She's BACK

Music Man XD

New member
She's BACK

כריסטינה התארחה אתמול אצל ג'יי-לנו וחשפה את הגזרה החדשה שלה!
נראה שבזמן שהיא התחבאה מאיתנו, היא עבדה קשה - וזה השתלם. היא לא נראתה כל כך טוב כבר מזמן!

הראיון:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-5OtBCzco8s

מקווה שנקבל מידע על האלבום בקרוב, כי הגוף שלה מוכן לסיבוב הופעות!

קוֹבּ

New member
חחח התעוורתי.

צריך לשים אזהרה בכותרת של הודעות עם התמונה השמאלית.

בכל אופן, שוב, מצחיק איך בשרשור ההוא של התמונות מההופעה עם מארון פייב כמו ששמת פה, כולם יצאו עלי כשאמרתי שהיא נראית זוועה ושמנה מאי פעם,
ועכשיו אתם משתמשים בתמונה הזו כדי להראות את המצב הכי קיצוני שלה ומתלהבים מכמה שהיא השתנה.
לא ייאמן.

נטליונת

New member
חברים צר לי לאכזב אתכם

אבל היא ממש לא רזתה היא פשווט לובשת משהו שמחמיא לגוף שלה סוף סוף!! ונפטרה מהאיפור הכבד. לכן היא נראית קלילה יותר... שתמשיך כך.

Music Man XD

New member
ראית את התמונה להשוואה?

ראית את הוידאו של הראיון?
היא רזתה, רואים את זה בבירור. קודם הייתה לה בטן כזו ועכשיו היא שטוחה. גם הידיים, הרגליים והפנים השתנו.

נטליונת

New member
נו היא מכניסה אותה....!!

רואים שהחזה שלה כזה מורם כאילו היא ממש שואבת את הבטן שלה פנימה.. הידיים שלה עדיין דובוניות, כולה דובונית קטנה. יש עוד הרבה עבודה אם היא מתכוונת לחזור לגזרה הדקיקה (מה שלא נראה לי).

נטליונת

New member

נו די להכחיש... ! ברור שאין שום דבר פסול בכך שהיא מלאה אבל היא כן דובונית קטנה. ואני אישית מעדיפה אותה רזה כי אני חושבת שהיא נראית צעירה יותר ב10 שנים.
אבל יאללה מה שמעניין אותי זה שתוציא כבר אלבום עם קידום נורמלי בלי שטויות ושתהיה מצדי 1000 ק"ג. העיקר שתקדם את מה שהיא עובדת עליו כ"כ קשה.

למעלה