Smallville

slayer510

New member
Smallville

שלום, יש לי שאלה לצוות AXN בקשר לסמולוויל אז ככה,הבנתי שאחרי העונה השלישית או הרביעית של סמולוויל ערוץ AXN יחל לשדר את סמולוויל במתכונת שבועית,כלומר פרק בשבוע. האם זה נכון?? ואם זה נכון, אני מאוד מקווה שתשנו את החלטתכם כי סמולוויל זו הסדרה הכי נצפית בערוץ AXN ופרק בשבוע זה פשוט טירוף!! הציפייה והמתח יהיו ממש נוראים ואתם תאכזבו מאות אלפי צופים!!! אז תתייחסו לשאלתי גם כבקשה ותעשו משהו בנידון!! אשמח אם תענו במהרה לשאלתי!!
תודה.

דחפור

New member
אם תעשו את זה

שיהיה פרק בשבוע המון צופים יפסיקו לראות ואני אחד מהם.

Burger4

New member
אם הם יעשו את זה, טעות חמורה

מה יעזור להם לדפוק את כולנו בשביל עוד כמה שבועות ?

SharoNofit

New member
אני כן שמעתי

וזה יהיה מאוד מבאס אם ישדרו רק פעם בשבוע.......
מקווה שזה לא נכון......

SharoNofit

New member
מצאתי תשובה../images/Emo70.gif

AXN רכשו את כל העונות של סמולוויל. הם ישדרו אותה עד העונה החמישית ברצף, ואת השישית כנראה במתכונת שבועית אבל זה לא סגור. התשובה המשמחת של גלללי.

b u s t e d

New member
זה לא מעצבן אתכם כשזה כל יום?

כשצריך להיות תלויים באיזה סידרת טלויזיה כל יום, ואם אתם מפסידים פרק אחד אתם נתקעים- לא יכולים להמשיך ויש עוד חללים רייקים... וגם להיות במתח זה חלק מהכיף של הסידרה. כאילו, מה זה שווה שצצה שאלה ואז יום אחר כך אומרים את התשובה? אין בכלל זמן לחשוב על זה, לנסות להעלות תאוריות ועוד.. לא יודעת. אני רואה כאן שכולם רוצים פרק כל יום, אז תהנו...
אבל אני, אישית, רואה סמולוויל בDVD ולא בטלויזיה דווקא בגלל שהם מציגים את זה כל יום. (לא אוהבת להיות תלויה בשעות של הטלויזיה
)

דחפור

New member
יום שישי!!

יש מרתון סמולוויל כל שישי יש את כל הפרקים שהיו בשבוע שחלף!

b u s t e d

New member
אבל זה עדיין פרק אחרי פרק../images/Emo3.gif

עדיין אין את המתח שבגללו שווה (מבחינתי) לראות סידרה. אולי בסמלוויל פחות רואים את זה כי רוב הפרקים נגמרים ב"הפי אנד", אבל בסדרות אחרות זה מאוד משפיע. אנשים מעדיפים לא לחכות כדי לא להתמודד עם המתח, אבל יש סיבה לזה שהמתח הזה נכנס לסידרה. אז נכון, זה בשביל שאנשים ירצו לראות גם את הפרק הבא, אבל לא רק. המתח הזה גם מאתגר באיזה שהוא אופן.. התרגלתם לקבל את התשובה מיד אחרי השאלה. מבחינתי זה הורס.

דחפור

New member
אפשר לעשות

2 פרקים או 3 פרקים בשבוע במקום פרק אחד בשבוע כי זה יחרפן!

eskilo

New member
צודקת חלקית..

אני חושב שאת צודקת חלקית. המתח הוא גורם מאוד חשוב להצלחת הסידרה, ורוב הפרקים, דווקא לא נגמרים בדיוק ב"הפי אנד", תמיד יש משהו מפתיע נוסף לקראת סוף הפרק. אך אני חושב שיום שלם של הפרש זה סביר לחלוטין. במשך היום הזה אני מעלה השערות של מה שיקרה בתוכנית, ובכלל, מרגע שנגמר הפרק, אני מחכה בציפיה עצומה לפרק הבא, במיוחד אם זה פרק שמסתיים ב"המשך יבוא". במידה ויהיה פרק פעם בשבוע, אני אאבד עניין בתוכנית..כי ברגע שפספסת שבוע אחד, זה מכה..וגם, שבוע זה פשוט יותר מדי, אני אספיק לשכוח מהתוכנית ולחשוב על עניינים אחרים שמעסיקים אותי במשך השבוע..כמו בלייד למשל, אני רואה פרק אחד, ושבוע לאחר מכן אני פשוט שוכח לראות.. בקיצור, המצב הנוכחי הוא מצוין ואני חושב שכולם היו מעדיפים שזה ישאר כך.. המשך שבוע נפלא!

slayer510

New member
סמולוויל

אני דווקא חושב ש-5 פרקים בשבוע של סמולוויל זה מצוין כי תחשבו לרגע מה היה קורה אם היו משדרים פרק בשבוע של סמולוויל ובכל עונה יש 21 עד 23 פרקים כל עונה הייתה מסתיימת תוך כמה חודשים(משהו כמו 5-6 חודשים בערך-אתם תעשו את החישוב) וזה ממש לא טוב(כך לפחות אני חושב) ,ולכן הרעיון הזה של כל יום פרק הוא רעיון מצוין כי כל עונה מסתיימת כל חודש וזה מעולה. בפברואר תעלה העונה הרביעית ובמרץ תעלה העונה החמישית(כך לפחות אני מקווה). ואם זה לא היה ככה היינו צריכים לחכות עד הקיץ למשל עד שתעלה העונה הרביעית. הקיצר שימשיכו ככה וזהו

Burger4

New member
לא נראה לי שהם עוד החליטו

אולי זה דווקא יהיה טוב פרק פעם בשבוע כך שיהיה קצת אוויר..

למעלה