SMS שמופץ כרגע!

Allways Smiling

New member
יש לי כמה תשובות לזה..

לא! אני ממש לא מסתייגת מזה שאני דתייה.. אני אפילו גאה בכך. אבל כשאני רואה חברה כמוכם מדברים.. ועוד חברה שאמורים להיות לא רק ברמה, אלא גם בערכים, מעל ומעבר לחברה אחרים, אני מתחילה להתבייש בזה שאני נכללת ביניכם. לא בקשתי ששתעצבו, ולא בקשתי שתתפלו לרפואתו. אבל מדובר פה על חיים של בנאדם. ואני אומר את האמת? אני ממש ממש ממש לא אוהבת אותו. לא אוהבת את הדעות שלו, ואת המעשים שלו. אבל בשבוע האחרון אני חשבתי על זה המון, והלכתי, בדקתי, קראתי על כל מה שהבנאדם עשה בחיים שלו. וכמעט 60 שנה הוא רק נותן למדינה (בדרך שלו)!!! אז אולי אני ועוד הרבה לא אוהבים את הדרך הזו, ואת הדעות שלו. אבל הבנאדם עושה את זה מתוך אהבה ענקית למדינה שלו. מתוך רצון הכי טהור לעשות טוב. אז אולי אנחנו לא אוהבים את זה. אבל זו לא סיבה לדבר ככה. בכלל לא. וכשאני הולכת ברחוב אני נתקלת בהמון אנשים שאומרים לי כמה ש"אתם מגעילים" "אתם רוצים שבנאדם ימות" כמה שזה לא יפה שדווקא "אתם שיש לכם ערכים ואמונה, מאחלים כאלו דברים ומדברים כלכך לא יפה" איזה מזעזע זה ש"בני נוער בגיל שלנו, ועוד עם ערכים מתנהגים בכזאת פראות [התנתקות], מקללים, מדברים כלכך מגעיל" אז לא, אני לא באה לפתוח פה דיון.. אני רק אומרת שאיך שאתם מדברים פשוט מעביר בי חלחלה. ממש ככה. אני לא מצפה מאף אחד שום דבר. אבל מכם הייתי מצפה ליותר בגרות, ליותר אכפתיות, ליותר ערכים ולפחות, הרבה הרבה פחות דיבור כזה מסריח. אכזבתם.

איזה מזל...

בס"ד שעוד יש כמה אנשים שלא הפסיקו לחשוב. ואולי זה אפילו מבחן שאנחנו צריכים לעבור, לשמור לפחות על השם של הקב"ה, על הדעה שתהיה לאנשים על שומרי תורה ומצוות. לדעת להתגבר ולהתנהג באיפוק. חבל שאנחנו נכשלים גם בזה.

Allways Smiling

New member
../images/Emo45.gif

כל מה שקרה בשרשור הזה [ואני מתארת לעצמי שזה גם קרה בינכם, בחיים האישיים], זה פשוט נפילה אחת גדולה. לשמור שבת, כשרות ומצוות אתם יודעים. אבל מה עם כבוד לבני אדם? גם לשונאים שלכם? מה עם קצת הערכה שמישהו עושה משהו טוב למדינה שלו? [בדרך שלו] אז אולי אתם לא רואים בזה משהו טוב- אלא להפך. כמוני כמוכם
אבל למה לדבר ככה? למה לזרוק את כל הערכים לפח? לדעתי כבוד לבני אדם זה דבר מספר 1 בחיים. אם אין לכם כבוד לבני אדם, אין לכם כבוד לעצמכם, ולקב"ה. לדעתי הכבוד הזה, והערכים האלו, הם חשובים יותר מכל שבת או כשרות. מה בנאדם שווה ללא כבוד וערכים? כלום. וליידע כללי-
אני ממש ממש לא אוהבת את אריק שרון. ובכלל לא את הדרך שלו. אבל אני חושבת, בטוחה ויודעת שהוא עושה זאת מתוך הרצון הכי הכי יפה וטהור בשביל שלמדינה יהיה טוב-גם אם זה נוגד אליי.
ולכל מי שחושב שאני חילונייה שמאלנית [וכבר יש כאלה], אז אני לא. אני ימנית, ואני דתייה. יומטוב לכולם

מוצארט

New member
יש כמה אנשים שלא ראויים

לשום טיפת כבוד. גם שרון, גם רבין, עשו הרבה דברים מועילים למען עמ"י במשך חייהם, עד שהגיעו לפוליטיקה, ואז הרסו יותר ממה שהועילו עד לאותה נקודה. אנשים כאלה ראויים לכל הבוז שיש.

