She's BACK

היא כן רזתה!!!

אפילו רואים לפי הפנים שלה .
היא נראת יותר טוב,ואני אוהבת אותה דווקא איך שהיא נראת ככה .

DirrtyShay

New member
נראית טוב מאוד, אכן רזתה (אבל לא ממש)

היא הורידה כמה קילוגרמים, רואים בפנים שהיא ירדה, אבל מבחינת בטן רואים שירדה טיפה והשאר זה בגד שמחמיא לגוף, כי עדיין רואים ידיים קצת מלאות... תחת שנשאר מאחורה בדיליי שהיא הולכת.

אבל אכן נראית טוב, מקווה שהיא תמשיך בתהליך עוד קצת.

DAN1EL

New member
ראיון חמוד :)

מצד אחד זה מבאס שאנחנו כבר יכולים לענות בעצמנו על השאלות ששואלים אותה כל הזמן (לפחות הפעם לא שאלו איך זה להיות אמא! - למרות שהיא עצמה איכשהו הצליחה לדחוף את מקס בכל זאת
), מצד שני זה מצחיק.
אני די בטוח שהיא אמרה את התשובה לגבי ה-Best New Artist בגראמי באיזשהו ראיון או תוכנית אחרת פעם בדיוק באותן מילים.

וכמובן - נקודת ההשקפה של על The Voice ("מחזיר אותנו לתקופה שבה הקול היה מה שחשוב...בלה בלה בלה") ואפילו ההשתפכות הרגילה על אטה ג'יימס.
המראיינים הורגים אותי לפעמים כשהם יכולים לשאול אותה כל כך הרבה דברים אבל הם בוחרים את השאלות הכי חרושות וקלילות שיש. שלא לדבר על זה שמראיינים אותה בשנתיים האחרונות כאילו היא אמנית חדשה - מי השפיע עלייך? מתי הבנת שאת יכולה לשיר? והשיא בראיון האחרון: על הפרס שהיא זכתה בו בגראמי לפני איזה 13 שנים! תתקדמו!

התשובה שלה לגבי ה"מתח המיני" עם אדם -

Music Man XD

New member
לגבי הגראמי

אני זוכר את זה מספיישל "סיפורי הוליווד" השני ששודר ב-2009.
הראיון לא חידש הרבה, זה נכון. קצת אכזב אותי שלא נאמרה מילה על המוזיקה שלה, וכפי שכבר אמרתי לפני כמה ימים - המראיינים פשוט עושים עבודה נוראית!

אבל היא הייתה ממש חמודה, היא נראית מצוין, ותמיד נחמד לשמוע כל מיני סיפורים קטנים על מקס וכאלה.

2Dirrty4U

New member
וואו
פירס

כבר שחכתי איזה כוסית היא.
הלוק הזה פשוט מושלם מכל בחינה. השמלה של אלכסנדר מקווין, הנעליים של לובוטין, השיער נראה מושלם, האיפור מעולה וכן - הגוף שלה באנגינג!

היא לא רזה שחיפה כמו בבורלסק אבל היא כן הורידה כמה קילוגרמים ואני חושבת שהגזרה הזאת מאוד מתאימה לה.

הראיון היה מאוד חמוד, אבל מאוד התבאסתי שלא שאלו אותה כלום על המוזיקה שלההההה!! מהההה!! ללמהההה???

Music Man XD

New member
בבורלסק היא הייתה מ-מש רזה.

ממש ממש. עכשיו הגוף שלה נראה ממש טוב! curvy כזה, אבל מחוטב.
גם הפנים שלה נראות מצוין, הכל נראה מצוין!

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ראיתי את הסרט אבל ראיתי את הקידום שלו

היא הופיעה בגמר "רוקדים עם כוכבים" (שבו ג'ניפר גריי זכתה) ונראתה די בטטה ליד כל הרקדניות. הייתי די מזועזעת כי זכרתי אותה כבחורה רזה רזה (אבל אני לא עוקבת אחר מעלילה; הגעתי מהראשי).

בתמונות מג'יי לנו היא נראית יותר טוב בהשוואה למה שהיא הייתה לפני כמה חודשים, אבל היא עדיין מלאה. הפנים שלה קצת בצקיים, יש לה סנטר עגלגל והשמלה ממש לא מחמיאה לתחת.

2Dirrty4U

New member
ומשום מה התמונה לא נשלחה...

תמונה על סט הצילומים של בורלסק.

קוֹבּ

New member
העיקר שלא אכפת לכם (ולה) איך היא נראית.

כשהיא משמינה זה לא חשוב ולא מעניין, אבל כשהיא מרזה כולם נרעשים ויש יותר פעילות בפורום מכשהיא מוציאה סינגל חדש.
צביעות דוחה.

קוֹבּ

New member
זו לא סתם פעילות,

זו התלהבות.
אני לא אומר שזה לא לגיטימי, להפך, זה טבעי.
מה שלא טבעי זו ההתנהגות שלכם סביב התקופות שהיא משמינה.
העובדה היא שזה ממש מעניין, גם אתכם, אבל אתם מקפידים להכחיש ולכעוס.

Music Man XD

New member
תראו

רואים שהיא עבדה קשה במכון הכושר (That ASS!)

מצחיק שב-aLD יש דיונים של עשרות עמודים על הישבן החדש שלה, והם כוללים קונספירציה על פיה יש לה שתלים שם
כל אחד שם חושב שהיא מנתח פלסטי, זה ממש מגוחך

קוֹבּ

New member
נראית טוב מאוד.

יפה לה איפור רגוע בגוונים טבעיים, גם אם הוא עדיין כבד ובמליון שכבות.
וגם אהבתי את השימוש במחטבים, זה יוצר לה קימורים ומבנה גוף נשי במקום מבנה הגוף הנערי והמעוות שיש לה בבסיס מתחת לכל השומן.
לגבי התחת שהתחטב לה לפתע ועומד - סביר יותר שהיא משתמשת במחטבים, כאמור, ואולי גם כריות קטנות לתחת כמו שכל מיני דראג קווינס רזים שמים כדי שהתחת שלהם יהיה נשי יותר.
זה לגיטימי.

בסה"כ ממש מוצלח ונעים לראות אותה כך.

DAN1EL

New member
ראיון חדש ב-access hollywood

http://www.youtube.com/watch?v=nA9Hz1vJvfM&feature=player_embedded

לא ראיתי שפורסם...
אגב - אם למישהו יש את הראיון המלא (כי נראה שהוידיאו נעצר לפני הסוף
) או באיכות יותר טובה אז יהיה נחמד אם תפרסמו פה. :]

ראיון משעשע

בהתחלה חשבתי שזה הולך להיות עוד אחד מהראיונות הצפויים והמשעממים האלה, אבל פתאום הם התחילו לדבר איתה על השדיים שלה והעניינים זרמו בצורה משעשעת והזויה

זה רק מוכיח שוב (לא שלא ידענו) שכריסטינה היא מרואיינת משעשעת ומצוינת והיא רק צריכה מראיינים טובים לזרום איתם, ובאמת שחסר מראיינים כאלה. לא סתם הראיונות שלה אצל אלן דג'נרס או קונאן אובריאן יוצאים הכי טובים תמיד.

למעלה