SMS שמופץ כרגע!

E טי

New member
לא לכל בן אדם מגיע לחיות.

ובטח שלא לכל בן אדם מגיע שיתפללו בשבילו.

אם אתה מתכוון../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

שלאריאל שרון לא מגיע לחיות/לא מגיע שיתפללו בשבילו.. אז אני לא מסכימה, אני חושבת שעל אף המעשים שעשה מגיע לו לחיות, ואל תשכח שהוא לא עשה רק דברים רעים... משום מה כולנו זוכרים רק את הגירוש שעשה ופרשת האי היווני, אבל היו דברים גם לפני כן... קיצר, אני חושבת שלמרות זאת מגיע לו לחיות ואני מתפללת עליו יום יום שיבריא ויחזור בתשובה.

RESTO

New member
תגיי גלי'ה!

מי החליט שזה הגזמה! ערוצי הטלויזיה שכל הזמן מתקרקרים סביבו!? או שמא העיתונים שעושים תעמולת בחירות לקדימה וכמעט ולא הזכירו את המהלך הנוראי של ההתנתקות?! חוצמזה שאני בטוח שאם אני אגי לך שפלוני בן אלמוני חולה זה לא יכאב לך כמו שכואב לך עליו! ואותו בן אדם ביחס אליו לא עשה כלום! אז כן שרון אולי עשה דברים יפים אבל הוא הרס ובגדול! הוא שקרן ומושחת! (אגב אני לא מפחד מתביעת דיבה כי זה עובדות!) חוצמזה אם מישהו רוצח אז נוותר לו בלל העבר הטוב שלו?! לא!!! שימות או שיחיה באמת שזה לא משנה לי! (ד"א מזל טוב שיהיה לך
מתי העברי?)

אביעד..../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

הרשה לי להגיד לך משהו- אני לא רואה טלויזיה. התשקורת לא מעניינת אותי ואני לא שמה על מילה ממה שהיא אומרת. עיתונים אנחנו לא מכניסים מה שזה לא מקור ראשון/בשבע/עיתונים מקומיים.. ואם כן, אני לא קוראת, כי זה פשוט לא מעניין אותי מה יש ל'עיתונות ההיא' להגיד.. אם תגיד לי שפלוני חולה אני אתפלל עליו בדיוק כמו שהתפללתי לרפואת אריאל שרון. עזוב לרגע את האופי שלו ואת המעשים שהוא עשה... אוווף. נמאס לי לחזור על מילים. אבל כשבנאדם חולה, ובנאדם יהודי, אז מתפללים לרפואתו. ותודה על המזלטוב, אבל אני עוד לא בת 18
, העברי- כ' טבת.

E טי

New member
לא כל יהודי מתפללים לרפואתו

ויש כאלה שאף מתפללים למותם. (ע"ע ישו, שבתאי צבי ועוד...)

אמנם התגובה לא היתה אלי...

בס"ד אבל תרשה לי בכל זאת לכעוס שוב על השרשור המבחיל הזה, ותוך כדי להגיב על כמה דברים שאמרת. הטלויזיה לא מעניינת אותי, להיפך אני סולדת ממנה ומכל מה שקשור אליה. אני לא מדברת באויר, אני בכיתי ימים ואפילו שבועות על הגזרה הנוראה הזאת, אבל בנאדם הוא בנאדם. הוא פגע בהרבה אנשים, ואני כועסת עליו כל כך אבל יש גבול. הקב"ה אפילו כעס כששמחנו על המצרים שטבעו בים! היינו עבדים! עינו אותנו! הרגו לנו בנים, היכו אותנו, הכל! וה' כעס כששמחנו שהוא העניש אותם. אז על יהודי?? מהעם שלנו, שאין מה להשוות אותו לפרעה, ומצטערת, אבל הגיע הזמן להסתכל על הכל בפרופורציות! עליו נצחק??? על זה שהוא חולה קשה אנחנו נדבר ב"הומור"??? לאן הגענו? איך אתם לא מתביישים?! הוא פגע ואכזב והכאיב והכל, אבל לא אנחנו השופטים שלו. לא אנחנו נחליט מה העונש שלו, ולא אנחנו חוקרים כליות ולב ומבינים, לכן אנחנו לא אלוקים. אלוקים הוא זה שיחליט אם ומתי ואיך להעניש את מי שצריך. ואנחנו כיהודים שרואים אדם יהודי מהעם שלנו שעשה הרבה למען מדינת ישראל, צריך דווקא כן להיות אכפת לנו. כן. הוא פישל, אבל אנחנו בני אדם בדיוק כמוהו. תסלחו לי אבל כבר ממש איבדתם צלם אנוש. הוא גם סבא למי ששכח, יש לו ילדים ונכדים, הוא לא רק ראש ממשלה. ראש ממשלה הוא כבר לא יהיה, ובהחלט לא רציתי שהוא ימשיך להיות. אבל מצדי שימשיך לחיות ויהיה שם בשביל המשפחה שלו. ה' כבר יחליט מה מגיע למי, אני ממש לא דואגת, וזה גם לא תפקידי ולא תפקידכם לעשות את החשבונות הללו.

