אמנם התגובה לא היתה אלי...
בס"ד אבל תרשה לי בכל זאת לכעוס שוב על השרשור המבחיל הזה, ותוך כדי להגיב על כמה דברים שאמרת. הטלויזיה לא מעניינת אותי, להיפך אני סולדת ממנה ומכל מה שקשור אליה. אני לא מדברת באויר, אני בכיתי ימים ואפילו שבועות על הגזרה הנוראה הזאת, אבל בנאדם הוא בנאדם. הוא פגע בהרבה אנשים, ואני כועסת עליו כל כך אבל יש גבול. הקב"ה אפילו כעס כששמחנו על המצרים שטבעו בים! היינו עבדים! עינו אותנו! הרגו לנו בנים, היכו אותנו, הכל! וה' כעס כששמחנו שהוא העניש אותם. אז על יהודי?? מהעם שלנו, שאין מה להשוות אותו לפרעה, ומצטערת, אבל הגיע הזמן להסתכל על הכל בפרופורציות! עליו נצחק??? על זה שהוא חולה קשה אנחנו נדבר ב"הומור"??? לאן הגענו? איך אתם לא מתביישים?! הוא פגע ואכזב והכאיב והכל, אבל לא אנחנו השופטים שלו. לא אנחנו נחליט מה העונש שלו, ולא אנחנו חוקרים כליות ולב ומבינים, לכן אנחנו לא אלוקים. אלוקים הוא זה שיחליט אם ומתי ואיך להעניש את מי שצריך. ואנחנו כיהודים שרואים אדם יהודי מהעם שלנו שעשה הרבה למען מדינת ישראל, צריך דווקא כן להיות אכפת לנו. כן. הוא פישל, אבל אנחנו בני אדם בדיוק כמוהו. תסלחו לי אבל כבר ממש איבדתם צלם אנוש. הוא גם סבא למי ששכח, יש לו ילדים ונכדים, הוא לא רק ראש ממשלה. ראש ממשלה הוא כבר לא יהיה, ובהחלט לא רציתי שהוא ימשיך להיות. אבל מצדי שימשיך לחיות ויהיה שם בשביל המשפחה שלו. ה' כבר יחליט מה מגיע למי, אני ממש לא דואגת, וזה גם לא תפקידי ולא תפקידכם לעשות את החשבונות הללו.