שוב, עניין של אופי וגישה
זה ברור שכל אחד ידמיין דברים אחרת ולפעמים יקח את זה למקום שלו. אבל את לא יכולה לצפות לשום דבר אחר. זה בדיוק הקטע של הפורום אם את רוצה לקבל רק תגובות נכונות אז את צריכה לא לכתוב בפורום , או לכתוב בפורום ולבקש שרק מי שמכיר אותך טוב "יעיז לשחק אותה פרויד" ולענות... את בין האנשים, שמציגים פתיחות כאן, ולא פוחדים לכאורה לחשוף את נפשם במידה זו או אחרת לעיני הפורום.קרה לא אחת שקבלת תגובות, ובמקום לכעוס גם כשענו לא לא בטון הכי נעים, הגבת בצורה מסבירה ואף חושפת יותר (אני אישית מאוד החזקתי ממך על זה ) , אבל כשאת נוהגת ככה אנשים מבינים שאין לך בעיה עם לשמוע ביקורות ודעה. אני חייבת לציין שגם אם זה לא ככה, זה נראה ככה, וזו לא פעם ראשונה שאת מקבלת ביקורות בסבבה, עד שצץ מישהו שבא כביכול "לטובתך" ואני מדגישה כביכול כי אין פה מלחמות ככל הידוע לי, ואז פתאום את משנה את העור ומצטרפת אליו לעמדה של "מי אתם בכלל ולמה אתם מרשים לעצמכם לנתח אותי? אף אחד לא חורץ את דינך, אבל חלק מהכיף של האנשים פה זה לטחון ולנתח ולנסות להבין, יש אנשים שזה תחביב אצלם, גם אצלי זה ככה אני מודה, אולי הייתי צריכה להיות פסיכולוגית, בינתיים אני סתם משתעשעת עם מה שנדמה לי שאני יודעת על כל מי שמאפשר לי... איך את לוקחת את זה, זה כבר סיפור אחר. יש אנשים, סתם דוגמא הגרה, שאמרה בפירוש שהיא לא אוהבת שמנתחים אותה , וזה באמת לא קורה. אז את לא יכולה מצד אחד לבוא ולחשוף את עצמך ולשאול ולשתף ומצד שני לצפות לא לקבל תשובות מכל אחד כמו שהוא רואה את הדברים. חוץ מזה, שאני אישית מאמינה, עם כל הכבוד לחברים, שלפעמים דווקא מהצד, אנשים שפחות מכירים אותך יכולים לתת לך דעה הרבה יותר אובייקטיבית לגבי איך שאת מצטיירת (לפחות מאיך שאת מציגה כאן) מאשר חברים, שאולי בגלל רגש יראו דברים אחרת, או סתם לא יהיה להם נעים להגיד. אני אחת שאין לה בעיה אף פעם לשמוע ביקורת מאף אחד, להיפך אני מאוד אוהבת את היכולת לראות את עצמי דרך אחרים.. אם את מקבלת ביקורת שלא מדברת אלייך בכלל, את יכולה לחייך לעצמך ולהגיד "טוב, היא לא קלטה אותי נכון", אם בא לך לתקן אותי תקני, אם לא בא לך את לא חייבת, ובזה נגמר הסיפור...