Set me freeeee....NEWS FLASH!

tatababa

New member
Set me freeeee....NEWS FLASH!

Red Blooded Woman - ראשון למרץ בחנויות, מגיע לרדיו ב-12 לינואר (יומיים לפני היום הולדת שלי! איזה כיף!! קיילי נותנת לי מתנה, איזה חומץ
). דרך אגב, יש שמועות (רצחניות) על DOUBLE A של Red Blooded Woman עם Chocolate... מקווה שזה נכון!

p i n g o

New member
AAAHH!!! איזה יופי ../images/Emo99.gif

מה דעתכם על הבחירה של RBW כסינגל השני? מצד אחד שיר מאוד פופי וקליט, מצד שני המילים לא הכי גאוניות....

tatababa

New member
מילים זה באמת לא הצד החזק ב..

הוצאות של קיילי מאז שנת 2000, וכעיקרון להוציא את Loving Days, אף אחד מהשירים ב"שפת גוף" הוא לא בדיוק אייאייאיי מבחינת מילים ככה ש RBW לא כזה גרוע (להוציא את המילה GIRL שפשוט אני לא יכול להיפטר מהדחף לשנוא אותה כשאישה בת 35 אומרת אותה על עצמה!).

p i n g o

New member
אני לא מבין מה הבעיה שלך!

למה כל הדעות הקדומות האלה? הגיל הכרונולוגי אומר הכל בשבילך?

tatababa

New member
אישה בת 35 אמורה להיות אישה

בוגרת נפשית, ומה לעשות שהמילה GIRL ממש לא משדרת את זה...

p i n g o

New member
מצד שני...

לשיר קוראים Red Blooded WOMAN, זה לא מספיק בשביל האיזון?

tatababa

New member
דרך אגב ... זה לא

100% רשמי ככה שעדיף לחכות להודעה הרשמית (למרות שאני יותר ממאמין שזה הולך להיות סינגל #2.. פשוט תאריך ההוצאה נראה לי ממש מוזר!)

nerod 72

New member
rbw בחירה טובה..אבל...

היא חייבת להוציא גם אץ סיקרט כסינגל..פשוט חייבת כסינגל 3... אחרת סינגל אחר יהיה פלופ.. סינגל 4 צריך להיות LOVING DAYS...

p i n g o

New member
אני לא מסכים...

לסיקרט יש פוטנציאל מסחרי מאוד גבוה, אבל המילים שלו ממש על הפנים... הייתי מצפה שקיילי תעבוד קצת יותר על התדמית שלה לפני שעוד עיתונים ישוו אותה לבריטני... ככה שגם RBW וגם Secret זה כבר נשמע לדעתי מוגזם... (למרות שעם כל כך הרבה כותבים נראה לי שזה באמת הולך לצאת כסינגל....)

tatababa

New member
אם לקיילי היה אכפת מזה..

היא היתה מתביישת להוציא את שפת גוף. האלבום הוא לא יותר מדי טוב מפיבר כשזה מגיע לאיכויות המלל שלו. שני האלבומים (ואם נוסיף את לייט יירז אז שלושת האלבומים) פשוט מאפנים מבחינת מלל, ולדעתי זה מה שנותן לקיילי תדמית לא רצינית. אם היא הייתה טורחת לשבת ובאמת לקחת את עצמה ברצינות (ו dare I say לקחת את השליטה על הקריירה שלה בחזרה! מידיו של ווילי בייקר) אז באמת היינו מקבלים מוצר 100% איכות! (אולי לא היינו אוהבים את הסגנון המוזיקלי, אבל היינו קונים את הדיסק בידיעה שהרבה הושקע לתוכו, ושהוא באמת מסמל משהו לקיילי.. תן לי שיר אחד מכל תקופת פארלו להוציא את LOVING DAYS שבאמת מסמל משהו לקיילי?! אתה לא תמצא משהו כזה, לא משהו שיצא אי פעם על גבי הוצאה רשמית של קיילי בכל אופן..).

