Shut the door. Have a seat פברואר 2022 – ⚔️סיכום חודש🎧⚒️🍚🌹⚔️🎣🎪🎺

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: Never Have I Ever
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: 5*6 +111/(899-11)
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: אם אתה שוכח את היום נישואים שלנו שוב אני אוכל את אחותך

|1ספר|סדרות החודש:די מעט החודש (אולי שכחתי משהו)
סיינפלד - כרגיל מאוד נחמד. ראיתי רק ממש מעט בתחילת החודש
דקסטר: דם חדש - מעולה. אני כל כך שמח שעשו את העונה החדשה הזאת. ממש גאולה לסדרה.
The Great - בהתחלה לא הייתי בטוח לגבי העונה השניה, אבל בסופו של דבר היה טוב
מסביב לעולם ב80 יום - התחיל בינוני והמשיך להיות ממש ממש כיף.
משפחת קונור - משהו להעביר את הזמן
Star Trek: Prodigy - הסדרה התחילה מאוד ממועצת ומטה אבל האמת שממש פרקים טובים החודש
The Expanse - קול סיום קצת נמוך לסדרה ממש ממש טובה.
Ghosts - קומדיה חמודה שממשיכה כל הזמן ליצור הבדלים בינה ובין המקור הבריטי.
מחלקת גנים ונוף - ממש נהניתי מעונה 7. שיט שכחתי שרציתי לסיים אותה בינואר ונותר לי עדיין ספיישל הקורונה.
שלדון הצעיר - לא גאוני (אירוני) אבל אני מאוד נהנה
United States of Al - ככה ככה
Ordinary Joe - פרקים די טובים וסיום עונה מעניין. אני מקווה שתהיה עונה שניה.
The Tourist - סדרה אוסטרלית ממש טובה (למרות כמה דברים מוזרים תוך כדי)
ארץ נהדרת - ממשיכה להיות טובה
סופרמן ולואיס - התחילה עונה שניה נחמדה
Wolf like me - סדרה אוסטרלית חמודה
באטוומן - פרקים טובים באופן כללי
SNL - יש מערכונים טובים
Home Economics - לא משהו
Bad Buddy - כתבתי ביקורת נרחבת. זאת דרמת Boys Love תאילנדית שממש נהניתי ממנה
How I Met your Father - הפרק הראשון של הסדרה היה לדעתי ממש נחמד. בהמשך הייתי מוריד את זה לרק נחמד. אבל נראה לאן זה ימשיך
אוזרק - הולי שיט. אם הייתי יכול לבחור רק סדרת חודש אחת זאת הייתה זאת. סדרה מדהימה. עונה (או חצי עונה) מטרפת.
True Story with Ed and Randall - ראיתי רק שני פרקים אבל היה ממש ממש נחמד. אני מצפה לראות עוד. ואני ממליץ.
Somebody Somewhere - ראיתי את שני הפרקים הראשונים ודי התחברתי. זאת נראת לי סדרה עם המון המון לב. אני מצפה לראות לאן זה ממשיך
Raised by Wolves - אני התחלתי מרתון של העונה הראשונה לקראת תחילת עונה 2 בסוף השבוע. האמת שקצת חרדתי כי ממש לא הייתי בטוח אם זה יהיה טוב בצפיה חוזרת, במיוחד כי זכרתי שדברים הלכו ונהיו מוזרים במהלך העונה, אבל בנתיים ממש טוב (כבר ראיתי 7 מתוך 10 הפרקים)
Resident Alian - הפרק הראשון היה ממש נחמד
זהו זה - מצחיק כרגיל (ומעולה לראות בטלפון בזמן שאני שוטף כלים)
|1ספר|סרטי החודש:
אנקנטו - סרט די קלאסי של פיקסאר (אם כי מאלו עם שירים). עלילת תאמין בעצמך יחסית סטנדרטית וצפויה, אבל שווה מאוד בשביל השירים ואנימציה ממש יפה.
The Power of the Dog - זה סרט חזק שקשה לקלוט בזמן שצופים בו, אבל מאוד מושך אותך פנימה ואחר כך ימים שאני חושב עליו ורואה ראיונות עם השחקנים שלו.
|1ספר|שיר החודש:
We Don't Talk About Bruno מאנקנטו
מאוד מדובר באינטרנט, שמעתי עליו עוד לפני שראיתי את הסרט
|1ספר|ספר החודש:
Boyfriend Material של אלקסיס הול.תורגם לעברית בשם "בנוי לקשר" - אני מאוד ממליץ
|1ספר|דמויות החודש:
מרטי בירד (אוזרק), הלן (The Tourist), האריסון (דקסטר: דם חדש),
|1ספר|שחקני החודש:
ג'וליה גארנר (אוזרק), דייויד טננט (מסביב לעולם ב80 יום), איילה פישר (Wolf like me)
|1ספר|קראשי החודש:
ניקולאס הולט (בסדרה The Great, שם הוא לפעמים מתהלך בעירום אחורי), כריס לואוול (How I met your father) ובקטנה גיליתי לראשונה את חזאי מזג האוויר של חדשות 12 מתן יעקב כשהוא דיווח על שלג בירושלים
*ציטוט החודש: (כי שכחת, אבל שמרתי לעצמי)
Well, uh… How about you go ahead and pray to god for a miracle while I get the strap-on
האמת שאני ממש לא זוכר ממה זה ולא טרחתי לכתוב לעצמי.
בעצם אולי זה מספר החודש שלי

