shalom every body:)

דרוריתי

New member
בוקר טוב לך האישה האתמולית../images/Emo20.gif

מה שלומך הבוקר? גם לך ניראה שהפורום מחורמן קלות לקראת בואה של שבת המלכה
או שזה מצב קבוע כאן?........

דרוריתי, אשדודיה ואלונדלי

אולי נשמטו מה
של cyprus airways מספר מטענים של ח--נות-יתר... זה קורה להם בסופי-שבוע, אל תתרגשו. ואני לא בטוחה שאשדודיה רצתה להעיד על עצמה, בסך-הכל נסחפה לאווי'רע...

דרוריתי

New member
מי אמר שזו בושה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

ההפך נכון, זה טבעי לחלוטין וחלק מהחיים.......

alondli

New member
לא מתחמק, מודה באשמה..../images/Emo6.gif

זה הטבע, כמו הים, כמו השמש, או לחילופין, כמו הפרסומת ההיא של "ספרינג" ליד המפל עם הבחורה הצמאה הערומה שמחכה לו, והמתג הזה בעיניה בידיה שמריץ שמפעיל שמעיר אותו.. וכל אלה דואגים להזכיר לנו כל יום מחדש מי אנחנו ומה מפעיל אותנו ורק נשאר ביננו הלמה שביננו האם זה באמת חשוב..? שנוסעים ל Aianapa

דרוריתי

New member
החלטת לעשות לנו את זה......../images/Emo8.gif

אלון החלטת לבלבל אותנו היום......יום שישי היום ויש מה לעשות בבית ואתה עם מילותך לא נותן לנו להתרכז במלאכה מעביר אותנו למקומות אחרים אחת הלכה כבר לשתות מים קרים השניה למקלחת קרה ואתה צוחק לך שם...... ילד רע. תתחשב קצת בבקשהההההההההה

alondli

New member
OK, אני לוקח..טיסה חזרה , אלך...

לבחור בין הזנבות של אלה שעומדים כבר בחניית שבת שלהם סביב לטרמינל אחד מצוייר במיוחד ואנחת חזרה, בזהירות, גם שתמיד קורה לי שאיזו נורית נעילת גלגלים לא נדלקת או פתאום יש איזה זעזוע לא צפוי באיזו תא המטען, מהמטענים, שלא נפרקו.

דרוריתי

New member
תשוקת התשוקות את נהדרת../images/Emo99.gif

אני לא הבנתי לאיזה זנב הוא הלך שם ומה הנורית של הגלגלים והמטענים האלה פתאום ומאיפה הוא נוחת אולי גם הוא התבלבל - אלון רוצה מים קרים? אני צחקתי כמובן אנחנו נהנות כאן מכל מילה שלך
ומצפות להמשך......

alondli

New member
כן, התבללבלתי מכל המים הקרים...ש..

שאתן שתיתן. הזנבות..של המטוסים כמובן, אני בעבודה. ונחתתי מ..ayanapa , קפריסין, מקום נופש...נחמד.
למי שאוהב לבלות, לרקוד ולהשתזף גם בעירום.( חלקי כמובן, זה קפריסין לא אירופה..
) ולגבי הבעיה של נוריות נעילת הגלגלים של המטוסים ואיך מטפלים ב..מטענים ... זה דבר רציני מאד,
פה צריך... הסבר מפורט
, כולל סיור אישי,
במקום.
ו...אל תשקחי את בקבוק המים הקרים.
אולי נזדקק לו
אחר כך
שננחת

דרוריתי

New member
אז ככה מבלים בעבודה../images/Emo35.gif

משתזף בעירום חלקי? כמה חלקים אתה מסתיר כשאתה משתזף בעירום לא חלקי? ומים כבר הכנסתי לתיק רק תיקבע תאריך לסיור המודרך......(הרציני כמובן
) ועל השיט עוד לא דיברנו כלללללללל הומור מודרך זה אחלה של דבר
שלא לדבר על הדימיון

למעלה