SHI - Chapters

Y.L.N

New member
אז ככה...

אני חייב לציין ששמעתי את הדיסק הזה שמיעה ראשונית בלבד אבל בכל זאת ברור לי ששי הוא ראפר עם פוטנציאל ענק ויש לו אחלה ליריקס ופלואו אבל ההפקות באלבום הזה דיי גרועות...וחבל. אם שי היה יושב על ביטים שנשמעים טיפה יותר מקצועיים הוא היה יוצא הרבה אבל הרבה יותר טוב... הרבה הפקות באלבום נשמעות כאילו הן בכוונה קודרות כאלה אבל בצורה מזויפת...ושוב חבל כי לדעתי יש לו אחלה טקסטים... מתי יוצא כבר הדיסק של הדג נחש?????????

B-BALL

New member
יש לדיסק הזה צ´אנס להימכר בכמויות?

לפחות לפי סטנדרטים ישראליים? תנו הימור, בכמה עותקים הוא יימכר בסופו של דבר?

Y.L.N

New member
אין לדיסק סיכוי להימכר בארץ יותר

מאשר אטמוספיר או כל דבר מחתרתי קשה לי להאמין שהדיסק הזה יימכר ביותר מכמה מאות בארץ

B-BALL

New member
לא התכוונתי רק בארץ, התכוונתי בכלל

בכמה עותקים הוא צפוי להימכר בסה"כ, בכל המקומות שבהם הוא נמכר ביחד?

DJ JuVi

New member
אטמוספיר = ??????

מה זה אטמוספיר?? רגע, עוד דסיק מחתרת??? בבקשה תנו פרטים על הדיסק הזה ועל עוד דברים שייצאו במחתרת.... האם יש מקום להשיג אותם?

Gershenman

New member
Atmosphere זה לא דיסק

אטמוספיר הוא הרכב ממינוסוטה הכולל את סלאג ואת די ג´´יי אנט.. ההרכב הוציא 3 דיסקים- Overcast-שאז היו באטמוספיר 3 אמסיז אבל חוץ מסלאג אני לא זוכר את השמות Lucy Ford-שהוא מין אוסף של שני אי פיז שיצאו להרכב God Loves Ugly-הדיסק האחרון שלהם. בפינת המאמרים יש ביקורת נרחבת שלי על האחרון עם עוד מידע על ההרכב שווה לבדוק

TakTik

New member
לפי מומי לוי

החל משבוע הבא הדיסק יהיה זמין במאדמן

The EmineM ShoW

New member
אנשים אני יכול לתת לכם לינק להוריד

את הדיסק מהאינטרנט אבל יקפצו עליי פה אנשים (לא?!?!).... תחליטו בינכם... אם כולכם תסכימו אין לי בעיה לתת לינק... (בטח עכשיו יפציצו אותי בהודעות פרטיות
)

DJ JuVi

New member
לאאאאאאאאאאא!!!!!

אני יודע על איזה לינק אתה מדבר (אם הוא עדיין זמין) ויש לך לפחות קול אחד שאומר - לאאא!!! תתמכו בהיפ הופ הישראלי! וכן - בעניין הזה ש"י נחשב ישראלי בדיוק כמו סאב!!!! רק זה חסר לנו - שיידכו גם את הראפרים בארץ...!!!

ק ר ח

New member
אני בעד לתמוך../images/Emo45.gif

בהיפ הופ הישראלי(2 קולות לפחות)

למעלה