|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה):
*חשבת על זה בעקבות הרימייק של הנסיך המדליק מבל אייר בתור דרמה?
שיימלס בתור סדרת פנטזיה (אני לא בטוח איך זה יעבוד, אבל כנראה פרנק יהיה איש זאב)
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה:
באפי קוטלת הערפדים. גם חמשת הפרקים הכי גרועים יהיו טובים.
רגע, בעצם אפשר לבחור בסדרה שיש לה רק איזה 6 פרקים - אם זה מותר אז את The Tourist
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): דונלאד טראמפ וג'ו ביידן
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו:
בסדרה Dead Like Me הקבוצה של הריפרס נפגשים במסעדה שנקראת Der Waffle Haus. אבל זה לא בגלל שאני אוהב את האוכל הזה, אלא אני אוהב את האווירה.
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: בעיקרון החלק החשוב שטיול הוא שזה יהיה קצר אז החלל. למרות שזה מפחיד.
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: לא נראה לי שאי פעם ראיתי משהו משמעותי מהמשחקים האולימפיים של החורף. אז אני אבחר באלו של הקיץ (כל עוד זה רק לצפות מהטלוויזיה שלי)
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות):
אוקי מהסרט אנקנטו [ספוילר לסרט אנקנטו] קאסיטו הבית החי, אומנם לא חיה, אבל הוא די כמו חיית מחמד
חוץ מזה אני לא מצליח כרגע לחשוב על שום חיה ספציפית... אולי ליידי מLady and the tramp

|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: תמונות נוף
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: אני רגיל יותר לבריטי. אבל אני מאוד אוהב אוסטרלי
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: ממשיך לחפש
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: אצבעות שמתקצרות
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסה לתקשר. לא בגלל שאני מת לפתח שיחה איתם, אבל לברוח נשמע כמו עבודה קשה יותר
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: בית עם טרנינג לחלוטין

תמונה/ סרטון משהו אחר לשתף עם הכיתה:
הנה סרטון ששמרתי לי בצד לפני כמה שבועות ואני מאוד שמח מזה

הפשוטע התחילה לעשות ממים עם טום:
WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.48.24.jpeg WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.49.07.jpeg

ועוד קצת אחרים
WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.50.39.jpeg WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.52.13.jpeg

וגם שיר נוסף מאנקנטו:
Surface Pressure

Lhuna3

Well-known member
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): 2 דמויות מהטלוויזיה או מחיינו? נגיד שמחיינו, ונגיד שעדיף לא לציין את שמם כי הם (בעיקר הוא) מאוד מאוד מוכרים :ROFLMAO:
סיקרנת!
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו: סנטרל פרק. קל
אוי נכון, שכחתי.
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: לעשות אפצ'י ולהעיף את מי שבסביבה. כמובן שזה יהיה בלתי נשלט.
:-D
|1ספר|דמויות החודש: הקאסט המעולה של אוזרק
|כן|

lemon lyman

Well-known member
אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: הבית הלבן, קל.
איזה פרקים אלו יהיו ?
מעניין אם כוונה לגרועים בעיני או בכלל

לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: עניין של זמן
ראית עניין של זום ?(ארץ נהדרת)