E טי

New member
אני לא יודע מה איתך...

לדעתי התורה היא במקום הראשון. והתורה היא זאת שמחליטה את מי לכבד ואת מי לא. והיא גם מחליטה מה חשוב יותר ומה לא.

RESTO

New member
לכל הצדקנים שהגיבו פה!

א. הדברים נאמרו פה בהומור! (באמת נראה לכם שעומרי יעשה עבודות שרות ולא יהיה בכלא?
) ב. אני טוב למי שטוב אלי! ויש לי את הזכות המלאה לא להיות טוב למי שרע לי וקל וחומר לא להתעצב על כך שהוא חולה או משהו בסגנון... ג. בגללו לא ראיתי את המשחק של מכבי שבוע שעבר!

E טי

New member
תסלחי לי...

קצת על ערכי היהדות: "תמחה את זכר עמלק מתחת השמים" "ויקחו שמעון ולוי אחי דינה איש חרבו ויבואו על העיר בטח ויהרגו כל זכר" "ויאמר להם (משה) כה אמר ה' אחלהי ישראל שימו איש חרבו על ירכו, עברו ושובו משער לשער במחנה והרגו איש את אחיו ואיש את רעהו ואיש את קרובו. ויעשו בני לוי כדבר משה, ויפל מן העם ביום ההוא כשלושת אלפי איש" "וירא פנחס בן אלעזר בן אהרון הכהן, ויקם מתוך העדה ויקח רומח בידו. ויבא אחר איש ישראל אל הקבה וידקור את שניהם, את איש ישרא ואת האישה אל קבתה" אלו הערכים שלנו. אז בלי התייפיפות בבקשה.

בושה.

בס"ד פשוט בושה, זה מה שאני מרגישה. אני מתביישת בכל מה שכתבתם כאן. ג-ו-ע-ל נ-פ-ש. אני כועסת מאוד על ההתנתקות, אני כועסת מאוד על מה ששרון עשה, אני בהחלט לא מעוניינת בהיותו ראש ממשלה. אבל יש ג-ב-ו-ל. לעזאזל בנאדם יהודי!!! שעשה כל כך הרבה למען עם ישראל!!! נכון, הוא פישל בגדול הפעם, ממש בגדול. אבל זה דוחה ההתנתהגות הזאת. עאלק "דתיים לאומיים" "אהבת ישראל בנשמה" "אחדות ישראל" מה זה השטויות האלה??? מה כל הדיבורים??? כשיש תאונות דרכים בשבתות, כשהיה פיגוע במועדון בערב שבת, כל הצדיקים קוראים - "אנחנו לא עושים את החשבונות של הקב"ה! אנחנו לא יודעים מה הסיבות!" קוראים תהילים ומתפללים, באמת יפה... אבל מה קרה..? פתאום כולנו חכמים, כולנו ראש גדול, כולנו יודעים למה שרון שוכב ככה עכשיו, אבל למה העיפו אותנו מגוש קטיף ניסינו לחשוב??? למה היתה התנתקות??? אולי הגיע לנו?????? לעזאזל, שכל אחד יעשה חשבון נפש לעצמו, אל תתחילו לחשב למה אנשים אחרים חולים. שרון הוא יהודי, ולמרות ששכחנו עכשיו את כל ההסטוריה היפה שלו עד השנה, זה לא אומר שהיא לא היתה. לכעוס עליו מותר, להתפלל שהוא ירד מהמעמד שלו מותר. אבל ההתנהגות הזאת, והסגנון דיבור הזה, והאס.אמ.אסים האלה מגעילים. ברור שכואב לנו, ברור שאנחנו פגועים, וברור שאנחנו חשים כפיות טובה משוועת. אבל אם התגובה הקרה והמגעילה הזאת היא התגובה שיש לציבור שלנו להגיב - אז עדיף שנסתום את הפה כי הכל דיבורים טיפשיים באויר. גם אנחנו לא מושלמים, ואם נענש על כל הפאשלות שלנו - נענש בגדול.

