SMS חושני קמעה

זה בגלל שאת אישה...

לגבר אין שום בעיה לקבל כזו מחמאה :) זה כל ההבדל, לך זה ישמע מאד מוגזם ולגבר זה יישמע מאד מובן...

לא חושבת ככה

אם זה מישהו שבמקרה מוצא חן בעיניי גם אני אהיה מבסוטה אם זה מישהו שלא מוצא חן בעיניי, אני עלולה להתעצבן...וגם להגעל מה שלא יהיה אני אקח את זה כמחמאה אני אולי אחשוב שזה היה אמור להראות אחרת אבל בטוח אקח את זה כמחמאה... אם גבר יקבל "מחמאה" כזאת מאישה שממש אבל ממש לא מוצאת חן בעיניו הוא ירוץ לחבר או לחברה שלו ויגיד אמאאאאאאאאאאא אמאאאאאאאאאאאאא הצילו, היא רוצה אותי, איזה פיחוד!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר רצו אליי כמה כאלו :)

shelly1975

New member
זה לאו דווקא קשור להיותה אישה

גם לי זה יכול לבוא כמחמאה אבל!!!! תלוי בסיטואציה ובאופן שבו זה נאמר. סתם גבר שיבוא לי עם : "מותק, אפשר לבוא לזיין אותך?" יחטוף ממני סטירה או חסימה אם זה במסנג'ר.

shelly1975

New member
חחח אתה בטח סתם מצטנע

אני בטוחה שההצעות זורמות ואתה צריך רק לסנן

תתחילי בסתם

"מה קורה" קלטי בכלל את התגובה שאת מקבלת אם הוא שמח לשמוע ממך או הוא סתם עונה באדישות אם הוא יודע מי את או ישאל "מי זאת" תעשי איזה "סמול טוק" את טובה בזה אולי הוא יהיה זה שיגיד "מתי רואים אותך?" לא הייתי מציעה לך להציע את עצמך, לפני שאת יודעת שאת מעניינית אותו עניין מיניאלי. ולא, אני לא פרימיטיבית, וגם אני בעד החופש לנשים כמו לגברים אבל לא יעזור, גם אם נעזוב את הכבוד בצד, זה סתם יהיה לך לא נחמד לראות אותו במקרה מתישהו, כשאת יודעת שהצעת את עצמך מפורשות והוא לא התייחס, או סתם היה בשוק ודחה את העניין.. וסביר להניח שהוא לא יהיה היחידי שיידע מזה, אנשים אוהבים לדבר את יודעת בייחוד אם הוא לא יהיה מעוניין למה לך להרוס לעצמך את השם? שלי , את חייבת להתאפס :)

shelly1975

New member
מה להתאפס??? טוב שאת לא מגזימה

את הופכת את זה לעניין דרמתי. אני מתפקדת רגיל, שום דבר לא יוצא מכלל שליטה... יש לי ידיד שמבטיח לקחת אותי לקצה ורוצה להגיד לי דברים הכי אמיתיים שיש כדי לגרום לי להתמודד... מחכה שיעשה זאת, הוא מכיר אותי יותר טוב מהרבה אנשים.

:)

טוב הבדלי האופי ביננו גורמים לזה להראות ככה כנראה... את זו שהופכת את זה לדרמתי ומציגה את זה כדרמתי, אני לא חושבת שאת עושה את זה בכוונה אגב, אני פשוט חושבת שאת טיפוס יותר דרמתי. וכשאני רואה את ההודעות שלך אני באופן טבעי משווה אותם לעצמי ולהתנהגויות שלי, ובשבילי כאדם די נטול דרמות זה באמת נראה דרמה גדולה. אני חושבת שלהבא אני צריכה להתייחס יותר לתוכן שלך מאשר לאיך שאת מציגה את העניינים , ואז אני אוכל לענות לך בצורה יותר ..פחות...יותר :)

shelly1975

New member
זו בדיוק הבעיה עם העולם הוירטואלי

כשמנהלים "שיחה" וירטואלית, כל אחד מדמיין דברים אחרת ולוקח את זה למקום שלו, כאשר לפמעים זה לא קשור למציאות. לכן אנשים מרשים לעצמם לשחק אותה פרויד ומנתחים אנשים בתעוזה ושחצנות מרובים. יש כאלה שהופכים דברים שנרשמים לסרט, כאשר הכותב בכלל נמצא במקום אחר וזה פשוט נכנס לבלבלה אחת גדולה. לכן אל לנו למהר ולשפוט ולחרוץ דינם של אנשים שאין לנו קשר אמיתי איתם. זה כמו שיש דברים שנאמרים כאן שבלי האייקון הזה למשל
לא נדע שהבן אדם צוחק וכו'... כאילו כל אחד מנתח באופן שונה את מה שמודפס ולעולם אין לדעת באיזה טון באמת אמרנו את הדברים. אני אישית אקח בהרבה יותר רצינות ביקורת שבאה מאנשים שמסביבי בעולם האמיתי, חברים, משפחה, אנשים שעובדים איתי.

shelly1975

New member
../images/Emo41.gif וזו בדיוק הסיבה, אגב....