נערך לאחרונה ב:

reasonforall

Active member
מכירים את הסרט one hour photo עם רובין וויליאמס?
האמת שלא

1643752512726.png
סקסי
תתחיל פריחת הכלניות ופרחים נוספים
מי בא לדרום אדום?
נ.ב אני טעיתי קצת בשם של זה |פנים|
גם על זה לא שמעתי. האמת שהפסקתי לראות ארץ נהדרת לפני שנייייים. לא מצחיקים אותי במיוחד

Lhuna3

Well-known member
דקסטר: דם חדש - מעולה. אני כל כך שמח שעשו את העונה החדשה הזאת. ממש גאולה לסדרה.
|כן| כנ"ל.
אוזרק - הולי שיט. אם הייתי יכול לבחור רק סדרת חודש אחת זאת הייתה זאת. סדרה מדהימה. עונה (או חצי עונה) מטרפת.
|כן||כן||כן|
ניקולאס הולט (בסדרה The Great, שם הוא לפעמים מתהלך בעירום אחורי)
זה פיטר, כן? אז גם שלי קצת |מובך|

:-D בעיקר זה על ניל ארמסטרונג.

dilia snake

Well-known member
במקום ללכת לישון.

|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם: עד עצם היום הזה
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: 20+10
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: "אם לא תסתום ת'פה על הבוקר אני אוכל אותך"

|1ספר|סדרות החודש
: אני אלך על Transplant למרות שהעונה הזאת אחרי 4 פרקים פחות טובה.
|1ספר|סרטי החודש: הא?
|1ספר|שיר החודש: אין לי
|1ספר|ספר החודש: דווקא חודש מוצלח מבחינת קריאה: Shadow of Night ,The Book of Life, האורחת המושלמת, הגבעה מעל האגם ובתולות (שהתחלתי אתמול, אבל נכנס לספירה)
|1ספר|דמויות החודש: מת'יו מליל כול המכשפות, גודווין משיקגו MED
|1ספר|שחקני החודש: כריסטין ברנסקי ו-Hamza Haq
|1ספר|קראשי החודש: מת'יו גוד.

|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה)
: לא עולה לי עכשיו.
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: NCIS לוס אנג'לס, אני מחוסנת.
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): סטייבלר ובנסון ובכלל אנשים בגיל של ההורים שלי עושים סקס.
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו
: מולי'ס, שזה הפאב של השיקגו'ז.
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: מסביב לעולם.
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ: קיץ
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות)
: סטיץ'

|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף
: נוף
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: בריטי
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת.
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: פיצוץ בלונים של מסטיקים
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסים לשכנע אותם להשמיד את האנושות.
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: בבית עם טרנינג, למה לצאת בחוץ ולהיות עם עוד אנשים?

תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:
אין לי כוח לחפש אבל בזמן האחרון בגלל שסטיבן קולבר לא מוכן להגיד את השם של טראמפ או לחקות אותו הוא נותן לילד להקריא את מה שהוא אומר וזה פשוט מושלם.

dory30

Well-known member
|תוף| השאלון|תוף|

|נורה|סדרה שמתחילה באותה אות כמו השם שלכם
: דגרסי
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: אחשוב ואודיע לרכז המתמטיקה, אי שם באביב.
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: איפה הבשר, יא שחיף?

|1ספר|סדרות החודש:הדיילת, שערורייה אנגלית למדי
|1ספר|סרטי החודש: ג'אנגל קרוז
|1ספר|שיר החודש: יעלה ויבוא בסוף
|1ספר|ספר החודש:
|1ספר|דמויות החודש: קאסי בודן, הדיילת
|1ספר|שחקני החודש: יו גרנט, שערורייה אנגלית למדי
|1ספר|קראשי החודש: רוזי פרז מהדיילת נראית טוב, למרות ששנות ה-90 כבר חלפו מזמן.

|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): הדיילת בגרסת אנימציה
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: לא ברור.
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): מ הזה?!
: חדר האוכל של "הלטווס הלבן"
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?: אופציה ב'.
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ:מונדיאל
: באגס באני

|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף: נוף. אם כבר,להכיר את העולם.
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: סקוטי
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?: אין לי רישיון.
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: כיפוף כפית, אורי גלר כבר עשה את זה.
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: כן, בטורקית.
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: לצאת עם וילאנל ולחגוג.

הפעם החלטתי להדביק משהו נוסטלגי.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: NCIS לוס אנג'לס, אני מחוסנת.
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: מנסים לשכנע אותם להשמיד את האנושות.
|כן|
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: בבית עם טרנינג, למה לצאת בחוץ ולהיות עם עוד אנשים?
בדיוק.

