shit! I mean, shoot! האיש רואה שיש לידו ילדים, ומתקן את הקללה... יש רעיונות בעברית?
ט טרסיוס New member 1/2/06 #1 shit! I mean, shoot! האיש רואה שיש לידו ילדים, ומתקן את הקללה... יש רעיונות בעברית?
B Boojie New member 1/2/06 #6 בלה. לחצתי בטעות על שליחה בטרם עת. התכוונתי, כמובן, בן זונה / בן יונה, אם כי יש מה לומר בזכות ההודעה המינימליסטית הקודמת.
בלה. לחצתי בטעות על שליחה בטרם עת. התכוונתי, כמובן, בן זונה / בן יונה, אם כי יש מה לומר בזכות ההודעה המינימליסטית הקודמת.
B Boojie New member 2/2/06 #11 אני חמודה תמיד. אבל יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני מקללת כמעט כל הזמן.
B Boojie New member 2/2/06 #12 הזכרת לי את שנה א' בפסיכולוגיה שבה נהגנו לקלל "בן זו-דיאזפינים". (בנזודיאזפינים, קבוצת חומרי ההרגעה שמכילים בין השאר את הוואליום. כן, בדיחה שמצחיקה רק סטודנטים לפסיכולוגיה.)
הזכרת לי את שנה א' בפסיכולוגיה שבה נהגנו לקלל "בן זו-דיאזפינים". (בנזודיאזפינים, קבוצת חומרי ההרגעה שמכילים בין השאר את הוואליום. כן, בדיחה שמצחיקה רק סטודנטים לפסיכולוגיה.)
B Boojie New member 2/2/06 #14 מזכיר לי את שנה א' בפסיכולוגיה שבה נהגנו לקלל "בן זו-דיאזפינים". (בנזודיאזפינים, קבוצת חומרי ההרגעה שמכילים בין השאר את הוואליום. כן, בדיחה שמצחיקה רק סטודנטים לפסיכולוגיה.)
מזכיר לי את שנה א' בפסיכולוגיה שבה נהגנו לקלל "בן זו-דיאזפינים". (בנזודיאזפינים, קבוצת חומרי ההרגעה שמכילים בין השאר את הוואליום. כן, בדיחה שמצחיקה רק סטודנטים לפסיכולוגיה.)
B Boojie New member 2/2/06 #15 יופי, תפוז, יופי. עושה לי פרצוף שלא שלח את ההודעה, כדי שאני אשחזר אותה, אה? תודֶה, תודה שאתה פשוט נהנה מזה!
יופי, תפוז, יופי. עושה לי פרצוף שלא שלח את ההודעה, כדי שאני אשחזר אותה, אה? תודֶה, תודה שאתה פשוט נהנה מזה!