שערוריה היסטורית ../images/Emo97.gif
אמנם המקרה הזה טרי יחסית אבל כבר יש לו מקום של כבוד בהיסטורית השערוריות של כוכבי הפינה הזאת:
הקרחת של בריטני ספירס כבר כמה חודשים לפני המקרה היה ברור לעולם שמשהו לא טוב עובר על בריטני, הגרושה הטרייה והאם החד-הורית לשניים. הקריירה שלה לא ממש תפקדה (אלא אם אתם מחשיבים דואט עם קווין פדרליין) והחיים האישיים שלה כללו גירושים מתוקשרים ומסיבות פרועות מדי עם פאריס הילטון ולינדזי לוהאן שגם גררו תמונות פפראצי חושפניות במיוחד של בריטני. ד"א, אני לא יודע מה איתכם, אבל אם אני הייתי רוצה חיים שקטים יותר ופחות תשומת לב מצלמי הפפראצי, הדבר האחרון שהייתי חושב לעשות זה להתחיל להסתובב עם פאריס הילטון לכל מקום. אבל המקרה הזה העביר מסר ברור לעולם שמשהו כאן באמת לא בסדר. כן, קרחת זה משהו לא שגרתי לעשות. אבל נשים וגם סלבריטאיות כבר עשו את זה לפניה - שינייד אוקונור, נטלי פורטמן, דמי מור וכו'. אבל הקטע הוא שבריטני נראתה די מעורערת כשהיא נכנסה למספר ועשתה את הקרחת בעצמה, מול הצלמים, כשהיא נראית פעם צוחקת ופעם רצינית, וכשהצלמים שאלו אותה למה עשתה את זה היא ענתה "בגללכם". התקשורת סערה ושמועות התחילו לצוץ מכל כיוון על מה עבר על בריטני: אונס? סמים? דיכאון? הבלאגן לא עצר כאן ומכאן נראה שדברים ממשיכים להתדרדר ובריטני ממשיכה לספק שערוריות - היא נכנסה למוסד גמילה, יצאה אחרי שבוע ושוב חזרה לשם, דיווחים שונים על ההתנהגות הלא ראויה שלה בגמילה הגיעו לתקשורת וגם שמועות על נסיונות התאבדות, תקרית מתועדת שבה בריטני התפרצה על צלמי פפראצי והתקיפה את המכונית שלהם עם מטריה והכל תוך כדי מריבות עם הבעל לשעבר על הילדים וביקורת של התקשורת כלפי בריטני מכל כיוון. אם העולם היה צריך מסר שנסיכת הפופ התמימה שלו מסוף שנות התשעים נמצאת במצב לא טוב, אז הוא בהחלט קיבל את המסר הזה. כרגע בריטני נמצאת במצב לא ברור. היא הולכת עם פאות או תוספות לשיער ונראה כאילו היא נעה בין נסיונות לשיקום עצמי (מערכת יחסים חדשה, חזרות בסטודיו, זמן עם המשפחה, קאמבק אפשרי באופק) לבין מהלכים נוספים של הרס עצמי (חגיגות, אלכוהול, צילומים חושפניים וצו מעצר כלפי אמא שלה). לא ברור אם היא תצליח בכלל להחיות את הקריירה שלה או שכאן זה הסוף, אבל נצטרך לחיות ולראות. הפינה תעקוב גם אחרי זה, בכל מקרה.