tatababa

New member
אני הייתי ממליץ לחכות ולראות מה

קורס עם RBW. לדעתי השיר הזה עלול לפתוח הרבה אפשרויות אם הוא יצליח (ולסירוגין הוא עלול לסגור הרבה דלתות עם הוא ייכשל). נימוקיישן : השיר הוא פופ\R&B, אם הוא מצליח זה אומר שהציבור התרגל לקיילי בגוון יותר R&B => מה שמאפשר את ההוצאה של Chocolate כסינגל, וכמו כן גם את After Dark הצולע. אם השיר נכשל זה אומר שהציבור לא מקבל את R&B קיילי וזה אומר שחייב להוציא פופ-קיילי ומהר. במקרה כזה אני חושב ש Secret, Promises, או Obsession יעשו את העבודה. סינגל מסכם של כל הפרוייקט צריך לדעתי להיות בוטלג של Loving Days שיכלל בהוצאה מחודשת של BL. הבוטלג יהיה בעצם מיקס שקרוב מאוד לסגנון של Love Takes Over Me (גוון רוק אפל, אפילו אלטרנטיבי במקצת), הרבה כינורות, אפילו תיזמורת שלמה שתלווה את קיילי בשיר הזה. אני הייתי בכלל משלב בין שני השירים - ממש מיקס של אחד לתוך השני וקורא לזה Loving Days (Love Takes Over Me) זה יכול להיות ממש ממש טוב. מקסימום הם יכולים להוציא סתם גרסה יותר ידידותית לרדיו של Loving Days מגובה ב Slow Motion כבי-סייד והייתי רוצה מאוד לראות את No Better מוצא את דרכו אלינו על גבי הוצאה רשמית של קיילי. כעיקרון, אין סינגלים יותר מדי בולטים בשפת גוף חוץ מRBW..

nerod 72

New member
תראו...

אתם מדברים על איכות ועל זה שהטקסטים של קיילי לא איכותיים ואתם לא מבינים משהו... קיילי היא אמנית פופ שלא אמורה לשיר על הדברים החשובים בחיים ועל העולם ועל הרע ושירי מחאה וכו... כל הטוב בקיילי שהיא זמרת קלילה , שלא אמורה להיחשב כיוצרת מובילה... היא זמרת עם שירים קלילים ונחמדים שנעימים לאוזן... וכך גם המעריצים אוהבים אותה..שהיא קלילה ושרה פופ -דאנס ... אם קיילי תהפוך פתאום ליוצרת רצינית עם שירים רציניים זה יכול דווקא להביא למפלה, כי מעריצים בדרך כלל הם לא כאלה הרפתקנים ומה שהם מצפים מקיילי זה פופ קליל בלי איזה רצינות תהומית.. וזה מה שטוב בה.. הרי יש הרבה אמנים בעולם ששרים שירים רציניים עם טקסטים עמוקים... האם גם קיילי באמת צריכה להיות אותו דבר?? חוצמזה, תלוי מה אתם מחשיבים טקסטים לא טובים..גם זה עניין של טעם... יש הרבה להיטים שהצליחו והם ממש שטחיים.. ומצד שני, שירים "עמוקים" שלא הצליחו.. למשל האלבום של 98 היה עם טקסטים יותר עמוקים ושירים רציניים ובוגרים.. אבל האלבום פשוט נכשל.. כי אף אחד כמעט לא אהב את זה... אז מה עדיף- שקיילי תוציא אלבום עם שירים עמוקים ותיכשל או עם טקסטים יותר קלילים ותצליח? זה עבד ככה עד עכשיו!