שאין כמו שיחת פנים מול פנים או לפחות קול, כדי לדעת בדיוק למה אנחנו מתכוונים וכדי להעביר דברים באופן הכי ברור ולא מעורפל. לא רק למלים יש כוח אלא גם לטון הדיבור שלנו, שמשנה הכל. יש אלפי דרכים לומר את אותו הדבר, וטון הדיבור שלנו הרי הוא הכלי שמשמ אותנו להיות ברורים במסר שלנו.

שוב, עניין של אופי וגישה

זה ברור שכל אחד ידמיין דברים אחרת ולפעמים יקח את זה למקום שלו. אבל את לא יכולה לצפות לשום דבר אחר. זה בדיוק הקטע של הפורום אם את רוצה לקבל רק תגובות נכונות אז את צריכה לא לכתוב בפורום , או לכתוב בפורום ולבקש שרק מי שמכיר אותך טוב "יעיז לשחק אותה פרויד" ולענות... את בין האנשים, שמציגים פתיחות כאן, ולא פוחדים לכאורה לחשוף את נפשם במידה זו או אחרת לעיני הפורום.קרה לא אחת שקבלת תגובות, ובמקום לכעוס גם כשענו לא לא בטון הכי נעים, הגבת בצורה מסבירה ואף חושפת יותר (אני אישית מאוד החזקתי ממך על זה ) , אבל כשאת נוהגת ככה אנשים מבינים שאין לך בעיה עם לשמוע ביקורות ודעה. אני חייבת לציין שגם אם זה לא ככה, זה נראה ככה, וזו לא פעם ראשונה שאת מקבלת ביקורות בסבבה, עד שצץ מישהו שבא כביכול "לטובתך" ואני מדגישה כביכול כי אין פה מלחמות ככל הידוע לי, ואז פתאום את משנה את העור ומצטרפת אליו לעמדה של "מי אתם בכלל ולמה אתם מרשים לעצמכם לנתח אותי? אף אחד לא חורץ את דינך, אבל חלק מהכיף של האנשים פה זה לטחון ולנתח ולנסות להבין, יש אנשים שזה תחביב אצלם, גם אצלי זה ככה אני מודה, אולי הייתי צריכה להיות פסיכולוגית, בינתיים אני סתם משתעשעת עם מה שנדמה לי שאני יודעת על כל מי שמאפשר לי... איך את לוקחת את זה, זה כבר סיפור אחר. יש אנשים, סתם דוגמא הגרה, שאמרה בפירוש שהיא לא אוהבת שמנתחים אותה , וזה באמת לא קורה. אז את לא יכולה מצד אחד לבוא ולחשוף את עצמך ולשאול ולשתף ומצד שני לצפות לא לקבל תשובות מכל אחד כמו שהוא רואה את הדברים. חוץ מזה, שאני אישית מאמינה, עם כל הכבוד לחברים, שלפעמים דווקא מהצד, אנשים שפחות מכירים אותך יכולים לתת לך דעה הרבה יותר אובייקטיבית לגבי איך שאת מצטיירת (לפחות מאיך שאת מציגה כאן) מאשר חברים, שאולי בגלל רגש יראו דברים אחרת, או סתם לא יהיה להם נעים להגיד. אני אחת שאין לה בעיה אף פעם לשמוע ביקורת מאף אחד, להיפך אני מאוד אוהבת את היכולת לראות את עצמי דרך אחרים.. אם את מקבלת ביקורת שלא מדברת אלייך בכלל, את יכולה לחייך לעצמך ולהגיד "טוב, היא לא קלטה אותי נכון", אם בא לך לתקן אותי תקני, אם לא בא לך את לא חייבת, ובזה נגמר הסיפור...

miko 38

New member
עיזבי מרומז ומתוחכם

לכי על ישירות וכנות. הכי הורס.

אין ספק

שאם כבר בכל זאת בוחרים להגיד אז שיהיה ישיר.. "נראה לי...שבא לי עליך :)"

gilad269

New member
קשה

לבטא באס.אם.אס חושניות. מה שכן אפשר להגיד:בחור חמוד,אתה מוצא חן בעיני.למרות שעזבתי,אני רוצה אותך גבר הורס.אז יש לך 3 דקות לחשוב,לקחת תאוטו ולהגיע אלי מיד לדירה.לא תתחרט.

למעלה