SMS חושני קמעה

אמממ לא

וחוש המישוש או חוש הטעם חא יישמע טוב
אז נלך על החוש השישי

magenta73

New member
ואתה? מה איתך?

נהיית המגן? זה טוב, אם היא תלמד לקחת את הטוב שבזה. זה הכל.

shelly1975

New member
יש כאן הרבה שובינזם

גבר שמפגין הרבה מיניות לא יעשו לו כזה קטע פרוידיאני, רק לנשים מתחילים לזרוק כל מיני תאוריות פסיכולוגיות בגרוש. תעשו לי טובה, נו, באמת. והקטע של SMS מה קשור? בא לי לראש רק משהו בנאלי כמו "אשמח להיות איתך בקשר" ורציתי משהו פיקנטי וזה לא בא לי משהו לראש, אז ביקשתי את עזרת הפורום, אין שום דבר פסיכולוגי נסתר מאחורי זה. מיניות זו אינטימיות פיזית, לא יותר, לא כשזה לשם מיניות בלבד! מראש. ללא ציפיות. ואני מסוגלת במקרים מסוימים לבוא בגישה כזו. ואז כן, אני חסינה, כי מראש לא דובר על דייט לקשר רציני.

magenta73

New member
מבחינתי, כל טווס, אני ישר אחפש

מתחת לנוצות. גבר או אישה. אבל אני מבינה עכשיו שאת לא מסוגלת לקבל ביקורת. זו לא הפעם הראשונה. ולפעמים ביקורת היא דבר בונה. את יודעת. אז סבבה. איש איש ואמונתו...

shelly1975

New member
ממש אבל ממש אין לי בעיה עם ביקורת

אבל זה מצחיק לקבל ביקורת אופי מאנשים שלא מכירים אותי מחוץ לקופסא הזו, don't u think?! אז אולי אפשר לעבור לטיפולים פסיכולוגים וירטואלים, למה לנסוע למרפאה קלינית. אם באמת כ"כ מכירים אותי על סמך הוירטואל אז למה שלא ננהל את כל מערכות היחסים שלנו בוירטואל, או למה אנחנו לא נתקבל לעבודה על סמך וירטואל, למה מתעקשים לפגוש אותנו ולהתרשם רק פנים אל מול פנים?!

magenta73

New member
אומרים שיום יבוא

ואולי אכן הכל יהיה בוירטואל... עצוב, לא? בכל מקרה, אנשים כאן, ובכלל, קולטים דברים מסויימים, שאת, בתוך הקופסא שלך, לא קולטת. תנסי לראות את זה ככה. ככה רואים אותך מבחוץ. תקבלי את זה או לא, זכותך. אבל תביני, ככה רואים אותך מבחוץ.

אוי באמת שלי

וכשיש לך יום הולדת זה לא מצחיק לקבל בלונים מאנשים שלא מכירים אותך? וכשיש לך יום עצוב זה לא מצחיק לקבל חיבוק תשומי וירטואלי מאנשים שלא מכירים אותך? אולי זה כל הרעיון של הפורום? יש בו כל מיני אנשים רובם לא מכירים וכנראה גם לא יכירו אותך שלא נדבר על זה שגם בחיים ה"האמיתיים" יש אנשים שיכירו אותך כל החיים ובכל זאת לא יכירו אותך... ולפעמים זה אפילו אמא או אבא או אחות או הבעל ... באותה מטבע לא "קצת מצחיק" שאת משתפת את האנשים שלא מכירים אותך בעניינים כל כך אינטימיים? את לא יכולה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

לצורך הענין

הודעה כזו מגבר היתה עושה בעיני את אותו רושם מטופש מעט. בכל השאר מאוד מסכימה עם ההצעה לניתוח של נימשון. יאללה חפשי את האושר ותפסי אותו בשתי ידיים.

