תמשיך לחיות באשליות שלך
אני מסכים איתך שזה דיון עקר. אני מזמין אותך לבוא ולטייל באוסף הדיסקים המקוריים שלי. הדיסקים היחידים שיש לי שהם באריזה תוצרת בית הם הישראלים. אני אמרתי שאין חשיבות לדברים האלה? יש גם יש. אבל אל תחייה באשליות שלך שהאינטרנט זה לגיקים. אל תחייה באשליות שלך שדיל בתת לייבל (נדגיש את התת) שווה יותר כסף מעבודה של שבע שנים באמצעים האלטרנטיבים. גם אל תחייה באשלייה שבזה שאתה מוציא את השם שלך לשם יותר אנשים נחשפים לחומרים שלך. כי זה אשליות, אולי נוח לך יותר להאמין בזה. אולי זה עושה לך טוב לראות על הדיסק שלך סוני. מצידי שיהיה רשום על הדיסק GSPOT. את עולם המותגים שלך תמשיך למלא במוצרים משמימים. תמשיך עם סטנדרטים כפולים בהתאם למה שמתאים לך היום למה שאתה רוצה להגיד או למכור. תמשיך להאמין שדיסקים שיוצאים בלייבל מושקע כמו נגיד LEX עם העטיפות היפות והמושקעות בעולם הם לא משהו כי הם לא סוני, הם רק תת לייבל של ווארפ. תמשיך להאמין שאתה יודע שיווק הכי טוב מכולם. ותמשיך להקיף את עצמך ביס מאנים ולקקנים. אם זה גורם לך להרגיש טוב, למה לא? אבל אל תחייה באשליה, שחשיפה של הורדה באינטרנט היא יותר זולה מחשיפה בערוץ 1 וגם אל תחייה באשליה שלהוציא דיסק עם פונוקול זה אותו הדבר כמו להוציא אותו עם הליקון או הד ארצי. בתור מנהל עסקי אתה הולך למחוזות האנדרגרואנד דווקא בארץ, אבל העיקר שאתה יודע מה כוחם של מותגים? ההבדל בין מקצוען לחובבן מבחינתי בהבדל מתפישתך שמבססת הכל על הכרה, הוא ביכולת. חובבן זה מישהו שלא יודע למכור את עצמו, שחסר לו את האמונה בחומר שלו. אז כולם באינטרנט הם גיקים, מה חבל שרק במדינת ישראל יש יותר ממיליון כאלה שמחוברים לאינטרנט מדי יום ועוד מיליון פלוס שנכנסים לפחות פעם בשבוע. מה פתאום, מי שמע על אתרי תוכן כמו ynet, מי מפרסם שם בכלל אה? מי שמע על תפוז, מאיפה יש להם כסף? התעשייה בעצמה מבינה שחוקי המשחק השתנו. רק כל מני נאיבים כמוך עוד ממשיכים להאמין שיש לזה משמעות, שרק עם איזה שם גדול מאחוריך אתה יכול להצליח. שאל את דנג'רמאוס על כוחו של האינטרנט, בלעדיו, לא היו לו אלבום אפור שכולם מדברים עליו. בלעדיו נראלס ברקלי לא היה נהפך לדיסק עם פלטינות. אז תמשיך להאמין שאינטרנט זה לגיקים. שדיסקים צריכים לצאת בלייבל גדול ומנוסה. ותמשיך להאמין שאני מקשיב לדיסקים שמודבק עליהם סטיקר ממדפסת דיו וזה עושה לי משהו שדיסק מושקע לא עושה לי. כל כך הרבה זיבול שכל מזמן לא קראתי בכל כך מעט שורות. מה שעצוב זה שאני חושב שאתה מאמין בזה מה שיותר עצוב שבתחום הביצוע אם משתמשים בדוגמאות הלקוחות ממך רואים שזה ככה ככה. ואתה יודע עוד משהו, אם היית מאמין באמת בחארטה הזה, לא היית משלם ללילה בשביל דף לג'י ספוט, לא היית משקיע באתר, ולא היית פות מייספייס, לא היית שולח SMSים, ולא היית בוחר יחצנים שרושמים אנשים דרך האייסיקיו. העיקר שאין בזה כסף הא?