SHIFT מנגן ביום שישי הזה#%@@@@

happymann

New member
איזה חארות ואני עוד שילמתי על המסיב

כוס עמר אין זהו לא משלם יותר

PsyVodz

New member
תשמע

אני בכלל הגעתי אחרי מסיבה אחרת באיזה 6-7 בבוקר ואתה לא תאמין לקחו ממני כסף .. בהתחלה היא כזה אמרה לנו ביגלל שבאנו עכשיו אז 50 שח .. אני מסתכל אליה כזה ואומר לה טוב סבבה 50 לשתיינו חח אחרי שהבנו לה תכסף והסתובבנו היא לא ידעה מה להגיד ושתקה :] אני כבר לא מדבר על הפרצופים שהיו שם ..

happymann

New member
טוב תציע לי מסיבה

ככה אתה נותן לי להשיאר נטול קרחנות בששי?

happymann

New member
לא נרארה לי

יש כמה מסיבות אבל אין לי טלפונים. טוב מזה הענין המסכן הזה של לעשות את המסיבות יענו מחתרתי ולא לרשום טלפון בפורום? הרי גם ככה אם אתה שולח פיאם הם שולחים לך תמספר. זה דפוק. מה גם שאני לא הולך למסיבה היום כי אין לי טלפון. הבנתי שיש משבו בפלמחחים. בקיצר כוס אוחטוק

happymann

New member
היה נחמד ביוטופיה ליד ירושלים

אבל מערכת על הפנים. ברמה של רמקולים ממש טובים למחשב. אבל מסיבה סבבה

The Wonderboy

New member
המסיבה של שיפט זה 3 הפקות ..

טבע כימיקלים,בראנג'ה,וסאבקאט .. הפקות ברמה גבוהה ..

טבע כימיקלים

זאת הפקה שזכורה ממש ממש לטובה מהמסיבה שהם הרימו עם C.P.U אחרי הדוף פסטיבל.

The Wonderboy

New member
אחלה הפקה שבעולם ..

חברים טובים שלי .. טבע כימיקל - ידין . בראנג'ה - דניאל . סאבקט - שגי .(אותו אני לא מכיר אישית).

BALBILON

New member
סאב קיסט -----ריספקט../images/Emo18.gif

סאבקיסט- שגיא-------ZAGY חרמון וטל סאבקיסט פרושו בהודית זה "כולם יחד"

BALBILON

New member
לכל התפרנים!!!!!!!!

סוף הדרך של מסיבה היה סאונד לפנים וסטים מפחידים לא יודע אם ראיתם את כל הליין אפ של המסיבה אבל להביא לארץ שני דיג'ים מח"ול זה כסף (יורו) אני חושב שככה צריך להיות כל המסיבות אני יודע ש "פנטה" צריך להגיע ארצה וזה לא יעלה פחות עדיף מכל המסיבות"כובע" עם הדיג'ים ב "שקל" שנסגרות אחריי שעתיים שלוש לפעמים לא מתפשרים על איכות. לא???????? בום עליכם ושבוע טוב לכוווולם BALBILON

למעלה