E טי

New member
בושה וחרפה!

כן בהחלט! אנחנו "דתיים לאומיים"! ואפילו דתיים לאומיים גאים! אבל קודם כל אנחנו דתיים! שומרי תורה ומצוות! עם כל מה שכלול בזה! ועם כל הכבוד לך, לא את היא שתחליט מה מותר פה ומה אסור. יש לנו תורה. אנחנו דתיים גאים! ולא אנחנו לא מתפללים לרפואתו של הרשע! ואולי לחלק מהדעות גם מתפללים לאי רפואתו או למותו! כן אנחנו דתיים גאים! אנחנו עושים את מצוות התורה, ומקיימים אותה ללא פשרות! אז יופי דתיים לאומיים אתם חכמים גדולים כשזה לשמור שבת... חכמים גדולים כשזה להניח תפילין...

כל מי שהגיב בשרשור.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אתם זוועתיים. ואני לא מצטערת על המילה. יש גבול לאיך שאפשר לדבר.. ועם כל הכבוד (או שכרגע אין כבוד כלפיכם) אתם עברתם את כל הגבולות. תסתכלו שוב על מה שכתבתם, זה כ"כ עצוב שאפשר להתבטא בכלל ככה.. הציניות שלכם עברה כל גבול. הבנאדם חולה, המינימום שאפשר לעשות זה להתפלל.. בחיית', זה לא זמן לדבר על פוליטיקה, כי רובנו לא הסכמנו עם המהלך שלו.. אבל יש הבדל בין לא להסכים לבין להגזים. ואתם הגזמתם. תתביישו לכם. זה השרשור הכי רדוד בדף.

hagaiad

New member
הבן אדם חולה

ולמה שנתפלל? הוא גרם כל כך הרבה סבל והרג נפשית כל כך הרבה משפחות שעד היום אפילו לא בכיוון של להתאושש מזה, יש סיבה שאני ירצה בהמשך חייו? רק כי הוא יהודי? אז מה? הוא עשה הרבה דברים טובים בחיים שלו נכון, אבל הוא גם הרס לאלפי אנשים את החיים והיה עתיד להרוס לעוד עשרות אלפים, אין סיבה שאני ירצה בחיים שלו, גם אם הוא יהודי. מצטער אם אני נשמע זוועתי או משהו כזה אבל זה אני

../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

כי הוא חולה, זו הסיבה להתפלל. אני יודעת שהוא גרם סבל לאנשים רבים, אני יודעת שבגללו משפחות התפרקו, אני יודעת שבני נוער עד עכשיו סובלים נפשית, אני יודעת שאלפי אנשים מבטלים, אני יודעת שכמעט כל המגורשים זרוקים באוהלים,בתי מלון,קראוונים וכד'... אני יודעת את כל זה. אבל אחרי הכל, אחרי כל ההרס שהוא עשה, העקירה וכו'... הוא גם בנאדם ומגיע לו לחיות. נשמע קשה? אבל מגיע לו!!!! אז לפחות להתפלל לרפואתו, ראש ממשלה הוא כבר לא יהיה...

hagaiad

New member
כמה סבל הבן אדם הזה גרם לי אישית

אין לך מושג כמה. גם אם הייתי מאוד רוצה והיו משלמים לי על זה, אני לא מסוגל להתפלל לרפואתו, וממש לא מזיז לי לצחוק על המצב שלו, אחרי כמה שהוא צחק עלינו הזבל הזה

למעלה