shirshor.... 3 dvarim

maya2004

New member
shirshor.... 3 dvarim

שהייתם לוקחים לאי בודד

eori

New member
או.קיי

אם בצחוק אז הייתי לוקח פוווווווווווווווווול טמפונים כי שזורקים אותם למים הם היו מתנפחים,והייתי לוקח תחבושות כדי לעשות כסוי מעל הטמפונים ולהחזיק אותם ביחד חחח ואין דבר שלישי בקטגוריה של הצחוקים. ואם ברצינות אז הייתי לוקח אספקה תמידית של אוכל ומים ואת החברים שלי:)

justnoa

New member
תמיד אפשר גם

לקחת חברים יחד עם כמה שלא כל כך אכפת לך מהם ואותם לאכול אח"כ ויש לך עוד שני דברים שיכולים לכלול אחד מהם מים נגיד, למרות שתמיד אפשר לשתות קצת מיץ מלוחים, אז במקום מים הייתי אומרת אספקה נצחית של תרכיז כלשהו כדי שיהיה גם חשק לשתות ועוד משהו... קצת כסף למקרה שאוטו גלידה יעבור בדרך טוב, משהו קצת יותר נורמלי יהיה, ארגז מלא בדרכים לבדר את עצמי (=מחשב, טלויזיה, משחקים וכ'ו)

נעמצי

New member
ןאני הייתי לוקחת

פלאפון עם בטריה שניטענת מתנועה בידיים ( קונים כזו בלונדון ), זה טיפשי לקחת מים כי באי בודד יש קוקוס ומי ים שאפשר להטפיל חחחחחחחחחחחחחחח א חוץ מפלאפון הייתי לוקחת מיני דיסק ומצלמה עם מללללללללללא פילי כדי שאני יתועד לפני המוות. שידעו שהייתי שם

חחח נעמה קרעת אותי....

אממ הייתי לוקחת את הבלונדי... למקרה שנשתעמם וננסה לבדר את עצמנו בעזרת הבאת ילדים לעולם...
חחח... פלאפון עם הבטריה של נעמה (כדי לספר לחברות על ביצועיו LOL
) ואספקה תמידית של קולה, חטיפים, אוכל, שמפו, קונדישינר, קרם לשיער ומברשות שיניים...
*מה..?! צריך לשמור על הגיינה גם באי בודד...

נעמצי

New member
וואי ,

בחיים לא הייתי שורדת באי בודד. הגיינה ? יש מי ים מסביב את כל שניה מתקלחת........ ולצחצח שיניים? מתים שם אחרי כמה שעות כשקניבלים מבשלים אותך שם.. אז הייתי מוותרת על מברשת שיניים

EROTOMANIA

New member
...........

אובייקט מיני (אין כרגע, אבל עוד נראה) ו29048671206 קונדומים (או גלולות הריון)

אבל קונדום זה דבר אחד

זה כמו שמים יכול להיות 100000000000000000000000000000 בקבוקי מים

למעלה