SHIFT מנגן ביום שישי הזה#%@@@@

SN o o P

New member
משום מה

לא יצא לי להיות במסיבה שכל כך הרבה שמעו עליה, בלי שהיא נסגרה לפני או באמצע..

זאת לא תסגר

כי אני חושב שהיא מאושרת, רק מה, לפי כמות הדיבורים עליה בדוק תהיה שם שמעוניאדה מטורפת..

SN o o P

New member
חושב שהיא מאושרת?

ככה גם כולם חשבו על המסיבה של פופאי וספאזזז שהייתה אמורה להתקיים לפני חודשיים ככה.. אין מה לעשות, טבע בסדר גודל הזה פשוט לא תופס. ואתה צודק בקשר לשמעונים.. הפקות פשוט לא מבינות לא לפרסם מסיבות בפורומים. כנראה שאנשים חושבים יותר מידי על כסף.. דרך אגב אחי אהבתי את הניק שלך! :)

תודה...../images/Emo13.gif

חוץ מזה אני חושב שזה יהיה משהו בסגנון של TFN ביום העצמאות. זה פשוט נשמע גדול מדי בשביל לא להיות מאושר ע"י העין הכחולה. בכל מקרה מי שנוסע שיחפור גם בשבילי, אני בהפסקה מהמסיבות לחודש חודש וחצי הבאים, אז לכו ותעלו עננים של אבק!!

PsyVodz

New member
בלי מסיבות חודש ?? השתגעת ?

פעם החזקתי את אצמי איזה 3 שבועות וזהו לא יכולתי עוד .. שמעתי אימפריה אמרתי אין מצב אני לא שם ..

חופשי אפשר...

חוץ ממסיבת יומולדת אחת עוד חודש, שומר אנרגיות לטובת התפוצצות מוחלטת בבום...

The Wonderboy

New member
פאב אלוף זכור לי עוד מתקופת 98

שזה היה קומה אחת הזוייה ביותר, שהיינו הולכים לשם לשמוע אמביאנט ושאנטי ולהנות .. ראו קישור מצורף .. http://www.samaya.co.il/

The Wonderboy

New member
פאב אלוף זכור לי עוד מתקופת 98

שזה היה קומה אחת הזוייה ביותר,שהיינו הולכים לשם לשמוע אמביאנט ושאנטי ולהנות ..ראו קישור מצורף ..http://www.samaya.co.il/

SN o o P

New member
פשוט בא לי בטוב :)

דרך אגב הסמאיה מקום חמוד, לא יותר.. "הסמטה" ביפו העתיקה מקום הרבה יותר טוב.. :)

happymann

New member
פלוס מקלחת וסכין גילוח וקצף וכביסה

של המגבת והבגדים של המסיבה. תכלס זה מזה מעצבן שכמעט כולם שעושים מסיבות רוצים רק כסף וחושבים שיש לנו מליונים זה לא קהל של טחונים גם ככה. כמו שקרה לי לפני שבועעים שסאנשיין שיקרו שיהיו גרייפס אוף וורת והם בכלל לא באו רק כסף

PsyVodz

New member
ד"א הסנשיין הפקות האלה

לא החזירו ל GOW את הכסף שלו .. היה שם סיפור החזירו לו חלק אחרי ריבים של שעות .. הבן אדם המסכן היה צריך לשלם באצמו על הטיסה המלון ואפילו על משקאות במסיבה .. הוא הגיע למצב שניגמר לו הכסף והוא התחיל ליקנות הכל ביורו חח

למעלה