shapeshifting

CAT4

New member
שינוי צורה הוא דבר אפשרי

למרות שאני לא מתיחם למראה החיצוני אלה למבנה הפנימי של הנפש ניתן לשנות את המבנה הפנימי של הנפש וכך לשנות האנשיות שלנו, ועל ידי שינוי האישיות אנחנו משנים את המראה החיצוני ככה שהשינוי הוא מהפנים כלפי חוץ

PurpleFilth

New member
המממ?

איך אתה משנה את המבנה של הנפש? מאיפה יש לך את האנרגיות לעשות דבר שהנפש שלך עצמך כל כך תתנגד אליו? ככל הידוע לי, הרבה יותר קל ליצור אשליה של צורה חיצונית שונה. אם אשליה של אדם-זאב היא חזקה מספיק, יהיו לה גם תוצאות ממשיות - כח, פראיות וחושים חדים. אבל היי, אולי זה רק אני.

CAT4

New member
אתה יכול

קודם כל אתה צריך לדעת מה אתה רוצה לשנות אחר כך את צריך לרצות לעשות השינוי הזה ולתת לעולם לעשות את שלו

PurpleFilth

New member
ועשית את זה פעם?

מה שאתה מציע לעשות זה חד וחלק, ראש בקיר. נדירים בני האדם שיכולים בכלל לאסוף מספיק כח רצון כדי לחולל שינוי כל כך מהותי בנפש, בהנחה שאתה באמת מדבר רק על כח רצון ולא על אנרגיות בכלל. זה שונה, כמובן, ממצב שבו מדברים על were-beings, מצב בו הנשמה היא לא בדיוק אנושית, או יותא נכון לומר, לא רק אנושית.

CAT4

New member
אני עושה את זה כל הזמן

זה תהליך ארוך ומידע שעשוי לקחת לי יותר ממחצית הזמן שבו אני היה בעולם הזה אבל הוא מתבצע בחלקים לאט לאט והוא קורם עור וגידים כל הזמן, אני יודע שהאני העצמי שלי מישנה כי אני יכול לבחון את עצמי כל הזמן במראה

PurpleFilth

New member
וואו, הדבר הכי ארוך מיגע

בכל הסיפור הזה, הוא להבין מה אתה כותב. אני לא מנסה לרדת עליך או משהו, זה פשוט באמת קשה. דבר שני, ככל הידוע לי, זה קצת קשה לבחון את "האני העצמי" שלך במראה, אלא אם אתה מתכוון לאני העצמי החיצוני שלך. ושוב, כמו שאמרתי, ראש בקיר. אתה משקיע כמויות עצומות של כח רצון גס, במקום לתעל בשכל כמויות עצומות הרבה פחות של אנרגיית חיים, ואולי טיפה אנרגית מוות.

למעלה