shelly1975

New member
באמת? אז דעי לך

שבפורום השכן, שבו אני גולשת 3 שנים, יש אחד שמדבר הרבה מאוד על סקס או קושר כמעט כל דבר לזיונים וכו' אבל זה לא מפריע להרבה מבנות הפורום להיות סמי-מאוהבות בו ולוקחים אותו מאוד ברצינות, וזאת כי הוא גם בן אדם אכן אדם ברמה גבוהה ויש לו הרבה מה לומר על הרבה נושאים, אבל למה אצלו זה עובר בשקט ואצלי (אישה) זה עובר בסערה ומהומה??!! interesting

להגיד מה אני חושבת על זה?

עדיף שלא. נכון שאנחנו לא סובלניות כלפי גחמות מיניות של נשים, אבל אני באופן אישי פוסלת את הזולות של כל ענין הסקס, ולא אינני פריגי'דית, סתם נראה לי שכל אחד לעצמו, לא מה שאתם חושבים, לפחות עדיף שלא. כל ההודעות שכתבת כאן בזמן האחרון מצביעות על איזו דילמה קשה, שגם את הודית בה, בילבול וחששות שאני באופן אישי יכולה להזדהות איתם. אמנם לגברים עושים הנחות בענין הזה, אבל התעסקות עיקשת כזאת עם סקס, מצביעה על בריחה (לפעמים!!!) גם אצלם ועל חשש מהתמודדות עם קשר.

© RoNa

New member
אולי כדאי שתעשי חושבים

בצורה רצינית. תחשבי טוב לפני שאת עושה משהו שהדרך חזרה משם לא אפשרית. נסי להבין למה יש לך את הצורך הזה ולתת לזה פתרון בדרך פחות פוגעת. לפעמים עדיף לעשות את הדברים בצורה יותר איטית או אפילו לוותר, מאשר להפגע אחרי זה. זה רק גורם לך לבנות סביבך יותר חומות ומגננות.

תכתבי לו ככה:

"לא הפסקתי לחשוב עליך מאז שעזבת" (או מאז שעזבתי, אם את עזבת את העבודה) זה גם רמז עבה כפיל גם חושני וגם לא יותר מידי...

מה פתאום

היא לא רוצה שהוא יחשוב שהיא מאוהבת או חושבת עליו כולה רוצה סקס אסור לה להגיד לו שהיא חושבת עליו....

:)

ברור ממי אני רק אומרת שלדעתי אסור להגיד למישהו שמעוניינים בו רק מינית, שלא מפסיקים לחשוב עליו א' כי זה לא בדיוק האמת ב' כי גם אם זו האמת ורוצים להסתיר אותה, אז סותמים :) ו-ג' כי לא מנחיתים את זה על מישהו בלי הודעה מוקדמת..אלא לאט לאט

חולק עלייך קמעה...

להגיד למישהו שמעוניינים בו רק מינית זה בסדר גמור, זה אחלה והלוואי שמישהי כבר תגיד לי את זה? למה לי לא אומרים את זה? שמישהי כבר תנחית את זה עליי... תלוי מי, תלוי מתיי ןתלוי אם זה יתאים לי. מה הבעיה בלהגיד למישהו שרוצים אותו מינית? לא הבנתי מה הבעיה.

אין שום בעיה

עם להגיד למישהו שרוצים אותו רק מינית להיפך, אם זה כל מה שרוצים, אפילו עדיף להכיר אבל אם יש מישהו בעבודה שלי או בכל מקום אחר, שאין ביננו שום סוג של קשר ומעולם לא אמרתי לו כלום, ואין לו מושג מכלום, ופתאום אני אבוא אליו בלי הודעה מוקדמת ואגיד לו "היי מותק, אני רוצה איתך קשר מיני" נראה לי קצת מוגזם... לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה עדיף לרחרח קודם, לפלרטט טיפה, לקלוט אם יש פידבק, ואז להמשיך הלאה..

למעלה