מה הקשר?
שוב פעם אתה מדבר בלי קשר?, מה זה משנה אם אני יודע מה מחיר עלות השיחה או לא יודע?, לא הבנתי מה הקשר? דבר שני אני התקשרתי לפחות 5 פעמים לאורנג', שבכל פעם ענה לי נציג אחר, וכולם אמרו לי שאם לא קיבלתי הודעה על כך אז אני לא יכול להצטרף, ושאלתי אותם ואם אני מחייג כוכבית 881 אפילו שלא קיבלתי מהם הודעה? הם אמרו לי שאני יחוייב כרגיל ואני לא אצטרף למבצע הזה, ואתה אדון נכבד אתה יכול להכיר את המערכת הזה גם 100 שנה בתכל'ס מי שגובה ממני את הכסף זה אורנג' ולא אתה, וגם אם תשבע לי עם ספר תורה ביד שזה לכל הלקוחות אני יאמין לאורנג', אתה יודע למה? כי אני מחוייב לפי מה שנכתב אצלם במחשב, אפשר להגיע אתם לפתרון כמו שמיכוש עשה, ואני מבטיח לך שאם מיכוש לא היה מתווכח אתם בטלפון הוא היה מחוייב כרגיל, ולא על 9 אגורות לדקה... אז תפסיק להמציא דברים ולהטעות את כולם, ולמה בכלל הויכוח הזה? תתקשר לאורנג', תגיד להם שאתה רוצה להצטרף למבצע הזה למרות שלא קיבלת מהם הודעת sms על זה ותראה מה הם יגידו לך, אני דברתי עם חמישה נציגים, לא מספיק?, אני מוכן לעשות סבב על כל העובדים באורנג', ולעבור אחד אחד ולשאול אותו, אז להבא תדייק בדבריך.. ואני כרגע הולך להתקשר לשירות הפיננסי, נראה כמה הם יחייבו אותי בסוף החודש אם אני יצטרף למבצע וכמה יחייבו אותי אם אני לא יצטרף למבצע, אם יחייבו אותי אותו הדבר אתה תשלם לי את ההפרש?, או שאתה פוחד לקחת את האחריות עליך?...