שאמרת עכשיו? עזוב, קל מידיי - תביא משהו יותר מאתגר. ואגב, לפחות תודה שאתה פשוט לא אוהב את הבנאדם על בסיס אישי לחלוטין שגם זה לגיטימי אני מניח, אבל קצת גילוי נאות לא יזיק...

Psycho BuZZ

New member
מה זה קשור?

הוא עובד על EP עם חומרים חלשים כאלה יותר זמן מאשר אני נמצא בארץ. זה מתוך הנחה שאלה השירים שהוא פעם פרסם במייספייס, כמובן, למרות שהוא בטוח לא יפתיע לטובה. אם זה כל מה שהוא יכול, אז למה להיות צבוע ולפרגן כשאין על מה? אם יש איזשהו צד נסתר בסיפור הזה, בבקשה שפוך אור.

volatile

New member
בוא נעשה הפרדה

רק כי אני לא אוהב את הבן אדם מסיבה מסויימת (שהיא לא אישית, בוא תסביר לי מה אישי בה) לא אומר שאני לא יכול להעביר ביקורת (חיובית או שלילית) על המוזיקה שלו. אם היה מדובר בכל ראפר אחר מהארץ זה היה ליגיטימי ואף אחד לא היה אומר לי כלום. אבל בגלל שזה סניקרס ש"מצליח" בארצות הברית אני חייב להתייחס אליו כאל האח האובד שהצליח בחו"ל. גישה מאוד ישראלית, אבל מאוד לא ביקורותית אז מה לעשות שאין לי עיניים מזוגגות ואוזנים עם דונג כשאני שומע על ראפר ישראלי שהצליח לחתום בארצות הברית כל עוד המוזיקה שלו לא מוצאת חן בעיני. ברגע ד"א שהוא בחר לעשות את הראפ שלו באנגלית ולשווק אותו לארצות הברית או עשה בחירה שמן הסתם תשווה אותו לחומר שבחוץ וביחס לחומר הזה אין בו שום דבר שעושה אותו יותר מעניין מכל ראפר אנדרגרואנד אחר שם. אז שוב סליחה שהרשתי לעצמי להתבטא, שכחתי שכאן צריך רק לפרגן וללקק.

tomoshe

New member
אבל לא העברת ביקורת על המוזיקה

סתם צחקת עליו שלקח לו עד גיל 25 לחתום בחברה בת של סוני ולהוציא איפי. שזה זה לא רק ביקורת סתמית, זה גם די טיפשי בהתחשב בזה שזה הישג די מכובד. רוצה להגיד שהוא משעמם? שהוא עושה מוזיקה חלשה? תגיד ואפילו תנמק. דעתך תהיה אז מקובלת ואף מענינת לקריאה. אבל לזרוק אבנים בבית מזכוכית זה לא מומלץ.

volatile

New member
עדיף אולי להמשיך במסרים

אבל מאיזה בחינה זה לזרוק אבנים? התיימרתי להיות ראפר? התיימרתי למשהו שלא עשיתי? לא, אין לי שום התיימרויות להיות משהו שאני לא. אם יש לך איזה דבר רע להגיד, תגיד אבל שיהיה מבוסס על משהו אחר חוץ מעוקצנויות. אמרתי את מה שאמרתי אולי בצורה עוקצנית ורעה. כזה אני לפעמים. אבל המשמעות מאחורי זה נמצאת בהקשר למוזיקה ורק למוזיקה. אם המוזיקה היתה טובה אני מאמין שהוא לא היה מסתובב ומנסה למכור את אותו חומר כבר 5 שנים. אם הוא היה יותר ייחודי ומעניין היה לו יותר קל לעשות את זה. אני באמת מאמין בזה. ומבחן ההוכחה הוא בתוצר.