Aranel Nenharma

Well-known member
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם:
אצלך זה קל 100X2
|1ספר|דמויות החודש: מרטי בירד |כתר| (אוזארק), פיטר, קת'רין, ליאו (The Great)
|1ספר|שחקני החודש: ג'ייסון בייטמן |כתר| (מרטי בירד, אוזארק)
|1ספר|קראשי החודש: מרטי בירד (זה לא ממש קראש קראש, אבל קצת נמשכת אליו)
אז לא הבנתי, את ממליצה על אוזארק?
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): גארי גרגיץ' (פארקס) וג'ורג' קוסטנזה (סיינפלד)
הכנה קטנה:
1643752512726.png
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): פו הדוב |לב|
וכל הבית יהיה דביק מדבש
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?: סקוטי!!! |שפם| מבין אלה שכתבת אני בעקרון אבחר בריטי בד"כ, אבל על הגבר הנכון גם אוסטרלי טוב :p ;-) (ראו חתימה)
צודקת! שכחתי סקוטי. למרות שזה מבטא מדהים אבל לא מבינים מילה ממה שהם אומרים
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?: פורצת להם לטארדיס ומכריחה אותם לקחת אותי איתם!!
כן..
ברור, מי צריך אנשים זרים בתמונות שלנו?
מכירים את הסרט one hour photo עם רובין וויליאמס?
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה: עניין של זמן
היא גם באמת שודרה בלופים בחינוכית
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?: טרינינג, נטפליקס ו'חברים'
הכי טוב

didalf

Well-known member
אני עושה ניקקק שאלון עכשיו ולקרוא ולהגיב אח"כ כי לא תהיה לי מנוחה אם אני לא אענה|פנים|

|תוף| השאלון|תוף|

:|קדימה|(ה)עוקץ
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם:|קדימה|כבר אחרי 12 לאאאא;-( 100-70!!
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?:|קדימה|גם הפיל הקטן יהיה גדול

|1ספר|סדרות החודש:|קדימה|רבלדה הדור הבא - כמה מטומטמם ככה מהנה. והשיריםםםם|מאוהב| קטע שזה היה החודש מרגיש לפני שנה.
The Other Two - קומדיה ממש חמודה. הבעיה היחידה שהיא בדודים בלבד.
וגם נהנית מש"ח רנדומלי של פארקס ושיטס קריק
|1ספר|סרטי החודש
:|קדימה|כל מיני דברים רנדומליים ביס מיוזקלס אבל לא משהו חדש שהתרשמתי ממנו. וראיתי שוב אנקטו.
|1ספר|שיר החודש:|קדימה|Encanto - We Don't Talk About Bruno - יותר מדבקקקק מאומיקרון!!!!
|1ספר|ספר החודש:|קדימה|פפפפחחח
|1ספר|דמויות החודש:|קדימה|ברוק וקארי מדה אדר טו
|1ספר|שחקני החודש:|קדימה|עדיין אנדרו גארפילד ואמה סטון
|1ספר|קראשי החודש:|קדימה|עדיין אנדרו גארפילדדדד|מאוהב|

|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה):|קדימה|הא שאלה יפה. בעקרון הכל כמחזמר:-D אני רוצה מחזמר של הנוקמים!! פרק מחזמר בברוקלין 99 יכל להיות טוב. ממש שינוי ז'אנר לא עולה לי.
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה:|קדימה|ברוקלין 99. נראה לי עדיין כיף מספיק.
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג):|קדימה|חח בעקבות פרק שהיה אתמול בפארקס - רון ותמי2. וגם פרנק גאלגר וכל אחת שדי ראינו מספיק8-{
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו:|קדימה|האליבי בשיימלס, הבר של ברוקלין ששכחתי את שמו, הבר מאיך פגשתי את אמא. אוו הבר של מקס ומו בזואי רק בשביל הסיכוי שהם ישירו.
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?:|קדימה|מסביב לעולם לא רוצה חלל!!!
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ:|קדימה|קיץ נראה לי.
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות):|קדימה|החתול של שרק|מאוהב|

