תראי......
נ נעמה125 New member 19/9/03 #16 חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif גבר חי בממוצע 78 שנים? יש 365 ימים בשנה? גם אם תעשה את זה 10 פעמים ביום תצטרך רק 284700 קונדומים sorry dude
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif גבר חי בממוצע 78 שנים? יש 365 ימים בשנה? גם אם תעשה את זה 10 פעמים ביום תצטרך רק 284700 קונדומים sorry dude
J J0nathan17 New member 19/9/03 #18 זה בכל אופן רמאות כי אם היא לקחה אתה גבר אז יש לה רק מקום לעוד שני קונדומים או בעצם רק אחד כי יש גם את הגיטרה..
זה בכל אופן רמאות כי אם היא לקחה אתה גבר אז יש לה רק מקום לעוד שני קונדומים או בעצם רק אחד כי יש גם את הגיטרה..
A A n g e l D u s t New member 19/9/03 #26 איכס הדבר הזה לא נכנס לי לגוף. טוב יאללה כאילו אני באמת הולכת לאי בודד
A A n g e l D u s t New member 19/9/03 #27 מה את מופרעת? ללדת בלי סמים?! ועוד יותר גרוע, אין בייביסיטר, עם מי אני אשאיר את הילדים כשיימאס מהם?
נ נעמה125 New member 19/9/03 #29 פשוט מאד גם פעם ילדו בלי סמים... ואנשים שרדו ואם הילדים יציקו.. תמיד אפשר לשלוח אותם לשחק על העצים או בים
פשוט מאד גם פעם ילדו בלי סמים... ואנשים שרדו ואם הילדים יציקו.. תמיד אפשר לשלוח אותם לשחק על העצים או בים
A A n g e l D u s t New member 19/9/03 #30 או שפשוט לשלח אותם בתיבות בים, שימצאו אנשים אחרים על איים בודדים
J J0nathan17 New member 19/9/03 #39 hehe =P אין לי מסנג'ר, יש לי אי סי קיו אבל מחר יש מבחן בנורבגית... חיבור פאק אני לא יכול לכתוב 4 עמודים בנורבגית של כיתה יב! וויש מי לאק הולך לקרוא את החומר
hehe =P אין לי מסנג'ר, יש לי אי סי קיו אבל מחר יש מבחן בנורבגית... חיבור פאק אני לא יכול לכתוב 4 עמודים בנורבגית של כיתה יב! וויש מי לאק הולך לקרוא את החומר