Set me freeeee....NEWS FLASH!

adamkylie

New member
לדעתי בחירה גרועה!!!!!

זה ישדר את המסר הכי לא טוב על קיילי. אם תחשבו לרגע בתור אנשים מהשורה (כנראה גם עם מנת iq נמוכה) תגלו את התחושה שקיילי עוברת סיגנונות כל יום והולכת אחרי השוק כמו איזה כלב שרודף אחרי אוטו נוסע (המצאתי את המטאפורה הרגע...חחח), עזבו שאנחנו יודעים שזה לא נכון אבל לדעתי אם היא כל כך רוצה לשחרר את השיר כדאי שתשחרר את secret קודם כל כדי לבדוק את המים....... לדעתי היא חייבת לשחרר את "שוקולד" או "אובסשין" או לפחות את "פרומסיס" (לא היה לי כח לעבור לאנגלית) בקיצור אני מתפלא על קיילי חשבתי שאפקט הבומרנג יהיה מוכר לה יותר מלכל אדם אחר

tatababa

New member
הכל עניין של פסיכולוגיה הפוכה

השאלה זה מתי היא מפסיקה להתהפך ועל מה בדיוק היא נעצרת..

tatababa

New member
זה פסיכולוגיה הפוכה..

מצד אחד אתה יכול לומר שאנשים יחשבו שהיא סתם מנסה לתפוס את הרכבת, אבל מצד אחר אתה יכול לומר שאנשים יחשבו שהיא מנסה משהו חדש. בגלל זה אני אומר שזה הפוך על הפוך, אבל אתה אף פעם לא יודע על איזה צד זה נעצר - זה ממשיך להתהפך, ובתקווה שהכל יהיה טוב.

p i n g o

New member
זאת דווקא אחת הסיבות שאני אוהב אותה

היא אף פעם לא נשארת אותו דבר, כל הזמן היא מִשתנה ועושה דברים שונים וחדשים, ותמיד יש למה לצפות. ככה שאני לא רואה את השינויים של קיילי כדבר רע בכלל, אלא להיפך!

adamkylie

New member
וכמובן ששכחתי לציין

שיש שתי אופציות לסינגלים המסכמים של האלבום או "Loving Days,שיכול להיות ממש מגניב עם כינורות והכל (פלאש באק WTWRG) או After Dark כי הוא פשוט מגניב

p i n g o

New member
אתם לא תאמינו מה חלמתי!

היה לי הלילה חלום שאני יושב מול הטלוויזיה ויש ב-MTה קליפ חדש של קיילי וזה היה Still Standing!!! אולי יש מצב שהוא גם ייצא מתישהו כסינגל? זה יהיה ממש מגניב!
נ.ב: שימו לב איך הדיונים פה בפורום משפיעים עליי.... חחח

nerod 72

New member
זה משאתה חולם על קיילי?

החלומות שלי על קיילי יותר טובים.. כבר פגשתי אותה ב-3 חלומות... הפעם האחרונה התחבקנו והצטלמנו ביחד...

p i n g o

New member
זה מה שחלמתי בלילה האחרון...

אני חולם עליה לפעמים גם בלילות אחרים..... ולא את הכל אני יכול לספר בפורום! (כי אני לא זוכר את כל החלומות שלי כמובן
)

Salem

New member
פשוט התאבדות...

ממש מצטער לבשר לכם אבל זו התאבדות. לחכות 4 חודשים עם הסינגל הבא
התאבדות. האלבום שגם ככה מדשדש לו בכל המצעדים (נכנס ל10 הראשונים רק ב3 מדינות באירופה) פשוט ימחק עד אז, זו פשוט התאבדות. אגב, Slow הולך להיות הסינגל שמכר הכי קצת והיה מקום 1
עצוב...

p i n g o

New member
אתה צודק...

אם RBW לא הולך להיות הסינגל הראשון והמוביל בארה"ב, אז אני לא מבין מה הטעם לחכות עד ינואר להשמעה הראשונה ברדיו ועד מרץ בשביל לשחרר את הסינגל... אני בטוח שפארלו יקדימו את המועד, הם לא כאלה טפשים...

Salem

New member
לפעמים

הם מוכיחים לי שוב ושוב עד כמה הם טיפשים. הם פוגעים בקריירה של קיילי לפעמים בצורה מחפירה.

למעלה