setup לחשמלית

פיגו205

New member
setup לחשמלית

החשמלית שלי מזמזמת לאיזה כיוון צריך לסובב את הבורג של הצואר בשביל להרחיק את המיתרים? זאת גיטרת peavey patriot

yotamn9

New member
לא מסובבים את הבורג של הצוואר

נראה שאתה לא ממש מבין מה אתה עושה. אתה בטוח שזה בגלל שהמיתרים קרובים מדי? אולי הם פשוט ישנים?

Just Sleep

New member
רוב הסיכויים שאם תעשה זאת

תשבור את הצוואר של הגיטרה. אני מציע שתלך לחנות ותשאל מה הבעיה.

eran377

New member
לא הייתי ממהר להגיד שהוא ישבור את

הצוואר של הגיטרה... אבל בהחלט נשמע שהבחור לא כל כך מבין מה הוא עושה. אני גם ממליץ בחום ללכת לחוזה המדינה או מישהו אחר שמבין.

TheNightcrawler

New member
לך לאלון שגיא

הרצל לא כל כך יודע מה הוא עושה, תאמין לי, אני עושה סטאפים בעצמי והרצל הוא בינוני, אלון הוא תותח. הוא גם חברמן חבל על הזמן ובחור 10. את הtruss rod אסור לסובב יותר מרבע סיבוב בפעם, שרוב הפעמים זה כל מה שצריך לעשות, אבל זה מוצא אחרון בד"כ, רוב הפעמים זה הגשר שזז, או אם יש לך גשר שלא זז עם 2 חציכות (כמו של גיבסון) יכול להיות שצריך כיוון עדין או שפשוט יש לך גיטרה שלא עברה סט אפ במפעל כמו שצריך וצריך שיוף קלות.

שמעתי שהוא

לא הכי מסודר בעולם בלשון המעטה אבל לומר שהוא בינוני ולא יודע מה הוא עושה נראה לי הגזמה גסה מאד

TheNightcrawler

New member
אתה יכול לחשוב ככה

אבל שתתעצבן ששילמת 270 שקל על סטאפ שלא שווה 10 שקל אל תכתוב את זה בפורום ותבכה

eran377

New member
270 ש"ח?

אני אצל הרצל שמתי בזמנו 200 ש"ח וקיבלתי טיפול לגיטרה שאפשר להשוויץ איתו בפני אורוויל גיבסון בכבודו ובעצמו.

Katarzis

New member
גם זה הרבהההההההההה יותר מדיי

לפני שאתה עונה...שב רגע, תחשוב על זה טוב, ותבין שאני צודק.

Kfitzi

New member
בהחלט יש בזה משהו.

המחירים בארץ גבוהים. מאוד. לא רק אצלו ולא רק ברשתות הגדולות... משום מה התרגלנו לזה ואנחנו מקבלים את זה בהבנה. ההפסד כולו שלנו.

van halen

New member
הרצל לוקח 200 ש"ח לכל הגיטרות

למען הסר ספק, אני לא עובד אצלו והוא לא דוד שלי.

TheNightcrawler

New member
עם שיוף סריגים

זה 270, והוא גם לא שייף אותם טוב כי הוא אולי "שכח" שיש לי רדיוס משתנה בצוואר ועכשיו חצי מהגיטרה שלי מזמזמת בזכותו

אז תחזור אליו ותגיד לו

הרצל הוא גבר גבר,אם הוא לא עשה עבודה כמו שצריך הוא יתקן לך את זה בחינם

למעלה