מוצארט

New member
בואי ניכנס לפורפורציות, טוב?

בנאדם הוא בנאדם עד שהוא גורם רעה לחברו (ובמקרה הזה יותר מעשרת אלפים יהודים). הקב"ה לא כעס כששמחנו על טביעת המצרים, אלא דחה את שירת השמחה וההצלחה מהמצרים בכמה ימים. אנחנו בהחלט לא השופטים שלו, אך מבחינתי אני מאחל לו את כל הרע שקיים. את איבדת צלם אנוש מרוב התיפייפות. הוא סבא שגרם לעוד סבים כמוהו לאבד בית, משפחה, עבודה, צלם אנוש וחיים. יש לו ילדים, והוא גרם לילדים אחרים לאבד בית, משפחה, עבודה, צלם אנוש וחיים. יש לו נכדים והוא גרם לנכדים אחרים לאבד בית, משפחה, עבודה, צלם אנוש וחיים.

E טי

New member
על מה את מדברת?!

הקב"ה כעס על בני ישראל?! מאיפה ההמצאות האלה?!?!?!?!?! תלמדי קצת תורה: "אז ישיר משה ובני ישראל את השירה לה' ויאמרו לאמר..." בני ישראל אמרו שירה על הים כשראואת גופות המצרים עולות מן הים, ואני שרים את שירה כל יום בתפילת שחרית. ואפילו אומרים הלל שלם על זה בפסח. הקב"ה נתן לנו תורה בהר סיני וציווה עלינו לשפוט! ציווה עלינו להגשים את מלכות ה' בעולם. לתקן עום במלכות שדי. מחובתנו לשפוט! וכן, אנחנו יודעים שהוא סבא, ומאוד מרחמים על הנכדים שלו. אבל אני בטוח שעם חינוך מתאים אולי הם גם יצליחו לצאת ממה שסבא שלהם גרם להם...

RESTO

New member
את מוזמנת לתרום...

יאללה שבת שלום לכולכם! אני יוצא עכשו לשב"וש....

SGVB

New member
הרהור...

שכתב אחד היוצרים בביכורים... בגירוש הם אמרו "התפילה לא תעזור! הגזירה כבר נגזירה!" אבל אם ראש הממשלה? כל הדמעות ששפכנו הלכו לריק כל התפילות שהתפללנו אותם זה הצחיק הם חשבו שכלום לא יעצור את הגזירה הם בזו לתפילה הגירוש הפך עד מהרה לדבר חסר ערך ואינו ניתן לשינוי, אז עכשיו פתאום כשהוא עבר אירוע מוחי ולעולם הזה אומר שלום הם פתאום מתעוררים ומבקשים שאתפלל בכל כוחי, למה? הרי אמרתם שאין ערך לתפילה, כבר נגזירה הגזירה אז עכשיו המצב עוד נתון לשינוי? כשמדובר בראש ממשלה (רע) התפילה יכולה לעזור, אבל בפינוי? ------------------------------------------------------------ ראיתי את הקטע הזה בפורום בכיפה וחשבתי שיש בו אמירה אמיתית אז העתקתי לכאן...

Shimonle

New member
מה אומרים יעכשיו לעומרי שרון?

לא נורא עומרי... זה סופו של כל בלון...

tamarhp

New member
דעתי -

הבדיחות משעשעות כבדיחות שחורות, אבל כטבען של בדיחות שחורות שהן מזעזעות... לכן במקרה הזה כשמדובר ביהודי, אני מסכימה עם העובדה שזה לא מתאים. (אבל כבדיחות גרידא - אם זה היה על מישהו אחר זה היה באמת משעשע...)

E טי

New member
בדיחות?

תקראי שוב את ההודעה שהגבת אליה... אני לא יודע, אני לא צחקתי.

למעלה