shocking sale

naamon

New member
shocking sale

לכל המחכות למבצעים - הייתי אתמול בקניון איילון ולא הבנתי מה פשר נחילי האדם שגודשים אותו. הסתבר שיש מבצע מיוחד בקניני עזריאלי. לא ביליתי שם זמן רב אבל מבין המבצעים שהצלחתי לקלוט ומעניינים אותנו: אישה אישה - למעט חליפות ערב הכל 1+1 קרייזי ליין - מבחר קטן של חולצות 1+1 ושאר החנות 30% הנחה מתאים לי - מבחר חולצות במחירים מצחיקים ולא הצלחתי להכנס לחנות... HDL - רק למי שנכנסת למידה 42 לצערי (הלוואי עלי...) - מחירים מעולים גולף - מבחר פריטים קטנצ'יק 1+1 ועל השאר הנחות משתנות. ג'אמפ - מבחר פצפון (בעיקר גופיות) 1+1. השאר - השני בחצי מחיר. לצערי לא הגעתי לדורין פרנקפורט, הגרה ורעומה. ודרך אגב גם על קוסמטיקה, מצעים ומגבות יש 1+1 במלא חנויות. בכל מקרה ממליצה לכן לבדוק, המבצע רק עד מחר. לפעמים יש מציאות. סופ"ש נעים לכולן. נעמה

המון תודה

מחר אני עם צאת השבת אקפוץ לעזריאלי .אני אבוא עם כפפות אגרוף לפי מה שסיפרת כאן

naamon

New member
לא עמדתי בפיתוי

וחזרתי לקניון איילון מוקדם ביום שישי אחרי שלא הצלחתי לקנות בחמישי כלום. הלכתי ישר לשדרת המעצבים ואני שמחה לבשר לכם שבכל החנויות בשדרה יש מבחר (מאוד מסוים) של פריטים 1+1:הגרה, רמי לי, רעומה ודורין פרנקפורט. ברוב החנויות יש על שאר המלאי הנחה מסוימת. אני קניתי 4 חולצות ויסקוזה אצל דורין פרנקפורט ב 285 ש"ח כולן 1+1 מידות 5 או 4 והמידה שלי כרגע היא 46-48. המוכרת הבטיחה לי שהן מתרחבות והאמת היא ממש צודקת, לפחות לגבי זו שלבשתי כבר. דרך אגב גם בקניון ארנה יש מבצע בכל החנויות. לא יודעת פרטים.

למעלה