DJ$upreme

New member
אל תהיה תמים

רבים וטובים ןגם רבים ורעים הסתובבו הרבה יותר זמן ממנו עם דמואים מופלאים. זה הביזנס ואין לזה בהכרח קשר לאיכות המוצר, ואתה מכולם אמור להכיר את זה הכי טוב.

volatile

New member
מי שלוקח לו היום 7 שנים להוציא דמו

לא יודע להשתמש בכלים שיש בתעשייה. בעולם האינטרנט הכל הרבה יותר קל לשיווק. אני יודע שאתה עדיין היית מעדיף לפי ההודעות האחרונות שלך להשתמש ביונות דואר. אבל תאכלס יש מספיק דרכים למכור את המוזיקה שלך. מ - itunes ועד לקהילות וירטואליות. אולי הוא לא צריך לחכות גם שתת לייבל של סוני יוציא אותו. החוכמה זה להוציא את השם שלך לשם. להתחבר לאנשים הנכונים, להתארח בחומרים שלהם. אני אכן יודע את זה, ואני יכול לתפור לך על המקום מודול שיווקי עובד די בקלות שתפור למידותיו של כל ראפר. אם אני חסר שם שכמותי מצליח בשבוע דרך מספר נתיבי פרסום וירטואלים די מוגבלים, לקבל 1000 הורדות למיקסים שלי ובנוסף למכור אפילו אחד. אז כנראה שאפשרי בשבע שנים ליצור לעצמך שיווק גם לבד. השאלה הגדולה היא האם אתה יושב ליד הדואר אחרי ששלחת את הדמו שלך למאות לייבלים ומחכה לתשובה או עושה משהו עם החומר שלך כדי להוציא אותו החוצה, בונה לעצמך קהל ככה שכבר יש לך מה להציע שלייבל רוצה יותר מחומרים טובים. חומרים מוכרים שבאים כבר עם קהל יעד שאפשר להרחיב. זה עולם חדש ואמיץ, עדיף להכיר בו במקום לפסול אותו ולהתייבש.

DJ$upreme

New member
ואני אומר שמה שמבדיל את הגברים

מהילדים באינטרנט זה עדיין דיל בסוני. להוציא את האלבום הידוע "מקבץ פריסטיילים מהג'י ספוט" על גבי דיסק צבעוני ולפתוח לו אתר במייספייס גם אני יכול. אפילו "לא עובר רדיו" יכולים. אף אחד בתעשיה לא מתיחס לזה ולא משתין לכיוון של זה אלא אם כן זה איזה שיחוק פסיכי של אחד למיליון. אז אם אתה רוצה לעסוק בזה כמקצוע, להבדיל מתחביב גיקי, אתה צריך לעבור פילטרים אוביקטיביים כלשהם (אוקיי, אולי אנחנו לא אוהבים אותם, ואולי הם לא תמיד אוביקטיבים. אבל הם היחידים שיש). כמה שהתעשיה היא חרא, לפעמים כדאי להקשיב קצת גם לאיי אנד ארים, ליועצי תדמית, ולאנשי שיווק. היי, שאל את דוויק - שכבר אמר - הכל זה שיווק! לא כולם מוכשרים ומנוסים כמו למשל הפרברים רפיוג'יז, ולכן לא כולם יכולים לעשות את הכל אינהאוס. אבל אני לא באמת מחדש לך פלג, זה דיון עקר, אתה כנראה לנצח תעדיף לשמוע משהו שבא באריזה תוצרת בית.

