SMS

מתנדב

New member
אז תגיד לי למה מיכוש היה צריך

להתווכח עם אורנג' אם זה לכל הלקוחות? הוי אומר שזה לא לכל הלקוחות, וזה מה שאמרו לי גם באורנג', רק מה שאתה יכול לעשות זה להתחבר, ואחרי זה להתווכח איתם טלפונית, אז הידיעה שלך מטעה את כולם, ולא אנחנו מבלבלים במוח...

סליחה???

אתה מביא לי ראיה משטות שמיכוש עשה? מי ביקש לו להתקשר? ברור שרשמית זה ידוע רק לאלה שקיבלו הודעה אבל עצם זה שגם אחרים יכולים להצטרף מוכיח שזה מיועד לכולם. כשאורנג רוצים לעשות למיגזר מסויים הם יודעים טוב טוב לעשות את זה וכאן זה קולקטיבי לכל הלקוחות ותפסיק להתווכח. לך זה נודע רק היום אז תן כבוד לאלו שכבר מכירים את העסק הזה כמה חודשים. אתה בונה על שיחה שלך עם פקידה (שודאי תאמר שזה לא לכולם) בו בזמן שאפי` את מחיר הודעת SMS אינך יודע. אז בבקשה...

ובכלל, שמתי לב

שאתה קצת, איך נקרא לזה? מרובע. גם בענין השידוך של א.ל. אתה שואל: אתמול בלילה זה היה או לא? גם כאן אתה שואל: זה מיועד לכולם או לא? תתחיל להבין שהחיים הם קצת יותר עגולים ומענינים ולא כאלו אפורים ומשעממים כפי שהם משתקפים בעיניך.

מתנדב

New member
מה הקשר?

שוב פעם אתה מדבר בלי קשר?, מה זה משנה אם אני יודע מה מחיר עלות השיחה או לא יודע?, לא הבנתי מה הקשר? דבר שני אני התקשרתי לפחות 5 פעמים לאורנג', שבכל פעם ענה לי נציג אחר, וכולם אמרו לי שאם לא קיבלתי הודעה על כך אז אני לא יכול להצטרף, ושאלתי אותם ואם אני מחייג כוכבית 881 אפילו שלא קיבלתי מהם הודעה? הם אמרו לי שאני יחוייב כרגיל ואני לא אצטרף למבצע הזה, ואתה אדון נכבד אתה יכול להכיר את המערכת הזה גם 100 שנה בתכל'ס מי שגובה ממני את הכסף זה אורנג' ולא אתה, וגם אם תשבע לי עם ספר תורה ביד שזה לכל הלקוחות אני יאמין לאורנג', אתה יודע למה? כי אני מחוייב לפי מה שנכתב אצלם במחשב, אפשר להגיע אתם לפתרון כמו שמיכוש עשה, ואני מבטיח לך שאם מיכוש לא היה מתווכח אתם בטלפון הוא היה מחוייב כרגיל, ולא על 9 אגורות לדקה... אז תפסיק להמציא דברים ולהטעות את כולם, ולמה בכלל הויכוח הזה? תתקשר לאורנג', תגיד להם שאתה רוצה להצטרף למבצע הזה למרות שלא קיבלת מהם הודעת sms על זה ותראה מה הם יגידו לך, אני דברתי עם חמישה נציגים, לא מספיק?, אני מוכן לעשות סבב על כל העובדים באורנג', ולעבור אחד אחד ולשאול אותו, אז להבא תדייק בדבריך.. ואני כרגע הולך להתקשר לשירות הפיננסי, נראה כמה הם יחייבו אותי בסוף החודש אם אני יצטרף למבצע וכמה יחייבו אותי אם אני לא יצטרף למבצע, אם יחייבו אותי אותו הדבר אתה תשלם לי את ההפרש?, או שאתה פוחד לקחת את האחריות עליך?...

לוקח את כל האחריות

אתה פשוט מעורר רחמים. אני לא אשבע בספר תורה אלא פשוט אוציא לך את דפי פירוט השיחות שלי ותראה כמה אני משלם להודעה. 9 אגורות! ואני לא התקשרתי לאורנג ולא עשיתי מהומות. אתה מתווכח עם מציאות? די יאללה, אין לי כח אליך. ביי.

goylem

New member
אני יכול להעיד

שגם אצל זה ככ בלי מהומות כל הודעה ב9 אגורות.

עזוב אותו

זה פרינציפ אצלו. הוא כרגע באובססיה שמה שהוא אמר זה נכון. תן לו... שימשיך לשלם יקר... הוא יפסיד, לא אני.

מתנדב

New member
תמשיך להתווכח עם עצמך

אני שואל אותך מה יש לך להגיד על מה שמיכוש טען בפניך?, למה על זה אתה לא עונה?

עניבת פוליאסטר מצחיקון!

במחילה מכבודך נראה לי שיש לי סלולרי עוד לפני שידעת מה זה בכלל. אני מכיר את אורנג` יותר מידי טוב, ואם לא הייתי מתקשר היו מחייבים אותי ב28 אג` להודעה-בדיוק כמו שעשו לחבר שלי שהיה "חכם" כמוך..

מתנדב

New member
עניבת משי, הבנת את זה?

אז למי יש ראש בריבוע? אנחנו הולכים בקו ישר, ומיכוש כל הכבוד לך על המידע שאתה מתריע בפני כולם... ודרך אגב הבטחתי שאני אתקשר לשירות הפיננסי, והתקשרתי, ונאמר לי אותו הדבר, שאינני יכול להצטרף למבצע מבלי שקיבלתי הודעת sms מהם.. מיכוש כל הכבוד לך...

למעלה