בושה.
בס"ד פשוט בושה, זה מה שאני מרגישה. אני מתביישת בכל מה שכתבתם כאן. ג-ו-ע-ל נ-פ-ש. אני כועסת מאוד על ההתנתקות, אני כועסת מאוד על מה ששרון עשה, אני בהחלט לא מעוניינת בהיותו ראש ממשלה. אבל יש ג-ב-ו-ל. לעזאזל בנאדם יהודי!!! שעשה כל כך הרבה למען עם ישראל!!! נכון, הוא פישל בגדול הפעם, ממש בגדול. אבל זה דוחה ההתנתהגות הזאת. עאלק "דתיים לאומיים" "אהבת ישראל בנשמה" "אחדות ישראל" מה זה השטויות האלה??? מה כל הדיבורים??? כשיש תאונות דרכים בשבתות, כשהיה פיגוע במועדון בערב שבת, כל הצדיקים קוראים - "אנחנו לא עושים את החשבונות של הקב"ה! אנחנו לא יודעים מה הסיבות!" קוראים תהילים ומתפללים, באמת יפה... אבל מה קרה..? פתאום כולנו חכמים, כולנו ראש גדול, כולנו יודעים למה שרון שוכב ככה עכשיו, אבל למה העיפו אותנו מגוש קטיף ניסינו לחשוב??? למה היתה התנתקות??? אולי הגיע לנו?????? לעזאזל, שכל אחד יעשה חשבון נפש לעצמו, אל תתחילו לחשב למה אנשים אחרים חולים. שרון הוא יהודי, ולמרות ששכחנו עכשיו את כל ההסטוריה היפה שלו עד השנה, זה לא אומר שהיא לא היתה. לכעוס עליו מותר, להתפלל שהוא ירד מהמעמד שלו מותר. אבל ההתנהגות הזאת, והסגנון דיבור הזה, והאס.אמ.אסים האלה מגעילים. ברור שכואב לנו, ברור שאנחנו פגועים, וברור שאנחנו חשים כפיות טובה משוועת. אבל אם התגובה הקרה והמגעילה הזאת היא התגובה שיש לציבור שלנו להגיב - אז עדיף שנסתום את הפה כי הכל דיבורים טיפשיים באויר. גם אנחנו לא מושלמים, ואם נענש על כל הפאשלות שלנו - נענש בגדול.