shalom every body:)

אשדודיה

New member
shalom every body:)

dear sky do u feel better today? its very good that u miss us and israel so u will think twice next time befor u leave us for such a long time.... תרגום בשבילי :) געגועים זה טוב שמיים יקירה:) חוץ מזה פעם הבאה תחשבי פעמיים לפני שתעזבי אותנו להרבה זמן:) חחח בעברית נשמע קצר יותר:)) קבלי חיבוק לשבת שלום:) שבת שלום גם ליתר החברים רפואה שלימה למצוננים ומנוחה נעימה לזקוקים לכך:) וגם...בשורות טובות שנשמע ושלא נדע יותר צער ואסונות כמו ששומעים בחדשות. ממני חיוך, חיבוק, חיזוק ונשיקה איפה שהסייח מתבייש:))

alondli

New member
בוקר טוב לכולם ו laila tov lah ../images/Emo13.gif

shamaim among your 15 stars
. לכי לישון, כבר 11 בלילה אצלך ,מחר יום שישי, יום אחרון לפני סוף השבוע, והטרפיק לכיוון הפרוורים יהיה רצח אחרי הצהריים. אבל מחר בבוקר, ב1030 בבוקר, הכל עדיין שקט בבתי הפרוורים המטופחים , עם כרי הדשא הירוקים הגזוזים בדייקנותלפחות פעם בשבועיים אחרת ברכת Have a nice day של השכנה ליד ילווה הפעם בחיוך דק בשני מילימטר מהרגיל... בדומה לפעם ההיא לפני שנתיים וחצי שהיא חשבה שזה היה הכלב שלכם שהשאיר לה גוש חרא -ואפילו לא סימטרי- על הדשא ליד הגדר החייה המטופחת לא פחות. גם אז..זה היה רק החיוך הדק שאמר הכל.מאמינים גדולים ב understatement אנשי הפרוורים המנומסים. אבל מאז הכל חלף, ואפילו קבעתם להיפגש לbrunch בבית הקפה הקטן האופנתי שנפתח לידכם לא מזמן, לפני שלוש שנים... וכאשר היא תזמין אותך ללכת יחד לקניות בmall הסמוך וגם תמשיכו בצהריים ל lunch במסעדת crocked barrel הסמוכה ההומה ורוחשת פעילות בשעות אלה עם זוגות או משפחות שבאים לאכול באמת, דעי לך שבמושגים אמריקאים יש לך חברה לחיים, כזו שאת יכלוה לטלפן אליה חופשי בין 10 ל 14 לפחות פעם בשבועיים , אבל לא יותר מפעם בשבוע, תזכרי את החיוך... וזו כמובן הגדרה מחייבת שגם עליה אף אחת מכן לא תאמר דבר מעבר לחיוך המאיר הרבה יותר שתחליפו בינכן עתה כבר פעמיים בשבוע... וכולם יצפו ממך לשלוח לה באינטרנט ברכה מושקעת בצבעים תואמים לחג המולד,ראש השנה האזרחי, ראש השנה היהודי, חג ההודייה,פסח וחג הפסחה, בהלואיין, יום האישה ועוד..והיא תעשה זאת בעצמה בדיוק של שעון שוויצרי. וב"פור אוף ג'וליי" שתעשו BBQ ביחד, אצלה כמובן, כדי לראות לך שהיא סלחה לך על הקטע עם הכלב, את חייבת להקפיד על יין איכותי, לא חצי גלון של יין קליפורני פשוט שנמכרר בסופר ב 9.99 ,ולא לבן כמובן.. בירות ..הס מלהזכיר, את זה הגברים יביאו מהמקרר ש garagge , שלוש פחיות עבורם לכל חצי כוס יין אדום שלכן.. כן, החלום היפה של האמריקאי הממוצע, החיים בפרוורים השקטים והמטופחים.. תהני מזה,זה מאד נעים , אפילו ממכר ...לשבועיים שלושה, כאתנחתא קצרה מקצב החיים האמית בחוץ..שם וכאן.

alondli

New member
../images/Emo35.gifאם זה יהיה לחו"ל,יהיה לך ....

..ליווי צמוד עד לדלת המטוס. זה חלק מ"תנאי השרות" ( תסתכלי באותיות הקטנות באנגלית בגב הכרטיס) לחברי הפורום .

שודדת עסיסית ../images/Emo141.gif

dear shodedet of my heart i want to tell you kapara that my english can put your english in its small pocket. also. in my big big big pocket, my "what his name" is sitting full of tears and trembling because of your dos highness love for you sugar miaoooooooooooooou

אשדודיה

New member
amen:)../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אותי לימדו להגיד אמן גם אם אני לא מבינה כלום:) הבנתי הבנתי סייח שאתה יודע לכתוב אנגלית ושהדמעות שלך מתערבבות עם הנשיקה המחבקת שלי במקום שאתה מתבייש בו... חחחחחחחחחח

בקר טוב וסופ"ש נעים לכולם

מצטרפת לאיחולים של אשדודיה, שמרו על בריאותכם ועל המוראל, שנשמע רק בשורות טובות. בצעירותי כיניתי "יאכנע" כל מי שאיחל בריאות וחתם את דבריו במילים "ושנשמע רק בשורות טובות". ממרומי ארבעים פלוס שנותיי, למדתי להעריך והשכלתי להבין (בדרך הקשה, מה לעשות?) שזו תמצית-האיחולים-העצמיים שלי, לאהוביי ולעצמי. שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע, נינוח, רווי-ניחוחות של אחווה ואהבה.
יש מצב להתעוררות??? (בפאתוס:) מעל במה זו קוראת לדמויות הססגוניות <בתחפושת או בלעדיה> להביא מסיפוריהן.

סייח,

ומה שלומך הבקר? ציפור קטנה לחשה לי שמזמן לא דהרת לכיוון ה
, אולי תנצל את חגיגות-העיר לגיחה?

לבונבוניירה מאתמול והיום ../images/Emo141.gif

באזה עיר יש חגיגות ??????? ולמה ומתי ואפה. נשיקות. באהבה ממני,

alondli

New member
בוקר טוב לך סייח, ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

התחלת את הבוקר, בריקוד בינלאומי ידוע, המילים באנגלית, אבל התנועות מוכרות כזה של גברים, בינם לבין עצמם..
והצללים מגיעים.. עד אשדוד, והם מתפזרים גם כאן, בין זנבות של מטוסים , ומחרמנים לאללה, את הדיילות של cyprus airways , שהלכו אחת אחת לשירותים, (בתא הגדול, של הנכים) גם בשביל "זה" ואם תשאלו אותי, גם בשביל להוריד שפם..
ובלי לערבב בין השמחות, בוקר טוב גם לך דרורית והאישה מאתמול, ואשדודיה, שמאזינה לריקוד של הסייח

dear mr. bucket of alon

שיהיה לך יום גוטה גוטה גוטה. בעיניים שלי הקפריסאיות הן מאוד מאוד מאוד...........בא לאכול אותן. בכל אופן אלה שראיתי בטמבלוויזיה. אני מקווה שכתבתי דלי נכון. באהבה ממני,

אלונדלי, ב-cyprus airways

יש רק דיילות? נדמה לי שגם הדיילים היו מחו---ים... ובלי לערבב בין השמחות (והעליזות) בקר טוב.

למעלה