Smells Like Teen Spirit -2-

xtina 4 ever

New member
בריטני דול?../images/Emo210.gif

באחד מבלוגי המוזיקה שפרסם את הסינגל החדש של ניקול שרזינגר (PCD), (Whatever you like), נכתב כי אושר שבריטני ספירס הקליטה עם ניקול שיר לאלבומה החדש של ניקול הנקרה "I am the one".

ofirshai

New member
קראתי באחד הבלוגים

שיש שמועות לסינגל החדש שלה קוראים get naked...

xtina 4 ever

New member
World Peace One.../images/Emo210.gif

בריטני הוזמנה לאירוע שנקרא World Peace One (משו בסגנון "לייב אירס") שיתקיים בסוף שנת 2007, יחד עם עוד אומנים כמו מדונה,ביונסה, פינק, קארלוס סנטנה ואשר. http://worldpeaceone.com/WP12007/artists.html

xtina 4 ever

New member
הופעת הפתעה בVMA?../images/Emo210.gif

בהודעה שנכתבה במייספייס הרשמי לתמיכה בבריטני ע"י מארק (בעליו של המייספייס), נכתב: "אני יכול לאשר לכם שאני דיברתי עם דוברת של בריטני, לאסלי. אני יכול להשאר לכם שיהיה אלבום החדש השנה בתנאי שבריטני תרצה שהוא ייצא השנה. אני יכול גם לאמר שבריטני כרגע מנהלת את הקריירה של עצמה וג'ייב [חברת התקליטים של בריטני] אמרו לה שאם בריטני לא תגיעה לסכום מסויים במכירות של האלבום החדש היא לא תיהיה יותר חברה בג'ייב רקורדס. אם הכל ילך טוב, השנה אתם לא תרצו לפספס את טקס פרסי המוזיקה של MTV הנקרא "Video Music Awards". קרדיט לעידן (Invisible Boy על התרגום) מקור: Support Britney Myspace.

xtina 4 ever

New member
ריאנה פותחת את הפה.../images/Emo210.gif

כאשר אשת המטריה, ריאנה, התראיינה לתחנת רדיו כלשהי, שאל אותה המראיין למה אבומה החדש נקרא דווקא Good Girl Gone Bad, ותשובתה הייתה נכונה, אבל עוקצת: "Well its not like I went crazy and shaved my head, I just wanted ppl to know I'm coming out of my shell" כן, בהחלט דרך מקורית לצאת מה"קונכיה" כמו שהיא אומרת.

xtina 4 ever

New member
פרשת הגדר והילדים- תקציר.../images/Emo210.gif

לא מזמן מקור סיפר ל X17 באופן אקסקלוסיבי כי ישנה חקירה המנוהלת על ידי שרותי הרווחה לילד בנוגע לבטיחות שני בתיה של בריטני בבל אייר ובמאליבו. הסיבה הפעם היא תלונתו של קווין לשירותי הרווחה ובה נאמר שבריטני היא אינה אם כשירה כיוןן שאין גדירות מסביב לבריכות בביתה, והילדים נמצאים בסכנת החלקה וטביעה. אותו מקור מספר כי סוכנות הממשלה הזהירה את בריטני שהבריכות בשני בתיה לא בטוחות לשהות של ילדים קטנים כיוון שאין בהן את מעקות בטיחות הנדרשים לילדים. זמן קצר לאחר מכן, דווח כי בריטני בנתה גדרות מסיביב לבריכה בביתה שבבל אייר. השמועה האחרונה בנושא הגדרות מספרת על כך שאדם אשר אינו קשור לבריטני ואינו שפוי לגמריי דיווח על כך לשרותי הרווחה לילד.

xtina 4 ever

New member
6.../images/Emo210.gif

אוכלת ארוחת בוקר במלון בו היא שהתה- "ארבע העונות".

למעלה