או צ'כן או צ'לא
S shelly1975 New member 1/2/06 #155 לאף אחד לא ממש איכפת כולם רוצים רק צחוקים. סבבה. מי שיש לו על מה לצחוק, שיצחקו.
ת תשוקית New member 31/1/06 #153 לא צריך ללקק לאפ אחד לכל בנאדם י שתחךיף וןלכל עבודה י שתחליף....דלת נסגרת ודלת נפתחת...לפעמים מחכה עבודה יותר טובה בדלת הבאה..לא צריך להתעקש אם
לא צריך ללקק לאפ אחד לכל בנאדם י שתחךיף וןלכל עבודה י שתחליף....דלת נסגרת ודלת נפתחת...לפעמים מחכה עבודה יותר טובה בדלת הבאה..לא צריך להתעקש אם
S shelly1975 New member 31/1/06 #125 בדיוק להפך והרבה אנשים יעידו על כך שיש משהו מקל בלשתף זרים בדברים אישיים מאשר אנשים קרובים, לפעמים. אשר לחיבוקים ונשיקות ובלונים מאנשים זרים, לא עושה לי הרבה חוץ מחיוך קטן כי זה באמת מאד לא אישי.
בדיוק להפך והרבה אנשים יעידו על כך שיש משהו מקל בלשתף זרים בדברים אישיים מאשר אנשים קרובים, לפעמים. אשר לחיבוקים ונשיקות ובלונים מאנשים זרים, לא עושה לי הרבה חוץ מחיוך קטן כי זה באמת מאד לא אישי.
ק ק י ק ה New member 31/1/06 #140 התכווני לזה שיש כבר הרבה הודעות מתחת לשירשור, איך הוא לא הופך לשרשור ראשי?
ס סטארגייט New member 31/1/06 #120 יקירי אני רואה נכון אני הודעה 103? אוףףףףףףףףףףף אני שונא להיות צודק אז על דיברנו? חחחחחחחחחחחחח שלם שלם יא כלב
יקירי אני רואה נכון אני הודעה 103? אוףףףףףףףףףףף אני שונא להיות צודק אז על דיברנו? חחחחחחחחחחחחח שלם שלם יא כלב
ס סטארגייט New member 31/1/06 #131 ניבהלתי לרגע חשבתי שיש לנו חבר משותף ואת מבינה את הסיפור אגב אופו מאי?