shalom every body:)

alondli

New member
המנהל שלי לא מאמין ...../images/Emo12.gif

ב"שיזור" או ב"שלישיות". אבל הוא בבית היום, ומכיוון שאל-על לא טסה( רשמית..
בשבת ) אז לא חסרים לנו.... מטוסים פנויים... ככה בשביל ההדרכה... סיור מקומי... אולי גם שיקופיות... ברקע , או על התיקרה, מעלינו...
ביי, הלכתי.. להכין מטוס.
לכן שדחיתם את מנוחת הצהריים כדי לשמוע סיפורים על.. מטוסים
...
..ןayanapa

אשדודיה

New member
לטוס בין העננים...

להפליג בין החלומות... לסייר בנבכי הזכרון.. ולשורר:) איזה שרשור משעשע:) עושה מנוי למי עדן:) שמעתי הסוכן שלהם חתיך הורס:)

alondli

New member
זה לא חוכמה, הוא מרים..../images/Emo12.gif

כל היום בקבוקים של 20 ליטר, אחד על כל כתף, עולה איתם במעלית ( כדי להרשים בחורות) ומתאמן בערב במכון כושר ( בשביל לתפוס ..בחורים)..
טוב זה בתל-אביב, אולי באשדוד.. הם מהסוג הישן, והטוב..
ולגבי מים, אני אבחר לי ב"תמי 4" אומרים שזה יותר טוב...משלישיה, ולכולן קוראים תמי
ורק צריך לוודא האם הן ארבע? או שבעות בשעה ארבע...? היית מאמינה..??
כן, גם אני התקשתי...להאמין. טוב אני יוצא מכאן, הולך לנוח , להאוורר, לשתות מים קרים, לפני שיהיה.. מאוחר מידי

אופסססס... היה לכם אח"צ שטוף

שמש... דרוריתי ואשדודיה. עשיתן מסע "ריכוך" לאלונדלי? נראה לי שהוא מותשששש... נהניתי לקרא את השרשור, צוחקת מכל משפט

alondli

New member
הם קפריסאים, זה..חצי יוונים, הם ..

גאים,
הם לא ירשו לעצמם להיראות, בלי שפם.. והם אכן ח--נים, במיוחד, על תיירות שנותנות, להם חיוך רחב ולוקחות איתם טיסת המשך ל Aianapa למועדוני הלילה הסואנים, הסוערים, והגופות המיועזים, המתפתלים, בחושניות וקצב נעורים של מקומיות בנות העשרה, איטלקיות בנות השלושים, צרפתיות בנות ארבעים ומשהו. ומי בכלל סופר, שיפגשו כולן למחרת ב11 בבוקר על החוף הזהוב, המבריק, ושערן הפזור הזהוב המבריק בשמש היוקדת מכסה רק חלקית על חזה חשוף, זקוף יותר או פחות, מיוזע ומבריק מקרם הגנה . מספר ?2 3? מה זה משנה ומי בכלל זוכר או סופר אחרי שלוש בירות ראשונות אתמול בלילה בשירותים. או בחדר המלון. למעט הקפריסאי המשופם שירשום לעצמו ולחבריו הדיילים הגאים בו, עוד תיירת בלונדינית. הגיל , לא ממש חשוב..

אשדודיה

New member
אני בת 30 צרפתיה...

ואני מבטיחה לך אלון שאני לא משתזפת בלי חלק עליון:)

alondli

New member
לא נורא , ב ayanapa הם סובלניים..

לפחות בהתחלה, בצהריים, על החוף, ובערב... מי איכפת לו באמת השיזוף שלך, כאשר זה מגיע, לדברים שבאמת איכפת לו.. ולך.

אשדודיה

New member
כאן אני כבר צריכה תרגום ופרוש רשי:)

קודם איפה זה המקום הזה בעל המילה הלועזית שלא ניתנת להיגוי? :) שנית מה מי למה כמה:) אחח שרשור לוהט זה מה שזה:) דרורית תעבירי לי את המים:)

alondli

New member
מרוב מים שכחת כבר את תחילת הרשור

"..ayanapa ,עיירה במערב קפריסין, מקום נופש...נחמד, למי שאוהב לבלות, לרקוד ולהשתזף על החוף" ומהמים שנשפכו כאן.. אפשר יהי להכין קנקן קפה חם לכל החברה,
ככה עם עוגת שמרים, להירגע בשקט , ואולי ללכת אחר כך לטיול רגלי, להרגיש את החול, לראות את השקיעה... דרורית תעבירי לה את המים, ושתי מימיות לדרך..

למעלה