כל מי שמביא את הדוגמה של Impossible
Princess באמת לא מוכיח את הנקודה שלו אלא את ההפך הגמור (ואפילו עושה לי טובה ומוכיח את הנקודה שלי). Impossible Princess נכשל בגלל כל כך הרבה סיבות - אבל דבר אחד בטוח, זה לא בגלל שהוא היה רציני. הוכחה : האלבום הפך ברגע יציאתו לאלבום הכי מצליח של קיילי (עד אותה הנקודה) כשהוא משאיר בפירוש *אבק* לאלבום הכי נמכר של שנות השמונים באוסטרליה - אלבום הבכורה של קיילי (והאם אני צריך להזכיר שהמכירות של שנות השמונים היו הרבה יותר גבוהות משל סוף שנות התשעים ועדיין IP עבר את אלבום הבכורה של קיילי בהרבה!). לכישלון של Impossible Princess כמה גורמים שמסתכמים ב DeConstrucion! החברה (וקיילי) לקחה החלטה שגוייה כשדחו את יציאת האלבום, אחרי שקיילי קידמה את האלבום כל כך הרבה. הוא יצא למעלה מחצי שנה אחרי תאריך היציאה המקורי ועוד עם שם זהה לאלבום הקודם, מה שגרם לאלבום ישן לצאת בבריטניה אחרי סינגל ראשון כושל ולגמרי לא מייצג של האלבום (בכלל השירים עם המניקס לא היו צריכים להופיע על האלבום). עד שכבר יצא האלבום, לא נשאר (וזה בפירוש מה שקרה) מספיק כסף מהתקציב האומלל שהיה ל DeConstruction כדי לקדם באופן (עזבו טוב) מינימלי את האלבום. והנה, קיילי נכשלה עם הסינגל השני וכמובן 2 סינגלים נכשלים גוררים אחריהם כישלון חרוץ של האלבום ושל הסינגלים הבאים. לעומת זאת, באוסטרליה - האלבום יצא בזמן עם השם המקורי שלו, עם אותם סינגלים גרועים (שאף אחד מהם לא הפך ללהיט דרך אגב) אבל עדיין האלבום נמכר כמו לחמניות חמות. הכל תודות לקידום המעולה של FMR האוסטרלית. ההצלחה היתה כל כך אדירה שקיילי החליטה לפצוח במסע הופעות אוסטרלי (Intimate And Live), ולא רק אלא יצאו כל אלבומי הרמיקסים (סדרת 4 האלבומים של PWL, הרמיקסים מהפרוייקט של IP וכמובן מסע ההופעות בדיסק ובקלטת וידאו לצד ספר - והכל באוסטרליה). כל זה מראה שהיה לה שוק אדיר בזמנו. בקיצור, Impossible Princess מוכיח שקיילי יכולה להיות מצליחה ואיכותית באותה מידה ("איכות זו לא מילה גסה"). אני לא אומר תכתבי על פוליטיקה, על הרעב בעולם ועל אלוהים יודע מה. תסתכל על הטקסטים שבImpossible Princess, מדברים על מערכות יחסים, של קיילי עם החבר שלה, ושל קיילי עם עצמה. Breathe - שיר פופ לכל דבר, אבל עם מילים שאני יכול יותר מלהתגאות שקיילי כתבה אותן. Too Far - שיר אלטרנטיבי שקיילי אפילו הלחינה בעצמה! (וכמובן גם כתבה). הציבור אוהב את קיילי, והוא היה קונה את Impossible Princess כל עוד היו מקדמים את האלבום כמו שצריך.