סיינפלד - כרגיל מאוד נחמד. ראיתי רק ממש מעט בתחילת החודש
דקסטר: דם חדש - מעולה. אני כל כך שמח שעשו את העונה החדשה הזאת. ממש גאולה לסדרה.
The Great - בהתחלה לא הייתי בטוח לגבי העונה השניה, אבל בסופו של דבר היה טוב
מסביב לעולם ב80 יום - התחיל בינוני והמשיך להיות ממש ממש כיף.
משפחת קונור - משהו להעביר את הזמן
Star Trek: Prodigy - הסדרה התחילה מאוד ממועצת ומטה אבל האמת שממש פרקים טובים החודש
The Expanse - קול סיום קצת נמוך לסדרה ממש ממש טובה.
Ghosts - קומדיה חמודה שממשיכה כל הזמן ליצור הבדלים בינה ובין המקור הבריטי.
מחלקת גנים ונוף - ממש נהניתי מעונה 7. שיט שכחתי שרציתי לסיים אותה בינואר ונותר לי עדיין ספיישל הקורונה.
שלדון הצעיר - לא גאוני (אירוני) אבל אני מאוד נהנה
United States of Al - ככה ככה
Ordinary Joe - פרקים די טובים וסיום עונה מעניין. אני מקווה שתהיה עונה שניה.
The Tourist - סדרה אוסטרלית ממש טובה (למרות כמה דברים מוזרים תוך כדי)
ארץ נהדרת - ממשיכה להיות טובה
סופרמן ולואיס - התחילה עונה שניה נחמדה
Wolf like me - סדרה אוסטרלית חמודה
באטוומן - פרקים טובים באופן כללי
SNL - יש מערכונים טובים
Home Economics - לא משהו
Bad Buddy - כתבתי ביקורת נרחבת. זאת דרמת Boys Love תאילנדית שממש נהניתי ממנה
How I Met your Father - הפרק הראשון של הסדרה היה לדעתי ממש נחמד. בהמשך הייתי מוריד את זה לרק נחמד. אבל נראה לאן זה ימשיך
אוזרק - הולי שיט. אם הייתי יכול לבחור רק סדרת חודש אחת זאת הייתה זאת. סדרה מדהימה. עונה (או חצי עונה) מטרפת.
True Story with Ed and Randall - ראיתי רק שני פרקים אבל היה ממש ממש נחמד. אני מצפה לראות עוד. ואני ממליץ.
Somebody Somewhere - ראיתי את שני הפרקים הראשונים ודי התחברתי. זאת נראת לי סדרה עם המון המון לב. אני מצפה לראות לאן זה ממשיך
Raised by Wolves - אני התחלתי מרתון של העונה הראשונה לקראת תחילת עונה 2 בסוף השבוע. האמת שקצת חרדתי כי ממש לא הייתי בטוח אם זה יהיה טוב בצפיה חוזרת, במיוחד כי זכרתי שדברים הלכו ונהיו מוזרים במהלך העונה, אבל בנתיים ממש טוב (כבר ראיתי 7 מתוך 10 הפרקים)
Resident Alian - הפרק הראשון היה ממש נחמד
זהו זה - מצחיק כרגיל (ומעולה לראות בטלפון בזמן שאני שוטף כלים)
אנקנטו - סרט די קלאסי של פיקסאר (אם כי מאלו עם שירים). עלילת תאמין בעצמך יחסית סטנדרטית וצפויה, אבל שווה מאוד בשביל השירים ואנימציה ממש יפה.
The Power of the Dog - זה סרט חזק שקשה לקלוט בזמן שצופים בו, אבל מאוד מושך אותך פנימה ואחר כך ימים שאני חושב עליו ורואה ראיונות עם השחקנים שלו.
We Don't Talk About Bruno מאנקנטו
מאוד מדובר באינטרנט, שמעתי עליו עוד לפני שראיתי את הסרט
מרטי בירד (אוזרק), הלן (The Tourist), האריסון (דקסטר: דם חדש),
ג'וליה גארנר (אוזרק), דייויד טננט (מסביב לעולם ב80 יום), איילה פישר (Wolf like me)
ניקולאס הולט (בסדרה The Great, שם הוא לפעמים מתהלך בעירום אחורי), כריס לואוול (How I met your father) ובקטנה גיליתי לראשונה את חזאי מזג האוויר של חדשות 12 מתן יעקב כשהוא דיווח על שלג בירושלים
*ציטוט החודש: (כי שכחת, אבל שמרתי לעצמי)
Well, uh… How about you go ahead and pray to god for a miracle while I get the strap-on
האמת שאני ממש לא זוכר ממה זה ולא טרחתי לכתוב לעצמי.
בעצם אולי זה מספר החודש שלי
*חשבת על זה בעקבות הרימייק של הנסיך המדליק מבל אייר בתור דרמה?
שיימלס בתור סדרת פנטזיה (אני לא בטוח איך זה יעבוד, אבל כנראה פרנק יהיה איש זאב)
באפי קוטלת הערפדים. גם חמשת הפרקים הכי גרועים יהיו טובים.
רגע, בעצם אפשר לבחור בסדרה שיש לה רק איזה 6 פרקים - אם זה מותר אז את The Tourist
בסדרה Dead Like Me הקבוצה של הריפרס נפגשים במסעדה שנקראת Der Waffle Haus. אבל זה לא בגלל שאני אוהב את האוכל הזה, אלא אני אוהב את האווירה.
אוקי מהסרט אנקנטו [ספוילר לסרט אנקנטו] קאסיטו הבית החי, אומנם לא חיה, אבל הוא די כמו חיית מחמד
חוץ מזה אני לא מצליח כרגע לחשוב על שום חיה ספציפית... אולי ליידי מLady and the tramp
תמונה/ סרטון משהו אחר לשתף עם הכיתה:
הנה סרטון ששמרתי לי בצד לפני כמה שבועות ואני מאוד שמח מזה
הפשוטע התחילה לעשות ממים עם טום:
ועוד קצת אחרים
וגם שיר נוסף מאנקנטו:
Surface Pressure