shapeshifting

mini mili

New member
shapeshifting

hi there i'm looking for someone who can help me learn shapeshifting & teleporting can anyone here help me with that? thanks a lot and lots of love

Envenom

New member
חפש פורום D&D..

ועכשיו ברצינות- שינוי צורה או "טלפורט" הם פיקציונליים לחלוטין, ואפשריים בערך כמו תעופה על מטאטא

PurpleFilth

New member
בולשיט, שינוי צורה חי וקיים.

אולי לא מלא, אולי לא לחלוטין, אבל אני אישית יכולה להעיד על שינויים במראה החיצוני שלי שהיו בשליטתי המלאה. אם אני זוכרת נכון, היו כמה פורומים מוצלחים ב-ezboard שעסקו בנושא (בהנחה שהם עדיין קיימים).

אבל איך? כלומר, איך הצלחת?

אני לא בקיאה פשוט בנושא, תוכלי להאיר לי עליו מעט? [או מישהו לא משנה, תוכלו להסביר לי מעט על הנושא?]

PurpleFilth

New member
גלמור... כמו glamour

האנרגיה ממנה עשויים חלומות, הזיות, אשליות, ופיות. האנרגיה האהובה עלי

Tatu4Taty

New member
למה?

למה לומר שמשהו בלתי אפשרי רק בגלל שכעת לא ידוע על מקרים כאלה שהוכחו מדעית? הרי רבים וטובים גם טוענים שאין במאגיה מאום, ותראה כמה נמצאים פה ואומרים שהדבר קיים. שינוי צורה קיים כטכניקה מאגית, ואפשר למצוא אפילו הדרכה לכך בספר advanced wicca. אני יודע, זה לא בדיוק מה שהוא התכוון אליו (וכנראה שיש ספרים נוספים שמדברים על העניין) אבל למה לומר שזה פיקציונלי לחלוטין? האם מישהו באמת הקדיש לכך זמן נרחב כדי לבדוק האם שינוי צורה מוחלט (גם אם בצורת אשליה) יכול לקרות? גם טלפורטינג יכול להיות אפשרי, לא בהכרח, אבל יכול להיות (חורים שחורים מישהו?). הנחות בסיס הן דבר איום. קודם חוקרים, אחר כך שוללים.

SHEX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif

חבל לפסול דברים בלי לדעת במאה אחוז שהם לא נכונים... אני מכיר מישהי שהצליחה לעשות שינוי במראה החיצוני שלה, אמנם שינוי קטן, אבל עדיין... אני בטוח שיש אנשים שניסו הרבה יותר ממנה ואוליאפילו הצליחו יותר ממנה...

PurpleFilth

New member
ואגב D&D...

את הלחשים שם אפשר לפעיל במציאות, אם אתה מספיק טוב. פעם נתקלתי באתר שמסביר בדיוק איך, לעזאזל איתי שאני לא זוכרת את הקישור... בינתיים מצאתי אתר אחר, אידיוטי, אבל משעשע: http://www.chick.com/articles/dnd.asp

RainBird

New member
לגבי טלפורטציה- לא... אבל היו לי ניסויים בנושא, חלק הצליחו יותר וחלק פחות. אבל לא משנה. לגבי שינויי צורה, במאגיה המערבית הם פחות נפוצים (ויש שימוש יותר בגלמור) זה יותר נפוץ במאגיה השאמנית שבטית. שם השאמן מוצא הזדהות מוחלטת פחות או יותר עם בעל חיים מסויים ואז מטילים את המבנה האנרגטי של אותו בעל חיים. מה שגורם להשאלה זמנית של גוף חי. אבל לא שינוי פר סה... בקיצור, נושא סבוך שלא מתאים אפילו לאנשים מתקדמים בתורת המאגיה שלא מוצאים בנושא התמחות. ארדן.

EvilFlame

New member
תשובות.

1)שייפשיפטינג,אפשרי מי שממש יודע לשלוט על דעתו יכול לשלוט בגוף שלו וליגרום לשינוים. פעם נתנו לי קישור לשינוי ל WEREWOLF אבל לא משנה.. אולי זה לא קשור. 2)התעתקות (טלפורטינג) יש לי את התשובה כמו שאתם אומרים בקשר לכדור אש,צריך חמצן וחומר דלקה וכו' אז הינה תשובה... תלמדו להעביר את האטומים שלכם ממקום למקום ותצליחו עם אתם מפרקים אותם (כמו בחלק מהסרטים/ספרים/משחקים) אז תלמדו גם לסדר אותם כמו שצריך חזרה. בכל אופן שייפשיפטינג קיים טלפורט קיים כמו שכדורי אש קיימים.

ToryMaster

New member
זה די פשוט

קחי כדור עשוי חומר דליק, הדליקי אותו עם גפרור או מצית, והרי לך כדור אש.

למעלה