צחקתי בקול רם, את מטורפת
ו ווינגז New member 29/10/09 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צחקתי בקול רם, את מטורפת
B Blackcandle6 New member 29/10/09 #23 אוי, אני אוהבת את הריפר שלי ../images/Emo13.gif יודע מה להגיד...
D deisy New member 29/10/09 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי, יעל, לא יפה לעשות לי ככה, הצחקת אותי כל כך! וואל! יפה לך להיות כלה כל היום
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי, יעל, לא יפה לעשות לי ככה, הצחקת אותי כל כך! וואל! יפה לך להיות כלה כל היום
D Don Nirtin New member 29/10/09 #36 ראית את הכלה של צ'אקי?../images/Emo87.gif אם כן- אז זה מה שהזכרת לי הרגע.
D Don Nirtin New member 29/10/09 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif סופסוף יעל הטובה קצת ביצ'ית
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif סופסוף יעל הטובה קצת ביצ'ית
D Don Nirtin New member 29/10/09 #35 יאי! זה נשמע עסיסי!../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif כמובן שהכל בצחוק כן?
T Touched By Angels New member 29/10/09 #31 ../images/Emo6.gifמבינה אותך.../images/Emo219.gif היטי שלי מחמיא ואוהב רק כשאין אנשים סביבנו, בפומבי הוא גוש פרוותי מלא ברשע. iloveyou. yeti loves pepe, grr/yeti is starving. מגיב רק לpretty זה. "pepe tells yeti all the time" חש
../images/Emo6.gifמבינה אותך.../images/Emo219.gif היטי שלי מחמיא ואוהב רק כשאין אנשים סביבנו, בפומבי הוא גוש פרוותי מלא ברשע. iloveyou. yeti loves pepe, grr/yeti is starving. מגיב רק לpretty זה. "pepe tells yeti all the time" חש
S spongbob New member 30/10/09 #37 ../images/Emo110.gifואי, עד לפה! בפייסבוק של אחרים לא משחקים! [אלא אם אתם סיו ואתם מתקתקים לי את המסעדה בפייסבוק ]
../images/Emo110.gifואי, עד לפה! בפייסבוק של אחרים לא משחקים! [אלא אם אתם סיו ואתם מתקתקים לי את המסעדה בפייסבוק ]