shabaz

plomphy

New member
shabaz

איש יקר, אני חייבת להגיד לך משו- אתה שינית את החיים שלי! מאז ההודעה שכתבת פשוט עולמי קרס עלי!
הבנתי שכל השנים האלו הכחשתי לעצמי, והסתרתי את האישיות שלי, שהיא בעצם חרא אחד גדול!
אני לא מבינה איך יכולתי לחיות בכזאת הכחשה! אתה כל כך חכם, אתה תהיה פסיכולוג גדול! כי אין, פשוט קראת הודעה שכתבתי שהיית מסטולה והחלטת שאתה מכיר אותי...וניתחת אותי..והבנת אותי...
היוות תחליף להכרה עמוקה של שנים...תחליף של שיחות שהתמשכו עד אור הבוקר...אבל רק אתה מכיר אותי באמת...אותי! את מאיה הקטנה שאף אחד לא באמת ידע מי היא...
אני חייבת לך תודה ענקית מכל הלב... עכשיו- אני אלך להסתגר ולחתוך את עצמי
, כי לחיות בכזה שקר זה פשוט דבר בלתי נסבל.. קשים קשים החיים. יאללה בייב שיהיה לך יום ירוק. צ'או!

plomphy

New member
ברור שאתה צודק!!

שאני אחתוך את ורידי ועורקיי לשם כלום??

Lu Tze

New member
לא שזה קשור למשהו,

אבל חותכים עורקים, לא וורידים שנמצאים עמוד מדי בתוך הבשר.

Lu Tze

New member
נכון,

אבל כעיקרון חותכים וורידים כי יותר קל להגיע אליהם. וגם "קל" זה מונח יחסי, רוב מי שמנסה להתאבד ככה לא מצליח (למרות שאולי זה יותר מסיבות פסיכולוגיות מאשר טכניות).

plomphy

New member
צודק

אבל אם באמת רוצים להתאבד פשוט חותכים תעורק בראשי..

plomphy

New member
אההה ועוד מצ'ו...

אני לא זוכרת מה אמרת שאתה צודק בו.. תזכיר לי? כל מה שאני זוכרת זה שאני מכחישה, טיפשה, ולא מיוחדת? זה מה שאמרת?

plomphy

New member
ושאלה לי אליך מיסטר שאבאאאזז

אתה חושב שאתה חכם מיוחד ומודע לעצמך?

גם לי יש שאלה מיסטר שאבאז...

אם אתה מחשיב את הניתוחי אישיות שלך לאמיתיים (ויש לנו הוכחה שהם אכן כאלה) אתה לא חושב שיש דרכים יותר טובות לומר אותן? כדי שמהניתוח שלך יגדל בן אדם חדש? בן אדם שמכיר בטעויות שלו ורוצה גם לשנות? אתה מפספס את המטרה בכך שאתה עושה אותה כדי להרגיש עליונות...לא כדי לעזור לילדה המפוחדת שכנראה באמת הסתגרה בחדר וחתכה פעם או פעמים,שבוכה דמעות אמיתיות לא על הניתוח אופי שלך אלא על הצורה בה ניתחת.

Lu Tze

New member
נקודה טובה, ויש לי עוד כמה להוסיף.

