SMS שמופץ כרגע!

SMS שמופץ כרגע!

שרון חולה! רציתי להגיד תהילים, אבל הם במכולה! רציתי להחזיק אצבעות, אבל היס"מ שברו לי אותם! רציתי להתפלל, אבל שרפו לי את ביה"כ... (זה יוצא 2 הודעות, להפיץ הלאה!).

Skicker

New member
מה שעבר אצלי בחמישי זה...

עצרת תפילה לרפואת אריאל שרון בבית הכנסת בנווה דקלים (זה לא בדיוק זה משהו בסגנון)

הנוסח:

חמ"ל יש"ע: עצרת תפילה המונית לרפואת רה"מ, הערב ב6 בביה"כ המרכזי בנווה דקלים! / ועבר גם: סקופ! מסתמן פיתרון לסכסוך הישראלי פלסטיני, בימים הקרובים יפגש שרון עם יאסר ערפאת! / ועוד אחד: מי שמגרש יהודים, דמו בראשו!

RESTO

New member
אתם יודעים איפה עומרי שרון יעשה

עבודות שירות ? בבית לוינשטיין!

hagaiad

New member
יש עוד משהו יפה שעובר

הרב אליהו ביקש לומר 5 פרקי הארי פוטר לרפואת שרון

RESTO

New member
ד"א הודיעו עכשו בcnn שג'ורג' בוש

למד את המילים "שלום,חבר"

די כבר אנשים!

עשרה בטבת עכשיו, וזה הזמן לסלוח, להראות לעולם שאנחנו עם אחד, כולם ביחד, מחכים לגאולה שלמה ולא"י המובטחת מה` ולא בגלל שצה"ל כבש אותה, במהרה בימינו... אמן!

סתם משו...

כל הזמן אמרו "הממשלה מאמצת את מדיניות החמאס!" ואם לשמוח על העובדה שיהודי חולה וגוסס בבית חולים זה לא מדיניות החמאס.. אז באמת.. די כבר!! באמת שזה לא משנה אם ה' כיוון את זה וזה לא משנה כלום. אנחנו לא יודעים. ואיפה אנחנו ואיפה המידות שלנו כאנשים?!?!

E טי

New member
לא כל דבר שהחמס עושה הוא רע.

הם גם תורמים כסף לבתי ספר...

hagaiad

New member
וידעתי שיש לזה עוד משפט המשך

רציתי לתת צדקה לרפואתך אבל עדיין לא קיבלתי את הפיצויים

Mrs ButterFly

New member
נו באמת

עוד לא התבגרתם?..

Allways Smiling

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif

תסלחו לי, אבל זה ממש גועל נפש. ועוד דווקא אתם- בני נוער עם ערכים, שכל הזמן מדברים כאן על כמה שצריך להיות טובים, ובלה בלה בלה.. אבל כל מה שאתם יודעים לעשות זה רק לדבר נכון..? לא שאני אוהבת את שרון, בכלל בכלל בכלל לא. אבל לדבר ככה זה גועלי. לגמרי.

למעלה