Seventeen - חוצפה של מוכרת!

רחלושית

New member
Seventeen - חוצפה של מוכרת!

אתמול הייתי בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. איך שנכנסתי, הסתכלתי על כמה גופיות שהיו שם - ממש יפות וחמודות. אף פעם עוד לא יצא לי לקנות שם כי זה לא לגמרי הטעם שלי, אבל בהחלט יש שם במידה שלי (44-46). איך שהיא רואה אותי ואת חברה שלי 'מדפדפות' בבגדים, היא אומרת לנו "כאן זה מידות קטנות". יש לציין שהיינו בשוק. כאילו, הלו?!?!?!?!?! אולי אנחנו יכולות להחליט לבד מה יעלה עלינו ומה לא?! עזבנו את החנות באותו הרגע. ולא, אני לא אכנס לשם יותר בלנ"ד. * לי זו היתה פעם ראשונה שזה קרה, אבל לחברה שלי שיותר 'גדולה' ממני זה קרה כבר כמה פעמים בכמה חנויות שהעירו לה על 'גודלה'. וזו פשוט חוצפה שאין כדוגמתה!!!

אם זאת חוצפה תקשיבי לזה!

הייתי בפוקס באילת לפני בערך שנתיים (ובעצם הייתי רזה ב20 קילו מעכשיו אבל זה גם לא רוולנטי) ומדדתי חולצה במידה 3, וראיתי וגם בדקתי היטב בחנות הלא מאורגנת בעליל הזאת שאין גדול יותר (וחבל שאין) אבל הרשתי נוח מספיק (מתפשרים בחיים) הלכתי לעבר הקופאי (רזה גאיי וחוצפן) והוא אומר לי לפני שפיצתי את הפה (לא שאלתי אותו שומדבר) התכוונתי לקנות את החולצה לצאת איתה עליי (אני תמיד קונה ככה רק אם זה יפה יותר מהבגד שאני כבר לובשת) והקופאי הגאיי אומר לי "לא אין את זה במידה גדולה יותר!" (ואני כבר לבשתי את זה!!) אמרתי לו התכוונתי לקנות את זה אם לא אכפת לך! אז הוא אמר "אה" שילמתי והלכתי, ואין ספק שהגיע לו גם איזה בעיטה לפנים (אבל התאפקתי)

למעלה