SMS חושני קמעה

gilad269

New member
אני לא מפחד

מי שמפחד בסוף נשאר לבד.מה כבר תעשי לי טל?

סתם, עוד לא קראתי את השירשור...

אבל סתם לבינתיים.... את יש לך קטע עם עובדים לעבר או להווה במקומות העבודה שלך.... זה מעניין, את יודעת.

shelly1975

New member
זו דווקא פעם ראשונה שאני נדלקת

על בחורים במקום העבודה שלי. :)

מוזה28

New member
לשלי ולכל החברות...../images/Emo140.gif

היי שלי וכולן... כל אחת מאיתנו הייתה פעם במקום הזה.. של "בלבלות" בשפתה של שלי או סתם רחשי לב ו"שאריות" שלא נתנו מנוח ויכולת להמשיך הלאה לאהבה חדשה ועם זאת, גרמו תחושת בדידות וצורך בחיבוקים וריגושים ורצון להרגיש שוב, נאהבת ומחוזרת. נכון, אני אינני נוהגת לשיטתה של שלי אינני ניזונה מקשרים מיניים כדי לרפא פצעים ישנים או סתם כדי לקבל פידבקים חיוביים ולחוש טוב. לא מפני שאני שמרנית אלא מפני שאצלי זה משיג את התחושה ההפוכה של גועל נפש בעיקר מעצמי.. אבל! אני מבינה לליבך שלי וכל מה שגורם לך לתחושה טובה וחיובית מבורך בעיניי, כל עוד הרצונות הדדיים ואין קורבנות בשטח. אז קבלי את ברכתי החמה ופשוט... לכי אחר צו ליבן ו...גופך. אז בנות.. בלי התחסדות חלילה אך נידמה לי שכמה מכן שכחו שמטרתו של פורום זה מלבד ליצור הזדמנויות לזוגיות (אני אופטימית מידי?!) נועד כדי לתת תמיכה, עידוד ועצה טובה ביקורת נוקבת ועלבונות לא יועילו לשלי ובטח לא ישפרו את הרגשתה אם הביקורת שלכן בכל זאת קשה אך בונה לטעמכן מקומה בתיבת המסרים. למען הסר ספק: אין בדבריי כדי לפגוע במי מכן קבלו זאת בחיוך והבנה משם זה מגיע, בכנות. ולעיניין שלי, SMS חושני ברמיזתו ומזמין רצית? להלן הצעתי: "החיך שלך נעלם מהשטח..יש לי רעיון איך ליצור אותו מחדש ...התאפשר לי?!" ב ה צ ל ח ה !
מוזה

shelly1975

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כן, בימים אלה קשר מיני עושה לי טוב. רע לי מסיבות אחרות, אבל כבר עבדתי על עצמי ואני יודעת איך לטפל בפצעים הכי כואבים אז אעשה זאת שוב, כנראה אנחנו צריכים את זה מדי פעם, כתהליך שבהתבגרות, התפתחות, בשלות.

P u s s i c a t

New member
איש באמונתו

אני מאמינה בכנות אבסולוטית ובדעות שוות. אם מישהו פותח את ליבו זה לא רק כדי לקבל חיבוקים ופוצי מוצי, אלא אם מדובר במשהו נורא נורא קשה כמובן. כשמישהו נכנס ואומר "כואב לי" לא מצפה שיכנסו בו על זה... אבל כשמישהו מבקש עצה, ואני חושבת שחיבוק לא יהיה העצה הנכונה - אני לא רואה לנכון לחבק אותו כשאני חושבת שהוא עושה שטויות. מסרים? לא בשביל זה יש פורום. סורי. אני אגב פשוט נמנעת מלהגיב למי שלא יודע לקבל ביקורת. לא תגובות חיוביות ולא שליליות. יש לי מספיק כאבי ראש משל עצמי...

shelly1975

New member
../images/Emo192.gif אפרופו SMS

איך ייתכן שקיבלתי SMS עם מסר יפהפה אבל ממספר חסוי???? האם אפשר לשלוח SMS חסוי??? אני עוד לא שמעתי על כזה דבר.

shelly1975

New member
לא שלא עונה

רק מתעכבת כדי לנסח משהו להוא מהעבודה. עוד רגע עונה לך :)

shelly1975

New member
../images/Emo207.gif חבר'ה בעבודה

מציעים לי לנסות לשכנע את הבוס ש"לא תפס איתי כימיה" לתת צ'אנס נוסף, האם כדאי באמת? או שמא כבודי העצמי נרמס כשאני עושה זאת?!

ליבית1

New member
מה פתאום לשכנע??? שיחפש אותך!!!!

לדעתי שולה, לא כדאי.... אני חושבת שרק אחרי שלא תהיי שם הם יבינו כמה את חסרה.... (קיבלת את המייל שלי?)

עדי2211

New member
שלא תעזי!!!!!! מה קרה חסר

עבודות??? הוא "כל-כך לא מעוניין בך.... " (לפחות לפי מה שהבנתי..) אז לרדוף אחריו???? מי הוא.. ומה הוא... שיילך לדפי זהב.... ויחפש באות נ... ואת ההמשך... כבר כולם יודעים...

shelly1975

New member
אבל פאק, מה זה אחד מול כל השאר

שעימם אני מסתדרת הכי טוב שאפשר לבקש בעבודה?!

שימי קצוץ

תעשי מה שטוב לך אם בא לך על העבודה הזאת, ואת חושבת שיש מצב, אז לכי ותנסי להשיג לך אותה. הוא לא יראה שום כבוד רמוס, הוא יראה בחורה שיודעת לעמוד על שלה ולא מוותרת בקלות. זה יכול לשחק לטובתך. עושה רושם שלהפסיד אין לך מה בכל מקרה. אני ממש לא הייתי חושבת על הכבוד העצמי, ולא הייתי רואה בזה שום סוג של השפלה או רמיסה של כבוד.

למעלה