tatababa

New member
כל מי שמביא את הדוגמה של Impossible

Princess באמת לא מוכיח את הנקודה שלו אלא את ההפך הגמור (ואפילו עושה לי טובה ומוכיח את הנקודה שלי). Impossible Princess נכשל בגלל כל כך הרבה סיבות - אבל דבר אחד בטוח, זה לא בגלל שהוא היה רציני. הוכחה : האלבום הפך ברגע יציאתו לאלבום הכי מצליח של קיילי (עד אותה הנקודה) כשהוא משאיר בפירוש *אבק* לאלבום הכי נמכר של שנות השמונים באוסטרליה - אלבום הבכורה של קיילי (והאם אני צריך להזכיר שהמכירות של שנות השמונים היו הרבה יותר גבוהות משל סוף שנות התשעים ועדיין IP עבר את אלבום הבכורה של קיילי בהרבה!). לכישלון של Impossible Princess כמה גורמים שמסתכמים ב DeConstrucion! החברה (וקיילי) לקחה החלטה שגוייה כשדחו את יציאת האלבום, אחרי שקיילי קידמה את האלבום כל כך הרבה. הוא יצא למעלה מחצי שנה אחרי תאריך היציאה המקורי ועוד עם שם זהה לאלבום הקודם, מה שגרם לאלבום ישן לצאת בבריטניה אחרי סינגל ראשון כושל ולגמרי לא מייצג של האלבום (בכלל השירים עם המניקס לא היו צריכים להופיע על האלבום). עד שכבר יצא האלבום, לא נשאר (וזה בפירוש מה שקרה) מספיק כסף מהתקציב האומלל שהיה ל DeConstruction כדי לקדם באופן (עזבו טוב) מינימלי את האלבום. והנה, קיילי נכשלה עם הסינגל השני וכמובן 2 סינגלים נכשלים גוררים אחריהם כישלון חרוץ של האלבום ושל הסינגלים הבאים. לעומת זאת, באוסטרליה - האלבום יצא בזמן עם השם המקורי שלו, עם אותם סינגלים גרועים (שאף אחד מהם לא הפך ללהיט דרך אגב) אבל עדיין האלבום נמכר כמו לחמניות חמות. הכל תודות לקידום המעולה של FMR האוסטרלית. ההצלחה היתה כל כך אדירה שקיילי החליטה לפצוח במסע הופעות אוסטרלי (Intimate And Live), ולא רק אלא יצאו כל אלבומי הרמיקסים (סדרת 4 האלבומים של PWL, הרמיקסים מהפרוייקט של IP וכמובן מסע ההופעות בדיסק ובקלטת וידאו לצד ספר - והכל באוסטרליה). כל זה מראה שהיה לה שוק אדיר בזמנו. בקיצור, Impossible Princess מוכיח שקיילי יכולה להיות מצליחה ואיכותית באותה מידה ("איכות זו לא מילה גסה"). אני לא אומר תכתבי על פוליטיקה, על הרעב בעולם ועל אלוהים יודע מה. תסתכל על הטקסטים שבImpossible Princess, מדברים על מערכות יחסים, של קיילי עם החבר שלה, ושל קיילי עם עצמה. Breathe - שיר פופ לכל דבר, אבל עם מילים שאני יכול יותר מלהתגאות שקיילי כתבה אותן. Too Far - שיר אלטרנטיבי שקיילי אפילו הלחינה בעצמה! (וכמובן גם כתבה). הציבור אוהב את קיילי, והוא היה קונה את Impossible Princess כל עוד היו מקדמים את האלבום כמו שצריך.

tatababa

New member
ואני חייב להוסיף ש..

לאנשים הרבה יותר קל להתחבר לשיר אם הוא באמת בעל משמעות. הרבה יותר קל להתחבר ל "if I'm hurt let me feel it / if I'm sad let the tears run..." מאשר ל "the music you were playing really blew my mind it was love at first sight"... כששיר הוא בעל נימה אישית, לאנשים הרבה יותר קל להתחבר אליו מאשר לשיר שהם מחשיבים כמסחרי וחסר משמעות מילולית.

p i n g o

New member
התאריך בכלל לא מוזר, אפילו הגיוני

זה מקביל לתאריך היציאה של BL בסטייטס, וכבר אמרנו שזה השיר שהכי מתאים להוביל את האלבום שם...

tatababa

New member
SLOW

זה הסינגל הראשון בארה"ב, מאושר רשמית וחקוק בסלע! פרומואים כבר מסתובבים בכל צפון אמריקה ככה שאף אחד לא יחשוב אחרת..

nerod 72

New member
יש את שוקולד עכשיו ברדיו...

100 אף אם..עכשיו.. הקריין פירגן מאוד ואמר שזה האלבום הכי מצופה של התקופה האחרונה...

nerod 72

New member
זה היה השמעת בכורה...

לא נראה לי שישמיעו את זה על בסיס קבוע.. הקריין אמר בוא נשמע שיר מהאלבום החדש... הוא דיבר על האלבום כעל מצופה ביותר ושקיילי הייתה שותפה לכתיבתו וגם ציין את זה שעל הקאוור של האלבום היא נראית כמו בריזיט ברדו...

למעלה