|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף:|קדימה|נוף. או אני בנוף. אבל ממש לא הרבה סלפי אני גרועה בסלפי.
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?:|קדימה|בריטי
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?:|קדימה|ממשיכה לחפש אני חננה רצח וגם אדם מתחשב ושונאת כשאנשים תוקעים את האוטו שלהם במקומות שהוא לא צריך להיות בהם. (אבל בגלל זה דאגתי לעבור לדירה שיש לה חניה אפילו שזה טיפה יקר יותר וקצת מרוחק ממרכז העיר. כי אני ממש שונאת לחפש חניה וגם גרועה בחניה ברחוב)
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על:|קדימה|חחח במיספיטס ההיא המסכנה שכל מי שהיה נוגע בה נהיה חרמן בקטע מפחיד. ויותר קלאסי אז רוג הכשלון הזאת שיונקת מאנשים כוח או חיים במגע בלבד.
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?:|קדימה|תלוי אם הם מגעילים כאלה או חתיכים מאסגרד.
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?:|קדימה|בטריינינג כמובן עם בן זוגי הרדיאטור.

תמונה/ סרטון/ משהו אחר לשתף עם הכיתה:|קדימה|הממ אין לי:-0 בעצם יש לי אבל זה טיקטוק ואי אפשר להטמיע:
רוזה דיאז עושה אנקנטו (היא מדבבת את הדמות הראשית)
זה כנראה מלהיב בעיקר אותי אבל מה אם טיילור סוויפט הייתה כותבת את השיר של קינג ג'ורג' בהמילטון:

שאלון יפה מאד כל הכבוד! קו-הדה שאלונים אפרובד|פטיש|

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
|תוף| השאלון|תוף|

:
pass
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם:
pass
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?:
"ואז היא אומרת: סבתא, איזה שיניים גדולות יש לך, כאילו, ברצינות, אפילו לא התחפשתי,מי יודע מה, סתם כותונת לילה וכובע...מה היא פספסה?"

|1ספר|סדרות החודש:
|1ספר|סרטי החודש
: SPIDERMAN-NO WAY HOME
|1ספר|שיר החודש
:
|1ספר|ספר החודש
:
|1ספר|דמויות החודש
: גנרל קריג
|1ספר|שחקני החודש
: דיויד טננט
|1ספר|קראשי החודש
ורה ביילי,מרישה ריי,

|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה)
:
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה
:
|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): קפטן קירק ו ספוק
:
|*|מסביב לעולם ב- 80 יום או טיול בחלל לשעתיים?
: 80 יום
|*|משחקים אולמפים; חורף או קיץ:חורף
: סטיץ, נשמע כיף

|פח|בטיול מה יש לכם יותר; תמונות סלפי או תמונות של נוף
: תמונות נוף, אני לא פוטוגני
|פח|מבטא אירי, בריטי או אוסטרלי?
: אירי
|פח|יום שישי בערב ואתם לא מוצאים חניה, ממשיכים לחפש או חונים על המדרכה?
: מונית לא צריכה לחנות
|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על
: אין דבר כזה,
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?
: אני אנסה לתקשר...אחרי שאראה שהם לא חוטפים אנשים
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?
: להישאר בבית, אין כח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

