SMS

goylem

New member
גם לאלו שכבר רשומים

המבצע משתלם גם לאלו שכבר רשומים למבצע מכיון שהמבצע החדש הוא עד הראשון ליוני כלומר עוד חודשיים.

goylem

New member
הכוונה למי שרשום

למבצע עד סוף מרץ ובדידי הוי עובדא ונרשמתי למבצע החדש.

מתנדב

New member
המבצע הוא רק לחודשיים?

והאם המבצע הוא לכל המסלולים של אורנג'? יש כאלו שנמצאים באורנג' טוגו, ויש כאלו שיש להם אורנג' שבת, ויש כאלו שלא, אז האם לכל המסלולים אפשר להתחבר?, ולמה רק לחודשיים? אחרי חודשיים כמה יעלה מחיר הודעה של sms?

המבצע

הוא לכל המסלולים פרט ללקוחות ביג טוק. ההטבה עד ה1 ביוני, ולאחריה (אם לא יהיה מבצע נוסף) יחזרו המחירים לתעריף הרגיל. הרישום חינם.

מתנדב

New member
מיכוש, תודה רבה

ועוד שאלה אחת קטנה האם 9 אגורות זה רק בתוך הרשת של אורנג'? או לכל הרשתות?

צדקת!

שכחתי: 9 אג` בתוך אורנג`. אם שלחת לרשת אחרת, תשלם 9 אג` +מחיר השלמת הודעה (45 אג` בדרך כלל).

מתנדב

New member
וכמה עולה לי היום הודעה

לשלוח בתוך הרשת? וכמה עולה לי לרשת אחרת?

תלוי

באיזה מסלול. בד"כ (באורנג פיקס 63 שבת) 28 אג` באורנג ולרשת אחרת עוד 45 אג`.

1שאלתיאל

New member
הכי טוב

להתקשר לשירות אורנג וכך תקבל מידע קונקרטי לגביך ואל תסמוך על שמועות שעלולים לעלות לך ביוקר השרות בחינם וזה שירות אדיב מאד

מתנדב

New member
חברה התקשרתי לאורנג'

ויש לכם קצת טעות במידע, לא כל אחד יכול להצטרף לשירות, רק מי שקיבל הודעת sms מאורנג' יכול להצטרף למבצע הזה, זה לא מיועד לכל המנויים, כדאי להבא לבדוק את הנושא לפני שכותבים את זה, כי זה עלול להכשיל סתם אנשים תמימים שינסו להצטרף לזה, והם יהיו בטוחים שהם הצטרפו, ועכשיו כל הודעת sms יעלה להם רק 9 אגורות, שלמעשה זה נקרא לחיות באשליות, כי לא כל אחד זכאי להצטרף לזה, רק מי שקיבל מהם הודעה על כך...

ובכן, לידיעתך

גם במבצע הקודם היה אותו סיפור; נרשמתי למבצע ואח"כ אמרו שזה רק למי שקיבל הודעה על כך. אלא שמכיון שאישרו לי (כשהתקשרתי להרשם ב*881) וכן נשלחה אלי אחרי הרישום הודעת SMS שאני רשום, התעקשתי עם אורנג שאינם יכולים שלא לרשום אותי. הם נאלצו לרשום אותי, (אחרת יכולתי לתבוע אותם משפטית). אל תהיו פראיירים!!!

מתנדב

New member
מיכוש, זה לא מדוייק בכלל

אני מציע לבדוק את הדברים לגופם, ולא לעשות צעד פזיז.... ולמה התקשרת לאורנג' אחרי שנרשמת לשירות?, למה היית צריך להתקשר? אם נרשמת זה מספיק, לא? חייב גם להתקשר ולהודיע להם שנרשמת? אלא מה, הייתה בעיה שלא כל אחד יכול להרשם, ואת זה כדאי שכולם ידעו...

אתה קצת

צודק שאולי לא הייתי צריך להתקשר, אלא שייתכן והייתי משלם חשבון מנופח בסוף החודש, ולמי שאין בחשבון פירוט SMS לא יכול לדעת כמה הוא משלם על ההודעות. מה שברור שאם תתעקש על זה- [שזה תמיד כדאי, כמו בסיפור שהיה לי עם ההטבה של 60 דקות בלילה שהוסיפו בחודש אחד מחוץ ל60 דקות הרגילים..] אסור להם חוקית לבטל אותך מהמבצע אם הודיעו לך ב*881 שאתה רשום, ובפרט אם קיבלת על כך אישור בSMS. בהצלחה לכולם!

כולכם מבלבלים את המח

מתחילת השירשור ועד הסוף. ראשית, זה מבצע ישן שכבר קיים כמה חודשים, כך שאכן נותרו רק חודשיים. שנית, המבצע הוא לכל, ואני מדגיש-לכל הלקוחות חוץ מביג טוק. מיכוש, הויכוח שלך איתם היה פשוט מיותר כי אפי` הם היו רוצים הם לא היו יכולים למנוע ממך את זה כי פשוט נרשמת. תמיד זה כך אצלם שהם שולחים על כך הודעה רק לקבוצת לקוחות ומיידעים אותם על זה, אבל זה לכולם ולכן חסד עושה מי שמפרסם את זה הלאה. מתנדב! אז מען גיט דיר- נעם !

למעלה