SHI - Chapters

TakTik

New member
SHI - Chapters

הנה קיבלתי את הדיסק שחיכיתי לו לא מעט זמן אמן ישראלי\קנדי שכולנו מכירים מהתוכנית "המעבדה" ומהדיסקים של סאבלימינל הדיסק מתחיל בשיר שמציג את האלבום ומסביר ש"צ´אפטרס" זה בעצם החיים שלנו ובעצם מספר את דרכו של שי לדיסק מבחינה מוזיקלית הדיסק הוא ברמה אחידה יחסית עם ביטים חביבים ומעניינים(On The Mic,I Was There!) ביטים עם גיטרה (Prologue,Chapters) עם גוון מזרח תיכוני (We Got Rhymes ,Banger) סימפולים מעניינים וישראליים מאוד אם זה בביט (Paragraphs Of Murder) או אם זה בפיזמון (Resistance) מבחינה פלאו שי מצויין כהרגלו מאוד בולט ומעניין משאיר את המאזין מרותק. אבל לדעתי הדבר הכי מעניין בדיסק זה המסרים שנעים מהיתמודדות עם גיזענות ועד למעיין מכתב שחבר שנפטר. מבחינתי בדיסק יש שתי אכזבות 1.השיר Banger שאהבתי יותר בגירסתו הקודמת 2.העובדה ששי שר רק באנגלית ולא בעיברית ו\או צרפתית (כמו שאנחנו יודעים שהוא יכול וגם בצורה מצויינת) מה שהיה עושה את הדיסק הזה הרבה יותר מעניין ומיוחד. החלק שהכי מסמל את הדיסק לדעתי הוא הקיום של שני הקטעים הבאים ביחד 1.Jacob´s Ladder - שיר קשה שמספר על חבר שנפטר 2.Samboussak - סקיט מצחיק עם פאנץ ליין מצחיק (
!what do u know about Samboussak!? BITCH
) ובעצם זה החיים שלנו - המצחיק עם הכואב

דור(2?)

New member
צודק צודק

דיסק בהחלט ענקקקקקק.....חבל שלא התייחסת לשיר "Chapters", בין השירים שיותר אהבתי, סיפור חייו של שי. ד"א - זה ממש מתאים שהוא תוקע איזה משפט בעברית פה ושם (chapters, jabcob´s ladder). מתי לעזאזל הדיסק מגיע לארץ?!? אני רוצה לקנות מקורי
יש שם ליריקס!

דור(2?)

New member
משיגים בחניות הדיסקים המובחרות...

....בארה"ב! לא מבין את הרעיון השיווקי הדבילי הזה, של להפיץ בארץ אח"כ, אבל ככה זה. וכן, אני הולך לקנות מקורי למרות שיש לי צרוב

TakTik

New member
דווקא כן התייחסתי

הגיזענות זה רק חלק מהשיר המצויין הזה (האהוב עלי) המילים שניזרקו בעיברית היו כלום ("אוהב אותך" ו"סלח לי שזה באנגלית" לא ממש נחשב למרות שמוסיף המון לשיר")

sivani

New member
איפה לעזאזל משיגים אותו בקנדה?!

חיפשתי אותו בכל החנויות בדאון טאון... כולם "who the f*ck is that shi!?"

DJ$upreme

New member
לא ממש אפשר להשיג אותו בקנדה

אלא במקומות שמתמחים באנדרגראונד היפהופ, כיווןן שזה לא ממשיצא בשום חברה שעושה לזה הפצה. בערך כמו שמיקרופון למקסימום או ישראלים עצבנים יצאו בלי שום הפצה.

omer peleg

New member
אלבום מדהיםםםם

אחרי ששמעתי במעבדה את השיר של שי החלטתי שאני רוצה להוריד את האלבום והוא לדעתי פשוט ענק:) אין מילים לדעתי אם היה שילוב של עברית זה היה רק גורע ולא ההפך
יש אתר באינטרנט שאפשר להוריד את האלבום עד שהוא יוצא.. אבל הוא נאבד לי... ............ וזהו וזהו וזהו

omer peleg

New member
אגב ההפקות באלבום הזה מדהימות פשוט

במיוחד Linguistiks, on the mic Resistance וכמובן chapters מי זה A X The Architekt ??? ושי הוא אמסי ענק לדעתי, שיניתי את דעתי על כל מה שחשבתי על הראפ שלו...:)

DoubleD

New member
האריכת-א-ק-ט !

לא יודעת מי זה, אבל הוא גם עזר להפיק באלבום (שטרם סיימתי להוריד) Encore - Self Preservation ועשה עבודה לא רעה :) מומלץ לשמוע את Encore - Love Hate...
Encore- Sporadic (
) I haven´t lost my mind... I know exactly where i put it. |נשיכה|DouBle-D-

volatile

New member
אויש דנה דנה מותק

זה לא אותו אחד. האטרכיטקט של Encore הוא מפיק מאוד מוכר ותלמידו של לא אחר מאשר דן דה אוטומאטור. האריכטקט של שי הוא אחר.

ק ר ח

New member
בקיצור

אין מצב שאני שומע את האלבום איכשהו בישראל או שיש??????? ולא ממש אכפת לי מה הנזק לדיסק,וברור שאני מעדיף מקורי....

למעלה