מילי08

Well-known member
סדרות חוזרות (Raised by Wolves, Disenchantment, The Marvelous Mrs. Maisel, Killing Eve, Space Force, חוק וסדר)
Space Force לא יאמן שנתנו אור ירוק להמשיך את הפיאסקו הזה
Killing Eve מתישהו אני אתחיל אותה
Disenchantment חמודה, סבבה
חוק וסדר זה כמו אופרת סבון שלעולם לא תיגמר. לא יודעת למה מתייחסים לזה כאל עונה חדשה...
תתחיל פריחת הכלניות ופרחים נוספים
יופי!
לצידו כמובן Galentine Day
חבל שזה לא תפס באמת. אבל יש לי רעיון! בואו נחליט שבגלנטיין דיי כולנו ניכנס לפורום באותו זמן עם כוסית משקה :-P:
ובגלל שזאת שנה עברית מעוברת גם נחגוג את פורים קטן
פעם הסבירו לי אבל אני לא זוכרת מה הקשר
אולי תתחיל התחממות
אמן. קר לי על בסיס קבוע
שאלון יעלה מאוחר יותר (הפעם יעל תעשה)
יאאא |מאוהב|
אבל לבנתיים: לב או בטן?
בטן של תינוקות וגורים, כשהיא שמנמנה ועגלגלה ומתוקה
יש בזה משהו (אני חשבתי על לכתוב במקור "תחושת לב או תחושת בטן" אבל לא הייתי בטוח אם 'תחושת לב' זה דבר אמיתי)
אני נשארת עם בטן של קטנטנים
מה כאילו כמה ימים לפני סוף החודש אתה תוקף אנשים במסרים ומכריח אותם להכין שאלון?:-D
כן! אני פשוט ביקשתי דחייה מלפני חודשיים
אז בוא נסכם שמייקל בעלי זה השם משפחה שלו|לב|
יאללה
יאו אתה תצחק אבל אני באמת חשבתי על זה :-D :-D :-D :-D :-D :-D
וכיף לה שהיא קרובה אליו
של דרו ברימור ועדימון.
לאף אחד לא אכפת מאנשים אחרים ברשימה העילגת שלך😡
על הביזיון הזה אני הולכת לבחור בשחקן ודמות זהים
Shut the door. Have a seat - הייתי צריכה את גוגל בשביל לגלות מאיפה זה, אבל לא באשמתי כי זו סדרה שלא צפיתי בה
גם אני לא, אבל למדתי משהו חדש
רק שיפול על יום שבת! |הלוואי| [יום המרמיטה]
אמן כן יהי רצון!
אבל אז זה אומר שגם השם משפחה שלך יהיה בעלי
חח ניק
אני אדם חומרני, את הבטן אני רואה את הלב לא אז אני לא יכולה להשוויץ שיש לי כזה
תכלס
היה מגניב אם בטן היה כמו לב והיה מוציא דם לכל מקום|מזרק|
אמא איזה דימוי מקאברי :-D

השאלון יחכה לסופ"ש. מחר כנראה לא אספיק :-/

Lhuna3

Well-known member
איזה פרקים אלו יהיו ?
[5 הפרקים הכי גרועים של הבית הלבן]
אין לי מושג, אני לא זוכרת פרק שהיה ממש רע בעיני ולכן אני מרגישה די בטוחה שגם ה-5 הכי גרועים יהיו לי מספיק מהנים.
מעניין אותי אבל אם בעינייך יש כאלו, ואיזה.

דמויות החודש: קאסי בודן, הדיילת
|כן| היא מעולה!

אצלך זה קל 100X2
אולי! 🤷‍♀️
אז לא הבנתי, את ממליצה על אוזארק?
תצפי בזה, את מפסידה!!

הכנה קטנה:
1643752512726.png
:-D אוי ויי שכחתי מזה.

Lhuna3

Well-known member
|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?:|קדימה|גם הפיל הקטן יהיה גדול
מה קשור פיל?? זה ציטוט מאיפשהו? מרגישה שאני מפספסת דברים.
סדרות החודש:|קדימה|רבלדה הדור הבא
מה זה? ומתי היה הדור הקודם?
בעקרון הכל כמחזמר:-D אני רוצה מחזמר של הנוקמים!! פרק מחזמר בברוקלין 99 יכל להיות טוב.
האמת שכן, הייתי גם שמחה לראות הרבה דברים כמחזמר, נגיד דקסטר יכול היה להיות אדיר :-D
וגם פרנק גאלגר וכל אחת שדי ראינו מספיק8-{
כן, איכ.
בגלל זה דאגתי לעבור לדירה שיש לה חניה אפילו שזה טיפה יקר יותר וקצת מרוחק ממרכז העיר.
|כן| בלי ספק אם יש משהו ששווה להשקיע בו כסף כשגרים בעיר זה חניה משלך.
|פח|חייזרים נחתו, אתם בורחים מהם או מנסים לתקשר איתם?:|קדימה|תלוי אם הם מגעילים כאלה או חתיכים מאסגרד.
|כן| (או מגאליפריי)
|פח|בוולנטיין דיי, לצאת ולחגוג ביוקר או להשאר בבית עם טרינינג?:|קדימה|בטריינינג כמובן עם בן זוגי הרדיאטור.
:-D סליחה, הוא בן זוגי בכלל!
זה כנראה מלהיב בעיקר אותי אבל מה אם טיילור סוויפט הייתה כותבת את השיר של קינג ג'ורג' בהמילטון:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

didalf

Well-known member
לא הוא פשוט שולח יום יומיים לפני הודעות לאנשים ושואל אם בא להם להכין(אני יודעת, כי סירבתי בנימוס B-| )
פוטייטו פוטאטו:p
ואת חצופה שסירבת, מגיע לך קנסB-|