volatile

New member
תמשיך לחיות באשליות שלך

אני מסכים איתך שזה דיון עקר. אני מזמין אותך לבוא ולטייל באוסף הדיסקים המקוריים שלי. הדיסקים היחידים שיש לי שהם באריזה תוצרת בית הם הישראלים. אני אמרתי שאין חשיבות לדברים האלה? יש גם יש. אבל אל תחייה באשליות שלך שהאינטרנט זה לגיקים. אל תחייה באשליות שלך שדיל בתת לייבל (נדגיש את התת) שווה יותר כסף מעבודה של שבע שנים באמצעים האלטרנטיבים. גם אל תחייה באשלייה שבזה שאתה מוציא את השם שלך לשם יותר אנשים נחשפים לחומרים שלך. כי זה אשליות, אולי נוח לך יותר להאמין בזה. אולי זה עושה לך טוב לראות על הדיסק שלך סוני. מצידי שיהיה רשום על הדיסק GSPOT. את עולם המותגים שלך תמשיך למלא במוצרים משמימים. תמשיך עם סטנדרטים כפולים בהתאם למה שמתאים לך היום למה שאתה רוצה להגיד או למכור. תמשיך להאמין שדיסקים שיוצאים בלייבל מושקע כמו נגיד LEX עם העטיפות היפות והמושקעות בעולם הם לא משהו כי הם לא סוני, הם רק תת לייבל של ווארפ. תמשיך להאמין שאתה יודע שיווק הכי טוב מכולם. ותמשיך להקיף את עצמך ביס מאנים ולקקנים. אם זה גורם לך להרגיש טוב, למה לא? אבל אל תחייה באשליה, שחשיפה של הורדה באינטרנט היא יותר זולה מחשיפה בערוץ 1 וגם אל תחייה באשליה שלהוציא דיסק עם פונוקול זה אותו הדבר כמו להוציא אותו עם הליקון או הד ארצי. בתור מנהל עסקי אתה הולך למחוזות האנדרגרואנד דווקא בארץ, אבל העיקר שאתה יודע מה כוחם של מותגים? ההבדל בין מקצוען לחובבן מבחינתי בהבדל מתפישתך שמבססת הכל על הכרה, הוא ביכולת. חובבן זה מישהו שלא יודע למכור את עצמו, שחסר לו את האמונה בחומר שלו. אז כולם באינטרנט הם גיקים, מה חבל שרק במדינת ישראל יש יותר ממיליון כאלה שמחוברים לאינטרנט מדי יום ועוד מיליון פלוס שנכנסים לפחות פעם בשבוע. מה פתאום, מי שמע על אתרי תוכן כמו ynet, מי מפרסם שם בכלל אה? מי שמע על תפוז, מאיפה יש להם כסף? התעשייה בעצמה מבינה שחוקי המשחק השתנו. רק כל מני נאיבים כמוך עוד ממשיכים להאמין שיש לזה משמעות, שרק עם איזה שם גדול מאחוריך אתה יכול להצליח. שאל את דנג'רמאוס על כוחו של האינטרנט, בלעדיו, לא היו לו אלבום אפור שכולם מדברים עליו. בלעדיו נראלס ברקלי לא היה נהפך לדיסק עם פלטינות. אז תמשיך להאמין שאינטרנט זה לגיקים. שדיסקים צריכים לצאת בלייבל גדול ומנוסה. ותמשיך להאמין שאני מקשיב לדיסקים שמודבק עליהם סטיקר ממדפסת דיו וזה עושה לי משהו שדיסק מושקע לא עושה לי. כל כך הרבה זיבול שכל מזמן לא קראתי בכל כך מעט שורות. מה שעצוב זה שאני חושב שאתה מאמין בזה מה שיותר עצוב שבתחום הביצוע אם משתמשים בדוגמאות הלקוחות ממך רואים שזה ככה ככה. ואתה יודע עוד משהו, אם היית מאמין באמת בחארטה הזה, לא היית משלם ללילה בשביל דף לג'י ספוט, לא היית משקיע באתר, ולא היית פות מייספייס, לא היית שולח SMSים, ולא היית בוחר יחצנים שרושמים אנשים דרך האייסיקיו. העיקר שאין בזה כסף הא?

SHIKO2000

New member
צאיך לדעת לשלב...

ניהול נכון בתחום המוסיקה צריך להכיל את המרכבים המסורתיים ואת המרכבים "המודרניים" אי אפשר לברוח מהאינטרנט - אבל את האנשים שבאמת נהיו סטארים בגלל הנט(מיי ספייס וכ"ו) אפשר לספור על יד וחצי בעולם ואיזה אצבע או 2 בארץ - ואת אלו שהצליחו בדרך המסורתית... וול כנראה שתצטרך הרבה ידיים. הקטע של "לנגח" את ניר על זה שמומי(?)או מי שזה לא יהיה מופץ/מוחתם(?)בפונוקל די טיפשי - אני מניח שמי שזה לא יהיה שהתכוונת אילו אם היה יכול לקבל דיל טוב בחברה יותר מיין סטרים לא היה מהסס, והוא בטח לא עשה את זה ממנעי אנדרגראונד.

למעלה