SMS חושני קמעה

נימשון

New member
אני לא חושבת שכך הם פני הדברים

מעולם לא היתה לי בעיה עם סקס וגם לא עם סקס מזדמן, את מוזמנת אלי לבלוג כדי לראות עד כמה אני מוחה נגד דיעות צרות עין בנוגע לזכותן של נשים לסקס יחד עם זאת אני עדיין חושבת שאת לא לגמרי שלמה עם מה שאת עושה ובנוגע לזה כתבתי לך את תגובתי למטה.

shelly1975

New member
הודיתי ועדיין מודה שאני לא שלמה

עם כל מיני דברים שלי לייטלי. מודה. אכן כך. בלי קשר לנ"ל.

© RoNa

New member
הלווו, לאן את רצה?

למה את עושה דברים שאת לא שלמה איתם? זה לא מוביל אותך לשום מקום. זה רק גורם לך להפגע יותר, להצטער, לבנות חומות גבוהות יותר ולהסגר. ואז גם לעשות דברים שאת לא רוצה.

shelly1975

New member
א. זה לא עניין

של לעשות דברים שאני לא שלמה איתם מראש, אני בבלבלות כרגע אבל לא אעשה דברים שאני לא שלמה איתם. זה עם עצמי שאני לא לגמרי שלמה כרגע. ב. עושה המון חושבין. אבל בגלל העובדה שאני ממש לא מוכנה לקשר כרגע, אני גם לא מוכנה לוותר על הנאות המין. לא רוצה להתנזר מסקס, אז מה שיש לי כרגע זה קשר מיני שזמין ועדיף. עדיף עם יזיז כמובן אבל הקריטריון הראשי הוא משיכה מינית אבל גם צריכה להימשך אליו ברמה האינטלקטואלית אפילו כדי לנהל קשר מיני.

נימשון

New member
שלחתי מהר מידי

וכן חשוב לי לכתוב לך קצת יותר בהרחבה אז ברשותך
לפני כמה ימים כתבת כאן שאת משתמש במיניות שלך כבמין מגן שכזה מכאבים ואכזבות החיים (מקווה שהבנתי אותך נכון) ולפני כן דיי תקפת ואף התרגזת על כך שאנשים פה מגיבים לך ישירות על נושא הסקס וראו בך בחורה שמחפשת סקס ללא הפסקה. לא ממש מובן לי מה את רוצה שלי, מצד אחד את משתפת בכאב ואומרת שזה מגיע מתוך כאב ומצד שני את ממשיכה בדיוק באותה הדרך וממשיכה עם אותו רושם פומבי גם כאן וגם במקום העבודה הקודם והחדש שלך. אולי שווה שלי לעצור לרגע ולחשוב לאן פניך מועדות ומה באמת את מחפשת בחיים.

shelly1975

New member
לי בעצמי לא לגמרי מובן מה אני רוצה

בימים מבולבלים אלה, ולכן בדיוק אני לא רוצה להיכנס לקשר, כשיש לי סימני שאלה... בלבלות... וכן, נוח לי להתחבא מאחורי השיריונים שלי, והקליפות שלי, כי אני פגיעה יותר עכשיו, ומעדיפה לעשות כמיטב יכולתי שלא להיפגע. ואם זה עוזר להגן על עצמי, אז למה לא בעצם

נימשון

New member
אני אשאל את זה אחרת

ואולי כך אהיה מובנת יותר לך וגם לעצמי. אין כל רע בסקס וגם לא בסקס מזדמן אבל למה ומאיפה הצורך לצעוק את זה בראש חוצות
את לא צריכה לענות על זה לי, התשובה היא הרבה יותר עבורך מאשר עבורי.

shelly1975

New member
ברור, צודקת. אני יודעת מאיפה

הצורך הזה, וברור שזה בשבילי. זה חלק מתראפיית הנפש שלי לעצמי.

נימשון

New member
קטונתי מלהבין

מה עוזר בלצעוק בראש חוצות על צרכייך המיניים אבל אם לך זה ברור ואת המטרה שלך זה משרת אז כל שנותר לי זה לאחל לך
בכל אשר תלכי.

shelly1975

New member
לדעתי זה חלק מהעניין של הסחת דעת

מהנפש הפגיעה והפצועה לעבר המיניות. זה כמו שמישהי בבגדים צבעוניים זוהרים תיקח את תשומת הלב ממישהי בלבוש סולידי. אז עדיף לי להבליט את המיניות, שבה יש לי את מירב הביטחון nowadays וגם תחום שבו אני לא נפגעת וחסינה, מאשר לתת לפפראצ'י לתפוס את הנפש שלי לא מוכנה...

magenta73

New member
בסדר...

את יודעת שבסופו של יום, המלך הוא עירום... וסתם שאלה... אם את כ"כ חסינה ולא נפגעת מכל מה שקשור לביטויי המיניות שלך, למה את תוקפנית כשמנסים להגיד לך משהו על זה? למה את שואלת שאלות טריוויאליות כגון - מה לכתוב באסמס? זה לא היה בא לך טבעי? אני לא מאמינה לאפחד, (וכן, אולי זה שובינסטי, אבל במיוחד נשים...) שאומר שהוא חסין ולא פגיע במיניות. מיניות זו אינטימיות.

אני מאמינה למי

שטוען שהוא חסין ולא פגיע אבל לא למי שטוען את זה שוב ושוב ושוב ושוב כי זה עבר הופך להשמע כמו מנטרת שכנוע סביבתי ושכנוע עצמי חוץ מזה, שמי שהכל בסדר אצלו, ועושה סקס לשם הסקס, באמת יכול להיות לא חסין אבל מי שזקוק לסקס בתור מגננה או כסוי על משהו אחר? המצב רע חופשי רע. בכל מקרה לדעתי האישית גם אלו שעושים סקס בשביל להוכיח משהו לעצמם, לא צועקים את זה בקולי קולות מי שעושה את זה בקולי קולות, יכול להיות כלב נובח שרחוק מלנשוך שבסך הכל נורא רוצה לנשוך או לתת הרגשה שהוא נושך.. מעבר לזה שבפורום שכזה יש עוד מעבר לזה, אבל כאן הגיע הזמן לסתום :)

נהייתן הפסיכלוגיות שלה?

שכל אחת תסתכל על עצמה.... איפה המגננות של אחת מכן באות לידיי ביטוי, בפורום ובחוץ. ממש מלאכיות. זהו, זה כל מה שהיה לי להגיד, זה מתוך כעס או משהו כזה, זה פשוט כי זה גורם לי בחילה כל הניתוחים האלו . בשביל מי זה טוב?

אמממ

זה שאדם בוחר לשתף בחולשות שלו לא אומר שכל היתר חייבים לחשוף גם את שלהן זה לא אומר שאין גם אף אחד לא ממש שאל אם היא לא היתה מדברת על עצמה בפתיחות, נראה לי שלא היו מדברים אליה באותה צורה ואם היא היתה אומרת שלא מתאים לה לדבר על זה, כנראה שזה לא היה קורה אולי היא דווקא כן אוהבת אני למשל דווקא כן אוהבת שמנתחים אותי לפעמים וכשאני לא מעוניינת אני לא משתפת פעולה מלאכיות או לא, זה לא כל כך קשור כאן

:)

לא ממי זה ניתוחים פלסטיים
יש פה כל מיני רופאים וכל מיני חולים אני למשל חולה לך על התחת

למעלה