:-D:-D

עדימון זאת עדי|חזיר|? לא כבר יש לה שם אחר?
אתה יכול לקרוא לי עדי|חזיר| אתה יכול לקרוא לי עדי|חזיר| וואנקרו סטאן, אתה יכול לקרוא לי עח"ו סטאן, אתה יכול לקרוא לי עדימון, רק אל תשכח לקרוא לי לארוחת ערב:-P:

|1ספר|שיר החודש: כן אני עדיין עם זה (שומעת כל יום של משרד כל הדרך הביתה)
טוב מאד|מאוהב|

אבל אני מתה גם על זה (למרות שלא זוכרת אם זה מהחודש)
חחח כן זה היה יציאה טובה שלהם

|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): גארי גרגיץ' (פארקס) וג'ורג' קוסטנזה (סיינפלד)
ג'יזס:-D8-{

|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): פו הדוב |לב|
|מאוהב|

|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: להפוך לבלתי נראה אבל רק כשאף אחד לא מסתכל.
תכלס:-D

תמונה/ סרטון משהו אחר לשתף עם הכיתה:

חחחחחחחחחחחחח:-D:-D
גם הראשון לא תפס בציטוט משומה

ואל תשפטו אותי אבל אני נקרעת מצחוק מהדברים האלה (בכלל אני מתה על העמוד פייסבוק הזה, ואפרופו מבטאים אוסטרליים)
[ואם אין לכם כוח להכל אז הקטע הכי מצחיק בעיני הוא בדקה 01:30]
יש לצפות עם קול מופעל!
חחחחח מתה על אוזי מן! ועל אנשים נופלים:-D היום הלכנו להחליק על הקרח במטולה אחותי דפקה נפילה יפה מאד לצערי לא צילמתי.

|1ספר|שחקני החודש: טום הולנד, אנדרו גארפילד וטובי מגווייר (למרות שספיידרמן היה חודש קודם)
יאסס|מאוהב|

|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): טימון, מלך האריות
אבל הוא בא קומפלט עם פומבה

|פח|כוח העל הכי מיותר שיכול להיות לגיבור על: לעשות אפצ'י ולהעיף את מי שבסביבה. כמובן שזה יהיה בלתי נשלט.
:-D:-D

didalf

Well-known member
|נורה|תרגיל חשבון שהפתרון זה הגיל שלכם: 5*6 +111/(899-11)
כמובן שתשקיע בתרגיל מסובך מידי

|נורה|מה אמר הזאב לתרנגול?: אם אתה שוכח את היום נישואים שלנו שוב אני אוכל את אחותך

"מעט"|שפם|

We Don't Talk About Bruno מאנקנטו
חחחחח כמובן אי אפשר שלא. THUNDER!!!!

שיימלס בתור סדרת פנטזיה (אני לא בטוח איך זה יעבוד, אבל כנראה פרנק יהיה איש זאב)
אממממממממממממ לא!

|*|בעקבות הסדרה החדשה "פאם וטומי", 2 דמויות שממש אבל ממש לא הייתם רוצים לראות קלטת סקס שלהם (לא חייבים להיות זוג): דונלאד טראמפ וג'ו ביידן
ג'יזס#2:-D8-{

הנה סרטון ששמרתי לי בצד לפני כמה שבועות ואני מאוד שמח מזה
חחחח ראיתי את זה:-D

הפשוטע התחילה לעשות ממים עם טום:
WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.48.24.jpeg
WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.49.07.jpeg
חחח כן כל פעם שאני רואה שהיא מעלה את טום אני שמחה בשבילך.

