איילה בזמנו כשהייתי מובטלת חפשתי
עבודה, ואפילו התפשרתי על טלמרקטינג, קראתי בעיתון מודעה ופניתי אליהם. זו חברה מסודרת לכל דבר, ועושקים אנשים ב"רשיון", הם מציגים עצמם כשלוחה של טוטו לוטו, ואני לא בטוחה שזה נכון. בקיצור הגעתי שם לראיון ומיד התקבלתי. יש שם חדר עמוס בטלפניות, באמצע עומדת "אחראית" מול לוח, וכל אדם שנופל ברשת באותו רגע אותה טלפנית נרשמת על הלוח וכולם מוחאים כפיים, ממשיכים לעבוד כשברקע האחראית כל הזמן צועקת כמה כל אחת מהבנות השיגה. נותנים להם ספר טלפונים והן מתחילות בתחרות. ביום שהגעתי לעבוד הושיבו אותי ליד אחת מהן שכינו אותה "תותחית" כדי שאלמד איך לדבר ומה לעשות. במקרה היא התקשרה למישהי ותוך כדי שהיא מנסה לפתות אותה לתת לה כרטיס אשראי הבחורה מעבר לקו צעקה: בואי קודם תתני לי כסף להאכיל את שני הילדים שהולכים עכשיו אחרי בבית ובוכים כי הם רעבים. אני הזדעזתי מהסגנון ובכלל מהעבודה, אחרי 10 דקות הכריזו על הפסקה לקחתי את התיק וברחתי הביתה מבלי לומר להם מילה. הם באמת יושבים ברח' לישנסקי (בית גירון) בראשל"צ, אבל כדי להכנס לחדר הטלפניות את עוברת משרד תמים ומתחקרים אותך מה באמת את צריכה, זה כבר נראה לי חשוד. כואב לי שאנשים תמימים נופלים ברשת, דעו לכם כלל ברזל לא למסור מס' כרטיס ארשראי לאף אחד אפילו אם הוא משדר לכם אמינות, היום הנוכלים נמצאים בכל פינה ובכל תפושת.