קודם כל, לדעתי דרושה פה התערבות של המנהל. דבר שני, לשאבז, אני זוכר את השירשור שהיה על תפיס העולם שלך וכמו שכבר אמרתי (בצורה יותר נחמדה), אני חושב שאתה מנסה להיבדל מהחברה כי זה גורם לך להרגיש מיוחד וזאת גם אחת מהסיבות שאתה ניתחת את האישיות של פלומפי עם סכין קצבים ולא עם איזמל (אוי, כמה שאני שנון היום), כדי שתוכל להרגיש אתה מעל לחברה, שאתה התפתחת בצורה כזאת שאין לך צורך בנימוס. מה שאתה עושה הוא לא מוסר אדונים, אלא מוסר עבדים הפוך. הסיבה שאני מתערב בכל העניין היא שאתה מזכיר לי את עצמי לפני כמה שנים, רק שאני ידעתי מתי לדבר ומתי לסתום. תאמין לי שבעוד כמה שנים אתה תתבגר ותראה שאתה לא צריך שום גורמים חיצוניים כדי להרגיש שאתה מיוחד. אגב, מה שלא הבנתי בנוגע לתפיסת העולם שלך הוא חוסר ההתחשבות שלך כלפי אנשים אחרים. אתה ידעת שתעצבן את מאיה (אני מקווה שלא אכפת למאיה שאני משתמש בשפ הפרטי שלה, אבל אני שונא את הניק. סליחה מראש:)) ובכל זאת בחרת לעצבן אותה, זה נראה לי כמו מעשה של שפוט של החברה ולא של איניבידואליסט בגלל שאדם שבאמת לא אכפת לו מה אנשים אחרים חושבים היה פשוט סותם, לא פוגע ברגשות של אף אחד ונותן לאנשים לחשוב שהוא קצת פחות חכם.

Lu Tze

New member
תראה... תבין...

לדעתי המנהל צריך להתערב כשיש ריבים בין חברי הפורום. פשוט הודעה בסיגנון "חבר'ה תירגעו". אבל זו רק דעתי.

Ewan McTeagle

New member
ועוד דבר...

בקהילה שמחשיבה את עצמה (דגש על מחשיבה, גם כן לא כולם) אינטליגנטית, הכי פשוט זה להתעלם כשיש הודעות מהשוג הזה שמטרתן הבלעדית היא צומת לב, פסיכולוגיה פשוטה. אם הבחור ההוא גדול מ-17, אני מוכן לחתוך את העורקים שלי!
ואם הוא באמת גדול יותר, אז זה פשוט עצוב (אני רציני כאן, עצוב). לפי דעתי המנהל צריך להמשיך להיות כאחד מחבריי הפורום, זה שהוא צבוע בכחול זו כבר התנשאות...

shabaz

New member
חה!

אינטיליגנטית. תהרוג אותי, אבל לא צידדת הרגע בדיקטטורה? ועוד דבר, בוא אני אתפוס אותך במילה שלך. טכנית, עצם העובדה שאתה מציג פה דעות שהן לא הכי רלוונטיות לנושא המדובר, אז אתה צומי. באסה להיות מנותח למוות, מה? ומה רע באינפנטיליות?! האם אתה כל כך דבוק בדעה הרווחת שילדים קטנים הם טיפשים? שמא אתה מונע מהעובדה שילדים קטנים הם לא מושפעים <<סליחה, מתורבתים>> להיות במוחך? אתה מתעלם מכך שיש להם יצירתיות ק בגלל שהחברה עוד לא חינכה אותם להיות אטומים?!

Ewan McTeagle

New member
למרות שאני דביל שאני מתייחס...

אבל די משעמם (ואל תדאג, לא אתייחס אליך יותר). זה שאתה מגיב לזה שאמרתי שאתה בן 17 או פחות רק מוכיח שהרעיונות שלך צרכים להתייצב קצת לפני (ואם בכלל כדאי ש) שאתה מוציא אותם החוצה. ו"הלאה דיקטטורה", לא אומר שאני תומך בדיקטטורה, בדיוק להיפך (ואת זה אומר לך אחד שהוא לא דובר עברית קומפליט...) באופן עקרוני, אתה מאוד יהיר, הייתי ממליץ לך לשתות מיים, זה עוזר.

shabaz

New member
הרעיונות שלי צריכים

להתייצב קצת לפנייך? אתה יודע, אני לא בדיוק מבין מה אתה אומר... מאוד קשה להבין אדם שדבר בשפת אסוציאציות <<או סתם שפה>> שרק הוא מבין... <<באמת...>> אני מאוד יהיר, אולי, אבל כך גם כל שאר העולם הזה. ואני בספק אם תוכל להגיד אחרת.

למעלה