וגם שיר נוסף מאנקנטו:
Surface Pressure
כןןןן|מאוהב|

Aranel Nenharma

Well-known member
להתקשר לאגודה למען זכויות התרנגול?
|1ספר|סרטי החודש:
אנקנטו - סרט די קלאסי של פיקסאר (אם כי מאלו עם שירים). עלילת תאמין בעצמך יחסית סטנדרטית וצפויה, אבל שווה מאוד בשביל השירים ואנימציה ממש יפה.
The Power of the Dog - זה סרט חזק שקשה לקלוט בזמן שצופים בו, אבל מאוד מושך אותך פנימה ואחר כך ימים שאני חושב עליו ורואה ראיונות עם השחקנים שלו.
שתי סרטים ברשימה שלי
|1ספר|קראשי החודש:
ניקולאס הולט (בסדרה The Great, שם הוא לפעמים מתהלך בעירום אחורי), כריס לואוול (How I met your father)
שניהם לא מקבלים מספיק כבוד שמגיע להם |מאוהב|
*ציטוט החודש: (כי שכחת, אבל שמרתי לעצמי)
אוי נכון שכחתי|פנים|
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה):
*חשבת על זה בעקבות הרימייק של הנסיך המדליק מבל אייר בתור דרמה?
בעקרון כן, אבל הרעיון בא לי בעקבות הפרודיה שעשו לזה בSNL.
וכבר ההצעות שלכם יותר טובות ממה שעשו לנסיך המדליק
|*|זוכרים שהיו משדרים בלופ סדרה בחינוכית בסופ"ש, אז אתם חייבים לראות לופ של 5 פרקים מאותה סדרה, איזה סדרה הייתם רוצים שזה יהיה, אבל זה 5 הפרקים הכי גרועים של הסדרה:
באפי קוטלת הערפדים. גם חמשת הפרקים הכי גרועים יהיו טובים.
רגע, בעצם אפשר לבחור בסדרה שיש לה רק איזה 6 פרקים - אם זה מותר אז את The Tourist
אמרתי 5 פרקים אז 5 פרקים:-[. ניק מי כמוך יודע שאסור להפר את החוקים
* לכל האחרים תרגישו חופשי לעשות מה שבא לכם
|*|מסעדה/ פאב טלוויזיוני שהייתם רוצים לבלות בו:
בסדרה Dead Like Me הקבוצה של הריפרס נפגשים במסעדה שנקראת Der Waffle Haus. אבל זה לא בגלל שאני אוהב את האוכל הזה, אלא אני אוהב את האווירה.
סדרה טובה. נגמרה מהר מדי
האמת שלא [one hour photo]
רובין וויליאמס משחק עובד בחנות פיתוח תמונות ששומר לעצמו עותקים מהתמונות ובעצם כך מרגיש שהוא חלק מהמשפחה בתמונה.
לא ראיתי מזמן את הסרט אבל זוכרת שהוא טוב
|1ספר|קראשי החודש: מת'יו גוד.
|מאוהב|
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות): סטיץ'
נשמע סיוט לסדר אחריו את הבית
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה): הדיילת בגרסת אנימציה
נשמע מעולה. בגרסה אנימה כזו
|1ספר|שחקני החודש:|קדימה|עדיין אנדרו גארפילד ואמה סטון
|1ספר|קראשי החודש:|קדימה|עדיין אנדרו גארפילדדדד|מאוהב|
את לא יודעת איזה אושר זה עושה לי לדעת שגילת את אנדרו ואת עדיין אובסיסית עליו
הוא כזה מושש:love:
|*|סדרה שהייתם רוצים לראות אותה בז'אנר אחר, (לדוגמה סדרה קומדיה שהייתם רוצים לראות אותה כדרמה):|קדימה|הא שאלה יפה. בעקרון הכל כמחזמר:-D אני רוצה מחזמר של הנוקמים!! פרק מחזמר בברוקלין 99 יכל להיות טוב. ממש שינוי ז'אנר לא עולה לי.
אנדי כמובן יודע לשיר בthe lonely island וגילנו עכשיו שסטפני שרה כמו מלאך, אז כן
|*|חיה מסרט מצוייר שהייתם רוצים לאמץ כחיית מחמד (גם חיות מאונשות):|קדימה|החתול של שרק|מאוהב|
הוא כזה חומד!! זה היה הדיסקטופ שלי אי שם בתחילת שנת 2000
שאלון יפה מאד כל הכבוד! קו-הדה שאלונים אפרובד|פטיש|
תודה רבה
חבל שזה לא תפס באמת. אבל יש לי רעיון! בואו נחליט שבגלנטיין דיי כולנו ניכנס לפורום באותו זמן עם כוסית משקה :-P:
אני ממש בעד!!
זה יהיה גם הזדמנות מצויינת לעשות live twitt לפרק ספיישל קרונה לסיום צפייה הסדרה שלנו
אמא איזה דימוי מקאברי :-D
8-):
תצפי בזה, את מפסידה!! [אוזארק]
פעם התחלתי את הפרק הראשון והפסקתי אחרי רבע שעה. אבל זה נראה לי היה סתם כי זה היה זמן לא מתאים.
אני כל הזמן אומרת לעצמי שאני צריכה לחזור לזה

למעלה